Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-924/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9968
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:54:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years
Lange productnaam D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router

DI-624+ Draadloze breedband internetgateway met ingebouwde 4- poorts switch + DWL-G122 (54 Mbps wireless adapter)
Meer>>>

D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router.
De DI-624+ AirPlusXtremeG+ is een snelle 2,4GHz 802.11g draadloze breedbandrouter met een ingebouwde 4-poorts Fast Ethernet switch. Hij voorziet in een draadloos hoge-snelheids-LAN met snelheden van maximaal 54 Mbps. Met deze router kunt u snel een bekabelde dan wel draadloze internetaansluiting via DSL of kabelmodem delen. Deze router met geavanceerde functies die typisch zijn voor business-class routers, biedt uw zaak een kosteneffectieve manier om een veilig en snel netwerk te installeren met een knelpuntvrije verbinding naar de buitenwereld.

Vereenvoudigde, kostenbesparende breedbandverbinding voor internet
De basisfunctie van deze router houdt in dat u uw breedbandlijn en kabel/DSL- modem op kantoor of thuis kunt delen. Om iedereen in staat te stellen zich aan te melden maakt dit toestel automatisch voor elke gebruiker een IP-nummer aan, waardoor de aanmeldingsprocedure voor iedereen eenvoudiger wordt.

Vlotte verbinding
Met ingebouwde draadloze LAN-verbindingen en een 10/100Mbps switch biedt deze router een vlotte verbinding voor werkstations en servers, met of zonder netwerkkabels. Met deze ingebouwde functies bespaart u zich de kosten en moeite van het installeren van een afzonderlijk draadloos toegangspunt en een Ethernet switch.

Verhoogde draadloze snelheden
Met een snelheid van maximaal 54 Mbps biedt de router draadloze LAN- gebruikers een erg snelle gegevensoverdracht. Dit steekt gunstig af bij de snelheid 11 Mbps van 802.11b draadloze apparatuur en de 22 Mbps van 802.11b+ apparatuur. Bovendien maakt het gebruik van de 2,4 GHz frequentieband - die nu in de meeste landen openbaar toegankelijk is - deze router tot een ideale oplossing voor bandbreedte-intensieve WLAN-toepassingen.

Compatibel met 802.11b en 802.11b+
Behalve de levering van de 54 Mbps snelheid met draadloze gebruikers die AirPlusXtremeG+ van D-Link gebruiken, is deze router ook compatibel met de bestaande 802.11b en 802.11b+ draadloze apparaten. Het is mogelijk dat u de 802.11g snelheid niet volledig kunt benutten wanneer u 802.11b en 802.11b+ in combinatie met 802.11g toestellen gebruikt, maar uw communicatievermogen zal niet worden aangetast.

Firewall en VPN-beveiliging
De router biedt NAT-bescherming voor kantoor- en thuisgebruikers tegen internetindringers en aanvallen van hackers. Voor teleforensen of iedereen die gevoelige informatie veiliger moet versturen, ondersteunt deze router de VPN sessie IPSec, L2TP en PPTP-doorvoer. Bovendien kan hij poorten blokkeren of omleiden om de diensten te beperken waartoe externe gebruikers op uw netwerk toegang hebben. Virtuele server mapping wordt gebruikt om diensten opnieuw aan meerdere servers toe te wijzen. U kunt de router op zodanige wijze instellen dat afzonderlijke FTP-, web- en spelservers met meerdere spelers toelating krijgen om hetzelfde op internet zichtbare IP-adres te delen, zonder dat de beveiliging van uw servers en werkstations tegen hackers in het gedrang komt.

Vrij van buitenaf bereikbare DMZ-host
U kunt alle ingebouwde LAN-poorten configureren om als DMZ-poort te fungeren. Het is mogelijk om een DMZ-instelling toe te passen op een welbepaalde client (bijvoorbeeld een webserver) achter de router, zodat die geheel en al aan het internet wordt blootgesteld en volledige compatibiliteit met de internettoepassingen wordt gewaarborgd, zelfs zonder dat de specifieke poort bekend is. Hiermee kunt u webpagina's en e-commerce vanuit uw kantoor opzetten terwijl voor de rest van uw kantoor-LAN de beveiliging van kracht blijft.

