Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DXS-3350SR netwerk-switch

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DXS-3350SR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DXS-3350SR
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 54141
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:22:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar.
Lange productnaam D-Link DXS-3350SR netwerk-switch :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DXS-3350SR netwerk-switch

Managed stackable layer 3 10 Gb switch met 50 poorten
Meer>>>

D-Link DXS-3350SR netwerk-switch:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DXS-3350SR netwerk-switch.
De nieuwe generatie switches van D-Link, de DXS-3226GSR/DXS-3250SR, zijn stackable switches met hoge poortdichtheid voor laag 3 die maximale prestaties inzake fouttolerantie, veiligheid, beheerfuncties combineren met flexibiliteit en gebruiksgemak. Al deze kenmerken die gewoonlijk in duurdere op chassis gebaseerde oplossingen beschikbaar zijn, nu voor de prijs van een stackable switch!

Fouttolerant ster stacking
Alle D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR switches zijn uitgerust met 2 stackpoorten met full-duplexbandbreedte van 20 Gbps. Tot zes DXS-3226GSR/DXS-3250SR switches kunnen gestacked worden, zodat ze samen in totaal 120 Gbps stack bandbreedte leveren. Ster stacking staat fouttolerantie toe en schakeleenheden kunnen toegevoegd of verwijderd worden zonder de werking van de hele stack te onderbreken. De switches worden samen gestacked door middel van hoge-snelheid stack kabels, waardoor de hele stack als een enkelvoudige topprestatie-eenheid kan functioneren.

10G uplinks met tienmaal de snelheid van Gigabit
D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR voorziet in 10G uplinks voor transmissie met tienmaal de snelheid van een Gigabit poort. De 10G uplinks zijn beschikbaar als optionele modules, elk voorzien van gleuven die met 2 XFP compatibel zijn, waarin u de met XFP compatibele 2 IEEE 802.3ae zendontvangers voor gegevensoverdracht op een snelheid van 20.000 Mbps in de full-duplex modus kunt installeren.

Ringstack topologie
Gedeelde 40 Gbps stack bandbreedte in de ringtopologie wordt ook geleverd voor instalatielocaties met minder switches om te stacken. In een ring stack-schema ondersteunt de DXS-3226GSR/DXS-3250SR tot 12 eenheden per stack. Zowel bij ster- als ringtopologie kunt u gemakkelijk het ID-nummer van de gestackede eenheden van het 7-segment display op het voorpaneel van elke switch aflezen.

Alomvattende oplossing voor middelgrote bedrijven & ondernemingen
Of u nu Gigabit of gewoon de gebruikelijke 10/100 Mbps snelheid naar de bureaucomputers van uw organisatie moet brengen, de D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR biedt u de juiste oplossing aan met de juiste poorttypes, poortdichtheden en uplinks. Met ingebouwde schaalinstelling en flexibiliteit kunnen afzonderlijke 10/100 Mbps Ethernet en 10/100/1000 Mbps Gigabit eenheden samengevoegd worden in elke combinatie om met uw netwerkbehoeften mee te groeien.

Hoge Gigabit poortdichtheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link levert tot 28 Gigabit poorten per switch in een lage 1-U rekmontagebehuizing. Dit verschaft u maximaal 312 Gigabit poorten per stack in de sterarchitectuur, of maximaal 336 Gigabit poorten per stack in de ringtopologie. Met deze hoge Gigabit poortdichtheid kan uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR ingezet worden als een centrale switch of als een gemakkelijk uitbouwbare stack voor Gigabit-naar-desktop applicaties.

Pakketroutering op kabelsnelheid
De D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR levert op kabelsnelheid niet-blokkerende schakelstructuren met zeer snelle hardware-gebaseerde pakketfiltering/-verzending en onmiddellijke ondersteuning voor Windows-, Unix- en internetomgevingen. Pakketroutering ondersteunt RIP v.1, v.2, OSPF en DVMRP protocols die worden uitgevoerd door on-board ASIC's met snelheden die vele malen hogere zijn dan die van CPU-gebaseerde routers.

Plug-and-play configuratie
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR vereenvoudigt en versnelt uw management, omdat meerdere switches geconfigureerd, bewaakt en onderhouden kunnen worden vanuit alle werkstations die een webbrowser via één enkel IP-adres uitvoeren. De stack wordt als een enkelvoudig object gemanaged en alle stacked eenheden worden door één IP-adres geïdentificeerd. Met een eenvoudige maar krachtige webinterface kunt u de meeste globale manage- en configuratietaken uitvoeren zonder dat u dure en ingewikkelde SNMP-netwerkbeheerprogramma's hoeft te installeren.

