Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eaton
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Warranty + Gold Comet EXtreme Comet
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
66910
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eaton: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 1186
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 nov 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet :
De korte redactionele beschrijving van Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet

MGE PowerServices Warranty+ Gold - Contrat de maintenance prolonge - remplacement - 3 annees - sur site
Meer>>>
Korte samenvatting Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet:
Deze korte samenvatting van de Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet
Lange samenvatting Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet :

Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eaton Warranty + Gold Comet EXtreme Comet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X