Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DXS-3326GSR
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33463
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 09:12:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports

26-poorts stapelbare 10 Gb switch voor laag 3
Meer>>>

D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports.
DXS-3226GSR/DXS-3250SR, de nieuwe generatie switches van D-Link, zijn stapelbare laag-3 switches met een hoge poortdichtheid die maximale prestaties inzake fouttolerantie, veiligheid en beheersfuncties combineren met flexibiliteit en gebruiksgemak. Al deze eigenschappen die kenmerkend zijn voor duurdere op chassis gebaseerde oplossingen, nu voor de prijs van een stapelbare switch

Fouttolerant sterstapelen
Alle D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR switches zijn uitgerust met 2 stapelpoorten met een full-duplexbandbreedte van 20 Gbps. Er kunnen maximaal zes DXS-3226GSR/DXS-3250SR switches gestapeld worden, die samen in totaal 120 Gbps stapelbandbreedte leveren. Sterstapelen zorgt voor fouttolerantie en schakeleenheden kunnen toegevoegd of verwijderd worden zonder de werking van de hele stapel te onderbreken. De switches worden gestapeld door middel van snelle stapelkabels waardoor de hele stapel als een enkelvoudige topprestatie-eenheid kan functioneren.

10 G verhoogt tienmaal de snelheid van Gigabit
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link voorziet in 10G uplinks voor gegevensoverdracht met tienmaal de snelheid van een Gibabit poort. De 10G uplinks zijn beschikbaar als optionele modules die elk voorzien zijn van met 2 XFP compatibele gleuven. Hierin kunt u de twee met XFP compatibele IEEE 802.3ae zendontvangers installeren voor gegevensoverdracht met een snelheid van 20.000 Mbps in de full-duplexmodus.

Ringstapeltopologie
Gedeelde 40 GBps stapelbandbreedte in het ringnetwerk wordt ook geleverd voor installatielocaties waar minder switches gestapeld moeten worden. In een ringstapelschema ondersteunt de DXS-3226GSR/DXS-3250SR tot 12 eenheden per stapel. Zowel bij het ster- als bij het ringnetwerk kunt u zonder moeite het ID-nummer van de gestapelde eenheden van het 7-segmentsdisplay op het voorpaneel van elke switch zien.

De complete oplossing voor middelgrote bedrijven & ondernemingen
Of u nu Gigabit of gewoon de gebruikelijke 10/100 Mbps snelheid naar de desktops van uw bedrijf moet brengen, de DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt u steeds de juiste oplossing, met poorttypes, poortdichtheden en uplinks die voldoen aan uw wensen en eisen. Afzonderlijke 10/100Mbps Ethernet en 10/100/1000Mbps Gigabit eenheden met ingebouwde schaalbaarheid en flexibiliteit kunnen samengevoegd worden in elke combinatie, overeenkomstig uw netwerkbehoeften.

Hoge Gigabit poortdichtheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt tot 28 Gigabit poorten per switch met een 1-U rekmontagebehuizing. Dit verschaft u tot 312 Gigabit poorten per stapel in de sterarchitectuur, of maximaal 336 Gigabit poorten per stapel in het ringnetwerk. Met deze hoge Gigabit poortdichtheid kan uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR ingezet worden als een core switch of als een gemakkelijk uitbouwbare stapel voor Gigabit-naar-desktop toepassingen.

Kabelsnelheid pakketroutering
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link levert niet-blokkerende schakelstructuren op draadsnelheid met zeer snelle op hardware gebaseerde pakketfiltering/verzending en onmiddellijke ondersteuning voor Windows-, Unix- en internetomgevingen. De pakketroutering ondersteunt RIP v.1, v.2, OSPF en DVMRP protocols, uitgeoefend door onboard ASIC's op vele malen hogere snelheden dan CPU-routers.

Plug-and-play configuratie
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR vereenvoudigt en versnelt uw beheertaken, omdat meerdere schakelstructuren geconfigureerd, bewaakt en onderhouden kunnen worden vanuit alle werkstations die met een webbrowser via één enkel IP-adres functioneren. De stapel wordt als een enkelvoudig voorwerp beheerd en alle gestapelde eenheden worden met één enkel IP-adres geïdentificeerd. Met een eenvoudige maar krachtige web-gebaseerde interface kunt u de meeste globale beheer- en configuratietaken uitvoeren zonder dat u dure en ingewikkelde SNMP-netwerkbeheerprogrammatuur hoeft te installeren.

Verhoogde netwerkprestaties & beschikbaarheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt een uitgebreide VLAN-ondersteuning met inbegrip van GARP/GVRP en 802.1Q om de veiligheid en prestaties van het netwerk te verhogen. Met de bandbreedteregeling kunt u u voor elke poort een verkeerslimiet instellen om het verkeersvolume vanaf de periferie van het netwerk te besturen. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt over een optie redundante voeding om de nuttige netwerktijd te maximaliseren. Andere kenmerken omvatten 802.3ad Link Aggregatie, 802.1d Spanning Tree en 802.1w Rapid Spanning Tree om de betrouwbaarheid van het netwerk en de beschikbaarheid van uw stapel te verhogen.

