Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G810/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 68777
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:28:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Quick Install Guide (5,7MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Manual (1,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Ethernet-naar-draadloze-LAN client-adapter volgens 802.11g
Meer>>>

D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De AirPlusXtremeG DWL-G810 is een snelle client-adapter voor Ethernet naar draadloos LAN die elk Ethernet apparaat, zoals een set-top box, spelconsole, printer, laptop of bureaucomputer, virtueel in een draadloos netwerktoestel omzet. De DWL-G810 doet dienst als brugverbinding voor de client tussen Ethernet en een draadloos LAN en biedt een naadloze integratie tussen de twee netwerktypes. Met de DWL-G810 kunt u ook voor Ethernet gebruikte printers thuis of in het kantoor delen, zonder dat u kabels langs de muren of plafonds hoeft te installeren. De spelletjesspelers kunnen via een draadloze verbinding deelnemen aan videospelletjes voor meerdere spelers op internet door een breedbandverbinding met hoge snelheid te gebruiken.

Tot 54 Mbps transmissiesnelheid
De DWL-G810 levert snelheden tot 108 Mbps in Super G Turbo modus wanneer hij gebruikt wordt met een D-Link AirPlusXtremeG en andere 802.11g producten. De vergelijking met apparaten volgens 802.11b die een transmissiesnelheid van 11Mbps bieden, valt gunstig uit. De DWL-G810 levert zeer hoge snelheid bij gebruik van één enkele 2,4 GHz draadloze frequentie, waardoor de complexe dual band netwerkcommunicatie niet meer nodig is. De verhoogde snelheid en toepassing van de 2,4 Ghz frequentie, momenteel in de meeste landen voor openbaar gebruik beschikbaar, plus de mobiliteit en het gemak dat eigen is aan draadloze LAN's, maken van dit apparaat een ideale oplossing voor WLAN-toepassingen die de bandbreedte intensief gebruiken.

Plug-and-play
U sluit dit compacte apparaat simpelweg op een Ethernet interface aan en uw computer, printserver, spelletjesconsole en andere apparaten veranderen onmiddellijk in een draadloos LAN-apparaat. Configureren is niet nodig. Uw apparaat kan op transparante wijze op een D-Link AirPlusXtremeG 802.11g of 802.11b draadloos netwerk werken.

Eenvoudige instellingen
Met de web-gebaseerde configuratie-interface kunnen geavanceerde instellingen voor de DWL-G810 ingevoerd worden. Wanneer hij op een andere DWL-G810 aangesloten wordt, hoeft de client-adapter van Ethernet naar draadloos LAN helemaal niet geconfigureerd te worden. U kunt de handige installatiewizard gebruiken voor eenvoudige installatie op uw DWL-G810. De installatiewizard start zonder problemen, of u zich nu in de ad-hoc of in de infrastructuur-modus bevindt.

Compatibel met draadloze LAN-apparatuur
De DWL-G810 is compatibel met alle 802.11b en 802.11g draadloze apparatuur. Deze client-adapter van Ethernet naar draadloos LAN biedt meerdere, elkaar niet overlappende kanalen om interferentie met andere draadloze netwerken zo klein mogelijk te houden.

Veiligheid
De DWL-G810 geeft u de keuze uit 64-bits, 128-bits en 152-bits WEP-codering (equivalent aan kabelnetprivacy) en biedt u een verhoogd beveiligingsniveau voor vertrouwelijke datatransmissie en preventie tegen indringers die toegang tot uw netwerkverbinding willen krijgen. WPA wordt ondersteund.

Kosteneffectief
Dankzij de lage kosten van de DWL-G810 kunt u ieder Ethernet apparaat of netwerkadapter in een draadloos apparaat omzetten. In de ad-hoc modus kan de DWL-G810 uw bekabeld netwerkapparaat met andere draadloze apparaten laten werken zonder dat hiervoor een toegangspunt nodig is.

Productkenmerken:

- Eenvoudige en snelle draadloze verbinding voor Ethernet apparaten
- Draadloos LAN volgens de standaard 802.11g
- 2,4 GHz frequentieband
- Datatransmissiesnelheid tot 108 Mbps in turbo-modus
- 10/100 Mbps Ethernet poort met automatische MDI/MDIX-verbinding met netwerkapparaat
- WPA-beveiliging, 64/128-bits WEP-datacodering
- Ad-hoc en infrastructuur-modus
- Web-gebaseerde configuratie
Korte samenvatting D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter, Draadloos, Draadloos, 108 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: Draadloos. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
Draadloos
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Design
LED-indicatoren
Stroom, WLAN
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
153 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 75 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 82 x 40 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link 802.11g Ethernet to Wireless LAN Client Adapter gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X