Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
802.11g Wireless MIMO PCI Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G520M
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26053
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 dec 2017 19:48:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

108 Mbps SuperG MIMO PCI-kaart
Meer>>>

D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Gebruik D-Link's nieuwe SuperG™ MIMO-producten om verbinding te maken met draadloze netwerken die op grotere afstand liggen. De combinatie van geavanceerde MIMO Smart Antenna-technologie en SuperG™-technologie zorgt ervoor dat de nieuwe draadloze DWL-G520M PCI-kaart uitzonderlijk hogere prestaties levert dan standaard draadloze 802.11b en 802.11g apparaten. Op basis van bewezen technologie kan de DWL-G520M tot op grotere afstanden en met hogere snelheden communiceren met draadloze netwerken dan bij standaard 802.11g. Deze SuperG MIMO-adapter biedt niet alleen superieure draadloze connectiviteit voor desktops, maar is ook neerwaarts compatibel met vrijwel alle 802.11g en 802.11b draadloze netwerken en apparaten.

Het bijgeleverde configuratieprogramma zorgt ervoor dat het instellen van het apparaat zeer eenvoudig is. Het programma houdt bij welke netwerken u het vaakst gebruikt en wat hun instellingen zijn. Op deze manier heeft u altijd snel en probleemloos toegang tot het gewenste netwerk. De DWL-G520M biedt ook ondersteuning voor geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, zoals WPA-PSK, om uw draadloze netwerk optimaal te beveiligen.
Korte samenvatting D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card, Intern, Draadloos, PCI, 108 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 802.11g Wireless MIMO PCI Card Intern 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Netwerk
Modulatie
CCK,OFDM
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.472
Antenne
Aansluiting antenne
R-SMA
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
88 g
Certificaten
Certificering
FCC 15B, CE
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
95
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.1x
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
141 x 152 x 19 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/2000/ME/XP
Netwerkfuncties
MIMO
Link/Act LED
Yes
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
X