Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Power Over Ethernet Adapter DWL-100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-P100/B
Categorie
A power adapter connects a device into the mains electricity through a plug. They are used with electrical devices that require power but do not contain internal components to derive the required voltage and power from mains power. A power inverter, or inverter, is an electronic device or circuitry that changes direct current (DC) to alternating current (AC).
netvoedingen & inverters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5663
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 20:06:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter

Power Over Ethernet Adapter DWL-100
Meer>>>

D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter.
De DWL-P100 adapter voor stroomvoorziening via Ethernet (PoE) is ontworpen om gebruiksklare voeding te leveren aan draadloze LAN-apparaten zoals toegangspunten, bruggen en routers. Hiermee is het mogelijk om stroom over de Ethernet netwerkkabel te versturen, waardoor het niet meer nodig is om het draadloze LAN-apparaat direct op een voedingsbron aan te sluiten.

Vergemakkelijkt het installeren
Met de voeding via Ethernet kunt u het draadloze LAN-apparaat op plaatsen installeren waar u niet direct toegang tot een voedingsbron hebt, zoals op het dak van een gebouw, tegen of in de buurt van een plafond of op andere moeilijk bereikbare plaatsen. Doel is om op deze manier de bruikbaarheid van uw draadloos LAN te verhogen en verbindingen met gebruikers te leveren onafhankelijk van het feit of er een stopcontact of een netwerkkabel in de buurt is.

Data- en gelijkstroomtransmissie via één en dezelfde netwerkkabel
Bij een standaard UTP Cat. 5 kabel worden slechts twee paren draden (pinnen 1, 2, 3 en 6) voor de Ethernet gegevensoverdracht gebruikt. De voeding via Ethernet is ontwikkeld om de ongebruikte pinnen van het resterende paar van de kabel te benutten. Zodoende zal nu één enkele Cat. 5 kabel zowel Ethernet-gegevens als gelijkstroom overbrengen. Doel is om het eindpunt op afstand van voeding te voorzien en aan de behoefte van een Ethernet verbinding via één enkele Cat. 5 kabel te voldoen.

Basisstation en terminalstation
De DWL-P100 bestaat uit een basis- en een terminalstation. Aan één einde voert het basisstation gelijkstroom naar de niet gebruikte draden (pinnen 4, 5, 7 en 8) van de netwerkkabel. Aan het andere einde scheidt het terminalstation de gegevens en de gelijkstroom. De datasignalen worden over de resterende netwerkkabels verder verstuurd terwijl de gelijkstroom naar de stroomadapter gevoerd wordt die op een stopcontact met wisselstroom is aangesloten.Productkenmerken:

Levert gelijkstroom over de bestaande Cat. 5 kabel naar het draadloze LAN-apparaat
Bespaart kosten en geeft gebruiksgemak
Zet de binnenkomende wisselstroom om in gelijkstroom met lage spanning
1 basis- en terminalstation voorzien 1 draadloos LAN-apparaat van stroom
Beschermt het LAN-apparaat tegen mogelijke spanningsschommelingen
Korte samenvatting D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100, 5 V, 53 x 42 x 25 mm
Lange samenvatting D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter :

D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100. Spanning: 5 V. Afmetingen (BxDxH): 53 x 42 x 25 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Power Over Ethernet Adapter DWL-100 netvoeding & inverter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Spanning
5 V
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
53 x 42 x 25 mm
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Base Unit: 1x Power&Data out 1x Data in Terminal Unit: 1x Lan out 1x DC in
Veiligheidsfuncties
FCC Part 15 Class B, CE Class B, UL, TUV
X