Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DWS-3024
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWS-3024
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 61178
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:57:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar.
Lange productnaam D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch

Draadloze 24-poorts L2+ Gigabit switch met PoE
Meer>>>

D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch.
De D-Link DWS-3024 is een draadloze Gigabit switch die geoptimaliseerd is voor draadloze netwerken in bedrijfsomgevingen. Met dit apparaat kunnen organisaties krachtige, veilige, controleerbare, schaalbare en gebundeld bedrade/draadloze LAN-switches installeren. Met Power over Ethernet (PoE), combo SFP en ondersteuning van Redundant Power Supply (RPS) betekent deze draadloze Gigabit switch voor bedrijven een gemakkelijke upgrade naar 802.11n draadloos LAN van de volgende generatie, eenvoudig gebruik van draadloze apparaten op alle mogelijke locaties, en centraal beheer van veilige draadloze mobiliteit en beleidshandhaving.

Gecentraliseerd draadloos netwerk
De draadloze DWS-3024 Gigabit switch consolideert de beveiliging, beheert de bandbreedte en handhaaft de intelligentie van het hele draadloze netwerk. Profielen zoals SSID, QoS-instellingen en encryptiesleutels zijn worden slechts één keer geconfigureerd en daarna op de beheerde AP's toegepast. Bovendien kunnen virtuele SSID's aan VLAN's worden gekoppeld voor draadloze signaalsegmentatie. De belasting kan worden verdeeld door op elke radio drempels te configureren.

Flexibel gebruik
De DWS-3024 biedt een complete set beheerfuncties, zodat hij kan worden gebruikt als een edge switch die bedraad en draadloos verkeer bundelt.
Een andere manier om de switch te gebruiken is in de kern van het netwerk, in een draadloos overlay network waar het verkeer naar de switch wordt geleid voor om centraal te bepalen welke gegevens moeten worden doorgestuurd.

Hoge prestaties, gemakkelijk te gebruiken
Deze switch is ontworpen voor gedistribueerd gebruik in de kabelkast en ondersteunt maximaal 48 draadloze access points. Access points kunnen direct op de draadloze switch poorten worden aangesloten, ofwel indirect via een LAN switch. Bij grote aantallen AP's kunnen maximaal 4 switches worden gebruikt in een peer group om roaming tussen maximaal 192 door verschillende switches beheerde AP's mogelijk te maken. Met 802.3af PoE geïntegreerd in elke switch-poort kunnen de AP's zich ver van stroombronnen worden geplaatst. Met Gigabit aansluitingen is dit een goede investering voor de toekomst. Het netwerk is gereed voor de draadloze 802.11n apparaten van de komende generatie.

Dynamische RF en energiebeheer
Beheerde AP's kunnen worden geconfigureerd om op bepaalde tijdstippen hun operationele kanaal te verlaten en andere kanalen binnen het frequentiebereik te scannen, zodat de draadloze switch een complete RF-map kan opbouwen en het operationele kanaal op elke AP dynamisch kan toekennen.
Bovendien kan het uitgangsvermogen worden afgesteld om interferentie tot een minimum te beperken.
Operationele kanalen en uitgangsvermogen worden automatisch aangepast bij elke nieuwe gebeurtenis in het systeem, zoals het toevoegen of verwijderen van een AP. De switch kan ook worden geprogrammeerd om de kanalen en het vermogen automatisch bij te regelen met bepaalde intervallen (bv. elke 6 uur) of op bepaalde tijdstippen (bv. dagelijks om 2.00 uur).