Uitgebreide netwerkprestaties & beschikbaarheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt een uitgebreide VLAN-ondersteuning met inbegrip van GARP/GVRP en 802.1Q om de veiligheid en prestaties van het netwerk te vergroten. Met de bandbreedteregeling kunt u de verkeersgrens voor elke poort instellen om het verkeersvolume vanaf de periferie van het netwerk te besturen. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt over een optie redundante voeding om de nuttige netwerktijd te maximaliseren. Andere kenmerken omvatten 802.3ad linkaggregatie, 802.1d Spanning Tree en 802.1w Rapid Spanning Tree om de betrouwbaarheid van het netwerk en de beschikbaarheid van uw stack te verhogen.

Gemakkelijk uitbreiden vanaf uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR
Met D-Link SIM (enkel IP-beheer) ondersteuning* kunt u moeiteloos tot 32 schakeleenheden per stack toevoegen buiten uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR, ongeacht het model. Door de ingebouwde webbeheerder kunt u een boomdiagram met heldere inlichtingen over de delen van de stack weergeven en uw netwerktopologie laat u de locaties van de stacked eenheden en hun verbindingsinformatie zien. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR ondersteuning van om het even welk switchmodel met ingesloten single IP management houdt in dat u uw stack kunt uitbreiden tot L2-toegangsniveau of andere switches om mee te groeien met uw netwerkbehoeften.

Meerlagige servicekwalititeit (QoS)
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR implementeert een krachtige set meerlagige (L2, L3, L4) QoS/CoS kenmerken om ervoor te zorgen dat kritische netwerkdiensten als VoIP, ERP, intranet en videovergadering met de juiste prioriteit verzorgd kunnen worden. Tot 8 prioriteitsrijen voor 802.1p/TOS/DiffServ worden ondersteund, met classificering en beoordeling op grond van MAC SA/DA, IP SA/DA, en/of TCP/UDP poortnummers.

Virtuele router redundantie protocol (VRRP)-ondersteuning
De D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR ondersteunt het virtuele router redundantie protocol (VRRP), zodat diverse L3 switches op een multi-access verbinding aangesloten kunnen worden terwijl ze hetzelfde virtuele IP-adres gebruiken. Eén switch wordt gekozen als master waarbij de andere switches als backups optreden voor het geval dat de masterrouter het laat afweten. Deze VRRP-ondersteuning zorgt voor gebruiksgemak, zodat uw hostcomputer handmatig geconfigureerd kan worden of via DHCP met één enkele standaard gateway.

Algemene veiligheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt een complete set van veiligheidsopties voor connectiviteit en toegangscontrole. Deze set omvat toegangscontrolelijsten (ACL's) gebaseerd op een MAC-adres, schakelpoort, IP-adres, en/of TCP/UDP poortnummers, 802.1x gebruikersauthenticatie en MAC-adrescontrole. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt ook over centraal beheer voor de administratietoegang via TACACS/TACACS+ en RADIUS. Samen met de netapplicatiebesturing staat deze beveiliging niet alleen in voor de verzorging van een juiste gebruikerstoegang, maar voorkomt ook dat kwaadwillig verkeer zich over het netwerk verspreidt.

Uitgebreide netwerk manage functies
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt over een breed spectrum aan netwerk manage opties, zoals console CLI, Telnet configuratie, web-gebaseerd en SNMP v.1, v.2c, v.3 beheer, RMON-bewaking, TFTP firmware-opwaardering, port mirroring om problemen op te lossen, Bootp- en DHCP IP toewijzing. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt ook over een breed spectrum aan geavanceerde verkeers manage opties, zoals 802.1x, bandbreedtebesturing, broadcast storm preventie, en ondersteuning voor IGMP v.1, v.2 snooping.
Korte samenvatting D-Link DXS-3350SR netwerk-switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link DXS-3350SR netwerk-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DXS-3350SR, Full duplex, Rack-montage
Lange samenvatting D-Link DXS-3350SR netwerk-switch :

D-Link DXS-3350SR. Full duplex. MAC-adrestabel: 16000 entries. Rack-montage

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DXS-3350SR netwerk-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Data-uitwisseling
MAC-adrestabel *
The MAC address is the 'Media Access Control Address'. It is a unique address given to a network interface controller (NIC) in a device. A MAC address table shows the addresses in a table format.
16000 entries
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100/1000 Mbps. Two 10-Gig Ports - Each Supporting Up To 20Gbps (Full Duplex)
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
console CLI, telnet, web, SNMPv1/v2/v3, RMON, TFTP, Port Mirroring, BootP, and DHCP.
Design
Rack-montage *
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
Yes
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
CSA International
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-25 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg
Overige specificaties
Beheerplatform
802.1x, Bandwidth Control, Broadcast Storm Control, and support for IGMP Snooping v1/v2/v3.
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
445 x 430 x 45 mm
Geïnstalleerde poorten
48 ports, Dual 10-Gigabit Stacking Ports
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-120, 200-240VAC, 50/60 Hz Internal Universal Power
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
RJ-45 - 10BASE-T, 100BASE-TX & 1000BASE-T Dual 10-Gigabit Stacking Ports
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link DXS-3350SR netwerk-switch gevonden en de beoordeling is 80 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X