Toegangscontrole
De toegang tot de router vanaf uw huis of kantoor kan het beste op de MAC- en IP-adressen van de gebruikers gebaseerd worden. Het kinderslot om bepaalde URL's te filteren en webpagina's te versperren kan met behulp van URL- sleutelwoorden en domeinnamen ingesteld worden. De planning van uitgaande verbindingen kan in combinatie met NTP verricht worden. Deze router ondersteunt het Network Time Protocol (NTP), waarmee u een tijdserver achter de router kunt installeren om de tijd voor uw netwerkomgeving te synchroniseren. Dit beschermt u tegen de risico's die inherent aan internet verbonden zijn, minimaliseert de van buiten komende risico's en maximaliseert de nauwkeurige tijdsinstelling van uw netwerk.

Verhoogde draadloze veiligheid
Om de verzonden gegevens in de lucht te beschermen maakt de router gebruik van het uitgebreide 64/128/256-bit WEP-versleutelingsprotocol volgens de industriestandaard (equivalent aan kabelnetprivacy) . WPA (Wi-Fi beveiligde toegang) levert de gebruikers een hoger beveiligingsniveau voor gegevens en communicatie dan voorheen beschikbaar was.* * WPA-functies die in de toekomstige uitgave van de firmware-opwaardering beschikbaar is

UPnP-ondersteuning voor optimale compatibiliteit
Deze router is ontworpen om eenvoudige en krachtige verbindingen tussen heterogene gestandaardiseerde netwerkapparatuur tot stand te brengen. Computers kunnen rechtstreeks met de router communiceren om de UDP/TCP- poorten automatisch te openen en te sluiten om zoveel mogelijk baat van de geleverde veiligheid te hebben, zonder dat de functionaliteit van de on-line toepassingen wordt aangetast.
Korte samenvatting D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router:
Deze korte samenvatting van de D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122, CCK,OFDM, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Web-Based, DHCP Server & Client, 128-bit WEP, NAT with VPN Pass-through, MAC Filtering, IP Filtering, URL Filtering, Domain Blocking, Scheduling, , PPTP L2TP IPSec
Lange samenvatting D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router :

D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122. Modulatie: CCK,OFDM. Datalink-protocollen: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Beheerprotocollen: Web-Based, DHCP Server & Client. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP, Firewall: NAT with VPN Pass-through, MAC Filtering, IP Filtering, URL Filtering, Domain Blocking, Scheduling, , VPN eigenschappen: PPTP L2TP IPSec. LED-indicatoren: Stroom, WAN. Gewicht: 298 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DI-624+ AirPlus Xtreme G High-Speed 2.4GHz (802.11g) & DWL-G122 draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Draadloos LAN
Modulatie
Modulation is the process of varying one or more properties of a periodic waveform, called the carrier signal (High Frequency Signal), with a modulating signal which typically contains information to be transmitted. The aim of digital modulation is to transfer a digital bit stream over an analog bandpass channel, for example over the public switched telephone network (where a bandpass filter limits the frequency range to between 300 and 3400 Hz), or over a limited radio frequency band. The aim of analog modulation is to transfer an analog baseband (or lowpass) signal, for example an audio signal or TV signal, over an analog bandpass channel at a different frequency, for example over a limited radio frequency band or a cable TV network channel.
CCK,OFDM
Netwerk
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Web-Based, DHCP Server & Client
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
NAT with VPN Pass-through, MAC Filtering, IP Filtering, URL Filtering, Domain Blocking, Scheduling, Encryption: 64/128-bit
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
PPTP L2TP IPSec
Design
LED-indicatoren
Stroom, WAN
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
298 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FCC
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
116,84 x 190,5 x 35 mm
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Ext. Power Supply DC 5V, 2.4A
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400 m
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Frequentiebereik
2.4GHz to 2.462GHz
X