Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DWL-AG660
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-AG660 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0790069282324 show
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36791
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 05:42:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 Year
Lange productnaam D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

108Mbps Dualband AG draadloze PC Card
Meer>>>

D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De AirPremierTM AG DWL-AG660 draadloze Cardbus-adapter is een dualband-adapter met drie werkstanden die het mogelijk maakt een laptop draadloos verbinding te laten maken met drie verschillende soorten draadloze netwerken - 802.11b, 802.11g en 802.11a. Deze protocollen en netwerken kunnen in twee afzonderlijke frequentiebanden werken die elkaar niet storen: 2,4 GHz en 5GHz. Het maakt niet uit of u op kantoor bent, op school, thuis of van een kopje koffie geniet in een restaurant met een hotspot. Met deze adapter weet u dat u toegang kunt krijgen tot alle draadloze netwerken die in een bepaald bereik actief zijn.

Als u netwerkbeheerder of IT-manager bent, kunt u door het implementeren van DWL-AG660's in de organisatie mobiele werknemers altijd en overal draadloze toegang bieden. De DWL-AG660 is neerwaarts compatibel met alle bestaande 802.11b-compatibele apparaten. Met behulp van 802.11g kan de DWL-AG660 gegevens uitwisselen met een maximale draadloze overdrachtssnelheid van 108Mbps. De draadloze 802.11a norm in de 5 GHz band biedt ondersteuning voor een maximale overdrachtssnelheid van 54 Mbps in een frequentiebereik dat niet interfereert met de andere normen en dat 19 niet-overlappende kanalen heeft voor een maximale draadloze cellendichtheid.

In combinatie met een 802.11a/b/g access point (D-Link AirPremier™ AG DWL-7100AP) zijn DWL-AG660's de ideale manier om uw draadloze netwerk snel en eenvoudig uit te breiden. Controleer wel of de extra kanalen die beschikbaar zijn op de AP's of routers wel voldoende zijn voor het afhandelen van de extra gebruikers. De toepassing van D-Link's 108Mbps SuperG-technologie zorgt ervoor dat de DWL-AG660 in een omgeving met uitsluitend SuperG-producten van D-Link gegevens kan uitwisselen met een maximale draadloze overdrachtsnelheid van 108Mbps. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe draadloze technologieën zoals Packet Bursting, FastFrame, compressie en encryptie, en de Turbo-modus. De beschikbare bandbreedte is groot genoeg voor het streamen van video/audio en toepassingen waarbij Video on Demand wordt gebruikt.

WPA (Wi-Fi Protected Access) en 802.1x gebruikersverificatie zijn beide geïntegreerd in de chipset van de DWL-AG660. Dit betekent dat werknemers uitermate veilig kunnen communiceren met collega's of vertrouwelijke gegevens kunnen raadplegen. De DWL-AG660 is een geavanceerde, veelzijdige Cardbus-adapter die bedoeld is voor iedereen die een laptop wil aansluiten op een draadloos netwerk. Het maakt hierbij niet uit of dit thuis is, op school of op kantoor.

Functies en mogelijkheden:
- 108Mbps Dualband AG draadloze PC Card
- Maximale snelheid van 108Mbps in SuperG-modus bij gebruik met andere D-Link SuperG-producten
- Maximale snelheid van 54Mbps in 11a-modus
- Veelzijdig gebruik van 2,4 GHz of 5 GHz frequentie
- Compatibel met 802.11a/802.11b/802.11g
- 19 niet-overlappende kanalen in 11a-modus
- Verbeterde beveiliging met WPA (WiFi Protected Access) en 802.1x
- 32-bits CardBus
- Ondersteuning voor Win 98SE, XP, ME en 2000
Korte samenvatting D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DWL-AG660, Draadloos, CardBus, 108 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link DWL-AG660. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DWL-AG660 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IEEE 802.11g IEEE 802.11b IEEE 802.11a
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.5; 5.150 - 5.850
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
55 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
114,3 x 54 x 8,7 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows XP
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
100m
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X