Verificatie en beveiliging
De DWS-3024 biedt diensten op gebruikersbasis, zoals lidmaatschap van virtuele privégroepen (SSID), encryptietype, verificatie, location tracking en gecombineerde netwerkstatistieken. Alle gebruikte exemplaren van de DWS-3024 delen informatie over draadloze clients geassocieerd met de AP's, zodat gebruikers van roaming niet opnieuw hoeven te worden geverifieerd wanneer ze van het ene op het andere AP overgaan. De identiteit van een gebruiker die een verbinding maakt, wordt geverifieerd aan de hand van de lokale database van de switch. Daarnaast kunnen beleidsgegevens m.b.t. gebruikersverificatie naar een externe RADIUS-server worden doorgestuurd voor een complete verificatie. Hierdoor raakt de draadloze switch niet overbelast wanneer verschillende clients tegelijk een verbinding maken met het netwerk.
AP's zelf moeten zich aanmelden met de draadloze switch: als dat niet gebeurt, worden ze als "rogue" geclassificeerd.

Vereenvoudigde configuratie en gebruik
Met behulp van een gecentraliseerd beheerplatform verlopen het onderhoud en de configuratie van het netwerk efficiënter. Als een access point mislukt, kunnen de beheerders het meteen lokaliseren en door een ander AP vervangen. De DWS-3024 configureert automatisch het nieuwe AP met dezelfde instellingen als het vorige.

Maximale prestaties
Behalve het uitvoeren van enhanced Layer 2+ forwarding beschikt de DWS-3024 ook over functies voor Layer 3/4 en identity-tracking. Aan de hand van centraal RF-beleid, autoselectie van de minst gebruikte kanalen en AP-taakverdeling kan de switch de draadloze bandbreedte efficiënt beheren voor optimaal WLAN-verkeer. Fast roaming kan plaatsvinden, niet alleen over verschillende AP's maar ook over logische IP-subnetten – ideaal voor naadloze aansluitingen bij gebruik van Voice over WLAN. De switch biedt eveneens flexibele functies zoals redundant load-sharing Gigabit links, 802.1Q VLAN verkeerssegmentatie, en IGMP snooping dat nodig is om IP multicast streams te ondersteunen.

Maximale netwerkbeveiliging
Elke client die een verbinding maakt met het draadloze netwerk, moet een streng verificatieproces doorlopen voor maximale beveiliging. De client kan een aangemelde gebruiker of een bezoeker zijn of afdelingstoegang hebben, maar de DWS-3024 beschermt de hele netwerkinfrastructuur met zijn vele veiligheidsprotocols, zoals WPA/WPA2, 802.1X gebruikersverificatie en 802.11i standaardbeveiliging.
Korte samenvatting D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DWS-3024, Managed network switch, Full duplex, Power over Ethernet (PoE)
Lange samenvatting D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch :

D-Link DWS-3024. Switch type: Managed network switch. Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten: 24. Full duplex. Switchingcapaciteit: 48 Gbit/s. Netwerkstandaard: IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1s,IEEE 802.1w,IEEE 802.1x,IEEE 802.3af,IEEE 802.3x. Power over Ethernet (PoE)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DWS-3024 Managed Power over Ethernet (PoE) netwerk-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beheerfuncties
Switch type *
What switch device has, managed or unmanaged.
Managed network switch
Poorten & interfaces
Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten *
The number of basic switching RJ-45 Ethernet ports (sockets).
24
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1s,IEEE 802.1w,IEEE 802.1x,IEEE 802.3af,IEEE 802.3x
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Data-uitwisseling
Switchingcapaciteit *
The data transfer capacity of the switch per second.
48 Gbit/s
Max. overdrachtssnelheid
1 Gbit/s
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP,152-bit WEP,64-bit WEP,PEAP,TKIP,WPA,WPA2
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP 1, RMON 1, Telnet, SNMP 3, SNMP 2c, HTTP
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Design
Certificering
CE, FCC Class A, UL, VCCI, C-Tick, cUL, ICES-003, CB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
450 W
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet (PoE) *
Power over Ethernet betekent dat het apparaat stroom kan verzenden of ontvangen via de netwerkkabel, zodat bepaalde aangesloten apparatuur geen verbinding met het stopcontact nodig heeft.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
440 x 389 x 44 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
24 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45 1 x RS-232 - 9 pin D-Sub (DB-9)
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
X