Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless 108AG USB Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-AG132
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34659
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:41:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless 108AG USB Adapter
Meer>>>

D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De AirPremier AG DWL-AG132 is een draadloze USB 2.0-adapter waarmee u op een desktop of notebook kunt beschikken over zeer snelle 802.11a/g-verbindingen met het flexibele gebruiksgemak van USB. Het is nu niet meer nodig Ethernet-kabels aan te sluiten op uw computer of de kast van uw pc open te maken om een draadloze adapter te installeren. U hoeft alleen de DWL-AG132 in een vrije USB 2.0-poort te steken om direct te kunnen genieten van de ongekende mogelijkheden van een draadloos netwerk.

De DWL-AG132 biedt in de SuperG-modus (11g) en bij gebruik met andere SuperG-producten van D-Link ondersteuning voor een maximale draadloze overdrachtssnelheid van 108Mbps. Dualband-functionaliteit betekent dat de DWL-AG132 compatibel is met vrijwel alle 802.11a/b/g-netwerken en -apparaten.

De DWL-AG132 draadloze USB-adapter kan direct verbinding maken met andere AirPremier AG-producten en is dus een echte Plug and Play-oplossing. Een installatiewizard garandeert een eenvoudige apparaatdetectie en stuurprogrammaconfiguratie. Vervolgens kunt u met een speciaal hulpprogramma beschikbare draadloze netwerken opsporen om direct verbinding te maken. Het hulpprogramma bevat opties voor het aanmaken van gedetailleerde verbindingsprofielen, zodat u snel en eenvoudig toegang kunt krijgen tot uw favoriete netwerken.

De draadloze USB-adapter ondersteunt zowel WPA-Personal als WPA-Enterprise voor toegang tot beveiligde netwerken. U kunt gebruikmaken van EAP-TLS en EAP-TTLS voor veilige gebruikersverificatie via een 802.1x RADIUS-server. Draadloze gegevens kunnen worden gecodeerd via TKIP of AES. Toekomstige upgrades van de firmware van de DWL-AG132 garanderen ondersteuning van de beveiligingsspecificatie IEEE 802.11i.

De draadloze USB-adapter kan worden gebruikt in de peer-to-peer modus (ad hoc) om direct verbinding te maken met andere 802.11a- of 802.11b/g-apparaten voor rechtstreekse bestandsuitwisseling. In de clientmodus (infrastructuur) is verbinding mogelijk met draadloze access points of routers.
De DWL-AG132 biedt Wi-Fi-certificatie in alle drie de draadloze frequentiebanden (802.11a, 11b en 11g), met als resultaat draadloze compatibiliteit en degelijke gegevensencryptie voor de uitwisseling van vertrouwelijke gegevens.

De compactheid en snelheid van deze draadloze 11a/g dualband USB-adapter maken dit de aangewezen oplossing voor mobiel gebruik en voor het draadloos aansluiten van desktop- of notebook-computers op een 802.11a/g-netwerk.
Korte samenvatting D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless 108AG USB Adapter, Draadloos, USB, 108 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link Wireless 108AG USB Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless 108AG USB Adapter 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
170 g
Certificaten
Certificering
FCC UL
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 75 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
25 x 81 x 13 mm
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400 m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Land Distributor
Australia 1 distributor(s)
X