Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G520+
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26589
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:28:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card
Meer>>>

D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De AirPlusXtremeG+ DWL-G520+ draadloze PCI-kaart van D-Link is een verbeterde 802.11g hoge-prestatie draadloze adapter voor bureaucomputers. Deze kaart ondersteunt snelle draadloze netwerken met snelheden tot 54 Mbps en voorziet in een naadloze compatibiliteit met alle bestaande draadloze apparatuur volgens de 802.11b en 802.11b+ standaarden. Behalve een betere beveiliging biedt deze adapter een ideale draadloze oplossing die in een opwaardering tot een snelle, nieuwe technologie voorziet en, dankzij de compatibiliteit met uw huidige netwerkappatuur, tegelijkertijd uw vroegere investeringen beschermt.

Transmissiesnelheid tot 54 Mbps
De DWL-G520+ biedt snelheden tot 54 Mbps bij toepassing met TM of D-Link AirPlusXtremeG+ en andere 802.11g producten. Een gunstig resultaat in vergelijking met 802.11b adapters, die een snelheid van 11 Mbps bieden, en met de 802.11b+ adapters, die een gegevensoverdracht van 22 Mbps bieden. Deze verhoogde snelheid en het aannemen van de 2,4 GHz frequentie - die nu voor openbaar gebruik in de meeste landen verkrijgbaar is -, plus de mobiliteit en het gemak die eigen zijn aan een draadloos LAN, maken deze kaart tot een ideale oplossing voor bandbreedte-intensieve WLAN-toepassingen.
Acht maal sneller dan de 802.11b draadloze adapters

Naast de hogere theoretische gegevensoverdracht van het netwerk van 54 Mbps voor 802.11g tegen de 11 Mbps voor 802.11b, levert de DWL-G520+ ook een veel snellere gegevensoverdracht dan andere draadloze LAN-adapters. In een typische werkomgeving met meerdere gebruikers die tegelijk toegang tot het netwerk hebben, werkt de DWL-G520+ acht maal zo snel als een gewone 802.11b draadloze LAN-kaart dankzij een ingebouwde turbomotor op deze adapter.
Korte samenvatting D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card, Draadloos, PCI, 54 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Soort antenne: 2dBi Gain detachable external antenna (reverse SMA connector)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link AirPlusExtremeG+ PCI 802.11g Wless Card 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Netwerk
Modulatie
CCK,DBPSK,DQPSK
Antenne
Soort antenne
2dBi Gain detachable external antenna (reverse SMA connector)
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b+
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
•Computer with available PCI extension bus slot •Windows XP, 2000, ME or 98 SE •300MHz CPU or above •32MB memory or more
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
3.3 VDC +/- 5%
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
22 x 134 x 121 mm
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400 m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter D-Link AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
DWL-G520 AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter EUR 24,55
(excl. VAT)
EUR 29,46 (incl. VAT)
D-Link 2.4GHz Wireless LAN PCI Card 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter D-Link 2.4GHz Wireless LAN PCI Card 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
DWL-510 2.4GHz Wireless LAN PCI Card  — 
D-Link AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter D-Link AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
DWL-G520/DE AirPlus XtremeG - 108Mbps Super G Wireless 802.11g PCI adapter  — 
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X