Gemakkelijk uitbreiden vanaf uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR
Met D-Link SIM-ondersteuning (Single IP-beheer) kunt u buiten uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR moeiteloos een totaal van 32 switches per stapel toevoegen die niet tot bepaalde modellen beperkt blijven. Via uw ingebouwde webbeheerder kunt u een boomdiagram met heldere inlichtingen over de leden van de stapels weergeven, alsmede uw netwerktopologie, die de locaties van de gestapelde eenheden en hun verbindingsinformatie laat zien. De ondersteuning voor uw DXS-3226GSR/DXS-3250SR voor ongeacht welk schakelmodel met ingebed single IP-beheer houdt in dat u uw stapel kunt uitbreiden tot het L2-toegangsniveau of andere switches om een antwoord te bieden op de groei van uw netwerk.

Meerlagige servicekwaliteit (QoS)
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR implementeert een krachtige set meerlagige (L2, L3, L4) QoS/CoS kenmerken om ervoor te zorgen dat kritische netwerkdiensten als VoIP, ERP, intranet en videovergadering met de juiste prioriteit verzorgd kunnen worden. Het product ondersteunt maximaal 8 prioriteitsrijen voor 802.1p/TOS/DiffServ, met classificering en beoordeling op grond van MAC SA/DA, IP SA/DA, en/of TCP/UDP poortnummers.

Virtuele router redundantie protocol (VRRP)-ondersteuning
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link ondersteunt het virtuele router redundantie protocol (VRRP), zodat diverse L3-switches op een meertoegangenverbinding aangesloten kunnen worden om hetzelfde virtuele IP-adres te kunnen gebruiken. Eén switch wordt gekozen als master waarbij de andere switches als backups optreden voor het geval dat de masterrouter het laat afweten. Deze VRRP-ondersteuning zorgt voor gebruiksgemak, zodat uw host systeem handmatig of via DHCP met een enkele standaard gateway geconfigureerd kan worden.

Absolute veiligheid
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR van D-Link biedt een compleet aanbod van veiligheidsopties voor de aansluitings- en toegangscontrole. Dit aanbod omvat toegangscontrolelijsten (ACL's) gebaseerd op een MAC-adres, schakelpoort, IP-adres en/of TCP/UDP poortnummers, 802.1x gebruikersauthenticatie en MAC-adrescontrole. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt ook over centraal beheer voor de toegang via TACACS/TACACS+ en RADIUS. Samen met de netapplicatiebesturing garandeert deze beveiliging niet alleen een juiste gebruikerstoegang, maar voorkomt zij ook dat kwaadaardig verkeer zich over het netwerk verspreidt.

Uitgebreide netwerkbeheerfuncties
De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt over een breed spectrum aan netwerkbeheersopties, zoals console CLI, Telnet configuratie, web-gebaseerd en SNMP v.1, v.2c, v.3-beheer, RMON-bewaking, TFTP-firmware opwaardering, port mirroring om problemen op te lossen, Bootp en DHCP IP toewijzing. De DXS-3226GSR/DXS-3250SR beschikt ook over een breed spectrum aan geavanceerde verkeersbeheeropties, zoals 802.1x, bandbreedtebesturing, broadcast-stormpreventie en ondersteuning voor IGMP v.1, v.2 snooping.
Korte samenvatting D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports:
Deze korte samenvatting van de D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports, Full duplex
Lange samenvatting D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports :

D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports. Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten: 30. Full duplex. MAC-adrestabel: 16000 entries, Switchingcapaciteit: 128 Gbit/s. Netwerkstandaard: IEEE 802.1d,IEEE 802.1p,IEEE 802.1q,IEEE 802.1s,IEEE 802.1v,IEEE 802.1w,IEEE 802.3,IEEE...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 24-Port SFP Switch + 4 combo 10/100/1000T + 2 10GbE ports, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten *
The number of basic switching RJ-45 Ethernet ports (sockets).
30
Koperen ethernetbekabelingstechnologie
1000BASE-T,100BASE-TX,10BASE-T
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.1d,IEEE 802.1p,IEEE 802.1q,IEEE 802.1s,IEEE 802.1v,IEEE 802.1w,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3ad,IEEE 802.3u,IEEE 802.3x,IEEE 802.3z
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Data-uitwisseling
MAC-adrestabel *
The MAC address is the 'Media Access Control Address'. It is a unique address given to a network interface controller (NIC) in a device. A MAC address table shows the addresses in a table format.
16000 entries
Switchingcapaciteit *
The data transfer capacity of the switch per second.
128 Gbit/s
Max. overdrachtssnelheid
10 Gbit/s
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Telnet, SNMPv1/v2/v3
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TFTP, DHCP, RSTP
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Design
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
CSA+NRTL/C
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
140 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-25 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg
Overige specificaties
Beheerplatform
CLI/Console, Web-based HTTP
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10000 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
441 x 207 x 44 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-120, 200-240VAC, 50/60 Hz
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
24x GbE SFP Fiber Slots 4x 10/100/1000 Ethernet Ports 2x 10-Gigabit Stacking Ports
Elektromagnetische emissie
CE Mark, FCC Class A
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X