Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 11Mbit Wireless Access Point

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
11Mbit Wireless Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-700AP/E
Categorie
Met een bridge kunt u verschillende netwerken op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld een draadloos netwerk op een ethernet netwerk. Met een repeater kunt u het bereik van uw draadloze netwerk vergroten, wat natuurlijk zeer handig is als u in een bepaalde kamer van uw huis of in een bepaalde hoek van uw kantoor een slecht bereik heeft.
bridges & repeaters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23832
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 11Mbit Wireless Access Point :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 11Mbit Wireless Access Point

DWL-700AP 11MBPS WITHOUT THREAD
Meer>>>

D-Link 11Mbit Wireless Access Point:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 11Mbit Wireless Access Point.
Het Air DWL-700AP 11 Mbit draadloos Access Point van D-Link is ontworpen om 2,4 GHz draadloze LAN-gebruikers een relatief goedkope maar veilige toegang tot een draadloos lokaal netwerk (LAN) volgens IEEE 802.11b te verschaffen. Dit 11 Mbit draadloos Access Point combineert industriestandaarden met veelzijdige functies, zoals repeater mode, en verhoogde veiligheidskenmerken volgens IEEE 802.11i, zoals WEP en TKIP, om u draadloze LAN interoperabiliteit en functionaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Draadloze Access
Het DWL-700AP 11 Mbit draadloos Access Point verbindt de draadloze LAN-knoopunten (werkstations, printservers, enzovoorts) via een 2,4 GHz draadloze interface volgens IEEE 802.11b. Het 11 Mbit draadloos Access Point luistert naar al het dataverkeer en houdt dynamisch de gegevensbank met MAC-adressen bij. Indien nodig worden IP-adressen met MAC-adressen vergeleken en wordt ook deze informatie in de gegevensbank opgeslagen. Een 10/100 Mbps Fast Ethernet poort biedt een brugverbinding tussen een draadloos netwerk en een netwerk met kabelverbindingen. De DWL-700AP zet de datapakketten via een bekabeld Ethernet LAN om in radiosignalen die voor het draadloze netwerk gebruikt worden en omgekeerd.

Ingebouwde repeater-functie
De DWL-700AP kan ingesteld worden om in een van de volgende modi te werken: (1) draadloos 11 Mbit draadloos Access Point, (2) draadloze client-verbinding of (3) repeater. Met deze ingebouwde functies geeft de DWL-700AP u de flexibiliteit om het toestel zo in te stellen dat het dienst doet als een 11 Mbit draadloos Access Point thuis of op het kantoor met de normale vereisten voor het draadloze werkingsgebied of als een repeater om de reikwijdte van het signaal te vergroten wanneer het aantal draadloze gebruikers toeneemt en zich over een groter gebied uitstrekt.

Netwerkveiligheid
De verzonden gegevens kunnen in de lucht gemakkelijk onderschept worden als ze niet goed door een beveiligingssysteem beschermd worden. De DWL-700AP voorziet in de noodzakelijke veiligheid middels het 64/128-bits WEP-coderingsprotocol (equivalent aan kabelnetprivacy) volgens de industriestandaard. Hij biedt ook veiligheidskenmerken volgens IEEE 802.11i, zoals een ingebed TKIP-beveiligingsmechanisme (hardware-ondersteund).

Web-gebaseerde & SNMP-configuratie/beheer
De DWL-700AP kan door HTTP (web-gebaseerde configuratie) of SNMP (SNMP v.2 ondersteuning) via ingebouwde MIB's ingesteld en beheerd worden. DHCP client en server worden ondersteund.Productkenmerken:

Interoperabiliteit voor 2,4 GHz draadloze LAN's volgens industriestandaard 802.11b
Datatransmissiesnelheden van 11 Mbps
10/100 Mbps Fast Ethernet poort met automatische detectie om draadloze LAN's op een op Ethernet gebaseerd netwerk aan te sluiten
Ingebouwde repeater-functie
Ingebed TKIP-beveiligingsmechanisme
Client-toegangscontrole op basis van MAC-adres
Web-gebaseerde configuratie
DHCP-server
Korte samenvatting D-Link 11Mbit Wireless Access Point:
Deze korte samenvatting van de D-Link 11Mbit Wireless Access Point-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 11Mbit Wireless Access Point, 802.11b, DHCP
Lange samenvatting D-Link 11Mbit Wireless Access Point :

D-Link 11Mbit Wireless Access Point. Beheerprotocollen: 802.11b, DHCP

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 11Mbit Wireless Access Point, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Ethernet
Beheerfuncties
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.11b, DHCP
X