Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eaton
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
66027
Categorie
A power distribution unit (PDU) is a device with multiple outputs designed to distribute electric power, especially to racks of computers and networking equipment located within a data center.
energiedistributie-eenheden (PDU's)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eaton: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14626
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:21:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar garantie.
Standaard inruil van het product in geval van defecten van het apparaat.
Lange productnaam Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie :
De korte redactionele beschrijving van Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie

16 Ampère Source Transfer Switch (1HE) voor on-line systemen
Meer>>>

Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie.
Redundantie

Tegenwoordig zijn uitsluitend de meest geavanceerde servers uitgerust met de mogelijkheid van dubbele stroomtoevoer. De doorsnee concentrators, omschakelaars, routers, factureringsservers, SMS servers en afdelingservers zijn standaard uitgerust met een enkelvoudige spanningsaansluiting, dat wil zeggen dat zij stroom krijgen van één enkele stroomvoorziening. Met de Pulsar STS kunt u de bedrijfskritische apparatuur in elk rek voorzien van een redundante stroomvoorziening. De twee bronnen (primair en secondair) zijn eenvoudig onderaan het STS-rek aan te sluiten. Pulsar STS beheert vervolgens de redundante stroomvoorziening vanuit deze elektrische aansluitingen. In geval van een storing van de primaire stroomvoorziening, wordt de stroomvoorziening automatisch en meteen overgenomen door de secondaire stroomvoorziening.

Eenvoudige en kostenbesparend

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de Pulsar STS, kan deze gemakkelijk concurreren met de zogenaamde tweevoudige opties van fabrikanten van digitale apparatuur. Met een hoogte van 1 U is de Pulsar STS eenvoudig in het rek te installeren. Vijf led’s geven de toestand van de bronnen en de STS weer.

Bedrijfszekerheid

De Pulsar STS is ontworpen om de redundante stroomvoorziening zo dicht mogelijk bij de apparatuur te plaatsen en is gebaseerd op een "break before make" technologie op basis van relais:
◗ in geval van een stroomonderbreking, voorkomt de Pulsar STS de verspreiding van het defect van de ene bron naar de andere. De apparatuur die niet wordt geraakt door de onderbreking blijft gewoon functioneren,
◗ de overdracht vindt plaats zonder overlapping van de bronnen om elke onregelmatigheid in de bedrijfszekerheid te voorkomen,
◗ zelfs tijdens een stroomstoring voorziet de Pulsar STS de apparatuur van stroom dankzij de secundaire bron.
Korte samenvatting Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie:
Deze korte samenvatting van de Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A, EN 50091-1 EMC: EN 50022/B, IEC 1000-4 CE, TÜV/GS/UL, 16 A, 2 x IEC C20, 6x IEC C13 1x IEC C19, 43 x 250 x 430 mm, 5 kg
Lange samenvatting Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie :

Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A. Certificering: EN 50091-1 EMC: EN 50022/B, IEC 1000-4 CE, TÜV/GS/UL. Maximale ingang stroom per fase: 16 A. Input-connectietype: 2 x IEC C20, Output-aansluitingen: 6x IEC C13 1x IEC C19. Afmetingen (BxDxH): 43 x 250 x 430 mm, Gewicht: 5 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eaton STS16. Pulsar Source Transfer Switch 16A energiedistributie, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Certificering
EN 50091-1 EMC: EN 50022/B, IEC 1000-4 CE, TÜV/GS/UL
Energie
Maximale ingang stroom per fase
16 A
Poorten & interfaces
Input-connectietype
The type of connection /port for the input(s) into this device e.g. USB.
2 x IEC C20
Output-aansluitingen
6x IEC C13 1x IEC C19
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
43 x 250 x 430 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5 kg
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)