Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Access Point ENet Wless 108Mbps
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-7100AP/B
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14317
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 12:23:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3-Year Limited Warranty
(Class B)
Lange productnaam D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt

De D-Link AirPremier AG DWL-7100A Access Point 108 Mbps
Meer>>>

D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt.
De D-Link AirPremier AG DWL-7100AP is een dual band draadloos Dual band draadloos Access Point met drie modi en levert de grootste bandbreedte voor gebruikers die binnen het gamma van AP's beschikbaar is. Honderden draadloze klanten kunnen zich op dit Access Point (AP) aansluiten door een van de 19 niet- overlappende kanalen voor gegevensoverdracht te gebruiken met snelheden die nooit eerder door een draadloos apparaat bereikt zijn.

Dual band werking
De DWL-7100AP werkt naadloos en gelijktijdig in zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentieband en ondersteunt de standaarden 802.11b en de meer recente en snellere 802.11a en 802.11g voor draadloze communicatieverbindingen. Voor kantoren, scholen of openbare hot spots die al apparaten volgens 802.11b gebruiken, is de DWL-7100AP een prima manier om een bestaand netwerk uit te breiden. Het toestel zorgt ervoor dat meer gebruikers met elkaar kunnen communiceren en Access tot gegevens en internet hebben. U kunt nu beschikken over een Access Point dat uw bestaande netwerk aanvult en uw eerdere investeringen in het gemak van draadloze netwerkverbindingen beschermt.

Snelle datatransmissie zonder opstoppingen
De DWL-7100AP biedt transmissiesnelheden tot 108 Mbps in de turbo-modus op de 2,4 GHz band, grote datapakketten die vanaf de router naar een bureaucomputer op afstand of naar een rondzwervende laptop reizen met een vijf keer zo hoge snelheid als die van voorgaande draadloze apparaten. Iedereen kan sneller en efficiënter werken of een real-time video probleemloos bekijken. De extra (802.11a) 5 GHz band biedt tevens een mogelijkheid om snel gegevens over te brengen, zonder interferentie met andere apparaten die op de 2,4 GHz frequentie werken.

Netwerksegmentatie middels frequentiekanalen
Netwerkbeheerders kunnen het gebruik van de DWL-7100AP met dual band splitsen en de gebruikers op het draadloze netwerk op verschillende frequentiebanden indelen. Gebruikers die speciale netwerkvoorrechten hebben om Access te krijgen tot vertrouwelijke informatie, specifieke afdelingen of videovergaderingen kunnen dan bijvoorbeeld als enigen de 802.11a kanalen gebruiken, terwijl de 802.11b en 802.11g kanalen aan andere werknemers voorbehouden blijven. Dit soort gebruikerssegmentatie optimaliseert de prestatie van het toegangspunt (AP) en wordt door alle groepen gebruikers als het prettigst ervaren.

Verhoogde netwerkveiligheid
De DWL-7100AP is ideaal voor netwerkbeheerders die aanvullende kenmerken voor de veiligheid van het netwerk nodig hebben. Alle instellingen van het Access Point zijn gemakkelijk toegankelijk via de gebruikersinterface met web-gebaseerde software die voorzien is van een stap-voor-stap installatiewizard om uw Access Point op te zetten en in een paar minuten te laten draaien. De DWL-7100AP omvat de 802.1x standaard voor draadloze gebruikersauthenticatie en WPA (Wi-Fi beveiligde Access) waarmee de gegevens op het moment van versturen dynamisch gecodeerd worden.
Productkenmerken:

Industriestandaard 802.11a/g
Dual 5 GHz en 2,4 GHz frequentiebanden
Datatransmissiesnelheid tot 108 Mbps in turbo-modus op de
2,4 GHz band
Compatibel met de bestaande 802.11b draadloze apparaten
Sterke 64/128/152-bits WEP-datacodering
WPA-beveiliging
Verhoogde veiligheid: AES, authenticatie volgens 802.1x, RADIUS client en Cipher-afstemming
DFS/TPC-ondersteuning voor gebruik in Europa
10/100 Mbps Fast Ethernet poort om draadloze LAN's via een brugverbinding op Ethernet-gebaseerde netwerken & servers aan te sluiten
Web-gebaseerde configuratie/beheer
Korte samenvatting D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps, 108 Mbit/s, 2.4 - 2.4835, 5.15 - 5.35 & 5.725 - 5.825, SNMP V.3, web-based, Telnet, AP manager, 152-bit WEP, Dual Non-Detachable Dipole Antenna, Stroom
Lange samenvatting D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt :

D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s, Frequentieband: 2.4 - 2.4835, 5.15 - 5.35 & 5.725 - 5.825. Beheerprotocollen: SNMP V.3, web-based, Telnet, AP manager. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 152-bit WEP. Soort antenne: Dual Non-Detachable Dipole Antenna. LED-indicatoren: Stroom

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Access Point ENet Wless 108Mbps 108Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.4835, 5.15 - 5.35 & 5.725 - 5.825
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP V.3, web-based, Telnet, AP manager
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
152-bit WEP
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
Dual Non-Detachable Dipole Antenna
Design
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 65 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
175 x 105 x 20 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
90 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
420 m
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X