Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G700AP/E
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29154
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:35:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt

AirPlus G DWL-G700AP - 54 Mbps draadloos Access Point
Meer>>>

D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
D-Link introduceert het nieuwe D-Link AirPlusG DWL-G700AP Access Point. Met een maximale draadloze overdrachtssnelheid van 54 Mbps biedt de DWL-G700AP zeer snelle toegang tot een klein draadloos netwerk voor thuis of kleine bedrijven.

De DWL-G700AP is compatibel met Wi-Fi IEEE 802.11g, wat inhoudt dat verbinding mogelijk is met andere 802.11g-compatibele draadloze clients. De G700AP is bovendien neerwaarts compatibel met 802.11b draadloze apparaten.

De DWL-G700AP is getest met het Intel Wireless Verification Program en er zijn geen problemen geconstateerd. Dit programma test de compatibiliteit van verschillende access points en aanbieders van draadloze netwerkdiensten met populaire configuraties van notebooks met Intel® Centrino™ Mobile Technology*.

De installatie is zeer eenvoudig. Met behulp van een wizard in uw webbrowser is de DWL-G700AP binnen enkele minuten gebruiksklaar in een draadloos netwerk. De DWL-G700AP bevat een geïntegreerde DHCP-server die automatisch IP-adressen kan toewijzen aan draadloze netwerkclients.

De DWL-G700AP ondersteunt WPA/WPA2 (Wi-Fi Protected Access) en 64/128-bits WEP-encryptie voor een nog betere beveiliging van draadloze gegevenscommunicatie. De DWL-G700AP biedt ook ondersteuning voor beveiligingsfuncties die speciaal zijn bedoeld om onbevoegde toegang tot het netwerk of de gegevens te voorkomen.

Het Access Point kan eenvoudig worden beheerd via een webinterface en is daardoor de juiste keuze voor het inrichten van uw eerste draadloze netwerk of voor het uitbreiden van het bereik van een bestaand draadloos netwerk.

Kenmerken
- 54 Mbps draadloos Access Point
- gunstig geprijsde oplossing voor thuis en kleine bedrijven
- 10/100Mbps-poort voor LAN-aansluiting
- geïntegreerde DHCP-server
- WPA/WPA2 (WiFi Protected Access), 64/128-bits WEP-encryptie voor draadloze beveiliging
- wizard voor eenvoudige installatie
- configuratie via webinterface
Korte samenvatting D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point, 54 Mbit/s, 2.412 - 2.462, BPSK,CCK,OFDM,QPSK, Web-based, WPA, MAC address filtering SSID Broadcast Disable function
Lange samenvatting D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Frequentieband: 2.412 - 2.462, Modulatie: BPSK,CCK,OFDM,QPSK. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA, Beveiligingseigenschappen: MAC address filtering SSID Broadcast Disable function. Soort antenne: Detachable dual, 2dB gain. LED-indicatoren: Stroom, WLAN. Afmetingen (BxDxH): 109 x 142 x 31 mm, Gewicht: 200 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link AirPlus G DWL-G700AP Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.462
Modulatie
BPSK,CCK,OFDM,QPSK
Beheerplatform
Web-based
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Beveiligingseigenschappen
MAC address filtering SSID Broadcast Disable function
Antenne
Soort antenne
Detachable dual, 2dB gain
Design
LED-indicatoren
Stroom, WLAN
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 65 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
109 x 142 x 31 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.3u
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FCC part 15 class B & C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet
X