Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5"

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
DELL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
36GB SAS 15000rpm 2.5"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RN829
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door DELL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 aug 2011
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10107
Deze statistiek is gebaseerd op de 82265 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-08-11 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 80370 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 jan 2019 09:19:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5" :
De korte redactionele beschrijving van DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5"

36GB SAS 15000rpm 6.35 cm (2.5")
Meer>>>
DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5":
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5".

Dell's latest generation Enterprise Hard Disk Drives continue to represent some of the fastest enterprise hard disk drives in the industry. Leveraging the technology expertise and heritage, Dell deliver reliable, high-capacity HDDs for your most demanding storage applications. With the capacity points this latest drive technology offers low power consumption, high reliability, and faster internal data rates. Leading edge technology enables industry leading performance specifications blended with the latest advances in interface technology. This provides a flexible and cost effective storage solution for your most demanding applications including rack and tower servers, storage arrays, RAID systems and digital video systems.

Korte samenvatting DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5":
Deze korte samenvatting van de DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5", 2.5", 36 GB, 15000 RPM

Lange samenvatting DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5" 2.5", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

DELL 36GB SAS 15000rpm 2.5". HDD omvang: 2.5", HDD capaciteit: 36 GB, HDD rotatiesnelheid: 15000 RPM

Kenmerken
HDD omvang *
2.5"
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
36 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
15000 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
SAS
Component voor *
Server/werkplaats
Energie
Operating voltage
Defines the range of operating voltages available
5 V
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Gbit/s
Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Customer service details