Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
11g access point with PoE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-3260AP
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 73555
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 10:11:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt

11g access point met PoE voor zakelijke gebruikers
Meer>>>

D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt.
De D-Link AirPremier DWL-3260AP is een krachtig en betrouwbaar draadloos access point voor zakelijke omgevingen. Dit access point is ontworpen voor installatie binnenshuis, ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en biedt netwerkbeheerders veilige opties voor het implementeren van een zeer degelijk draadloos netwerk dat gemakkelijk kan worden beheerd.

Plafondmontage
De DWL-3260AP heeft een ronde vorm en kan worden gecamoufleerd als rookmelder, zodat het apparaat geen aandacht trekt. Het diagnoselampje kan worden uitgeschakeld, zodat het apparaat nog meer op een rookmelder lijkt.

Ondersteuning van Power over Ethernet (PoE)
Het access point biedt ondersteuning van 802.3af Power over Ethernet (PoE), wat betekent dat het ook kan worden gebruikt op plaatsen waar geen stopcontacten aanwezig zijn. Hierdoor is het apparaat flexibel en eenvoudig te configureren. Als de DWL-3260AP aan het plafond is bevestigd, kan dit stroom krijgen van een PoE-switch op een afstand van maximaal 100 meter via de ongebruikte draden in de aanwezige netwerkkabel.

Draadloze snelheid van maximaal 108 Mbps
De DWL-3260AP levert zeer betrouwbare draadloze prestaties met standaard 802.11g draadloze doorvoersnelheden van maximaal 54 Mbps. Bij gebruik in combinatie met de 108G-technologie van D-Link zijn draadloze snelheden mogelijk van maximaal 108 Mbps (Turbo-modus)*. De DWL-3260AP is daarnaast tevens volledig compatibel met de normen IEEE 802.11b en 802.11g.

Geavanceerde draadloze beveiliging
De DWL-3260AP maakt gebruik van een verbeterde draadloze beveiliging aangezien zowel WPA en WPA2-Enterprise als 802.1X worden ondersteund, zodat een maximale netwerkbeveiliging wordt geboden. Andere beveiligingsfuncties van dit access point zijn filtering van MAC-adressen, indeling in segmenten van een draadloos LAN, SSID-broadcast uitschakelen en ondersteuning van AES-gegevensencryptie (Advanced Encryption Standard).

WDS (Wireless Distribution System)
Om een maximale ROI te garanderen, kan de DWL-3260AP worden geconfigureerd als een access point (AP-modus), een point-to-point bridge of een point-to-multipoint bridge (WDS-modus). In de WDS-modus kan de DWL-3260AP alleen communiceren met andere draadloze bridges en hebben draadloze clients of werkstations geen toegang tot deze bridges. In dit geval kan de ingebouwde omnidirectionele antenne worden uitgeschakeld via een schakelaar en kan het access point worden voorzien van een externe, zeer gevoelige richtantenne.

Kostenbesparing en grotere netwerkflexibiliteit
De DWL-3260AP ondersteunt het gebruik van meerdere SSID's, wat betekent dat het access point logisch kan worden opgedeeld in verschillende virtuele access points, alle binnen hetzelfde hardwareplatform. Zo kunnen bijvoorbeeld encryptie en verificatie worden ingeschakeld voor de ene SSID om zo eigen toepassingen af te schermen, terwijl voor een andere SSID geen beveiliging wordt geactiveerd om de toegang van buitenaf zo transparant mogelijk te maken.
Aangezien meerdere SSID's kunnen worden gebruikt, zijn er minder fysieke access points nodig, waardoor interferentie tot het minimum wordt beperkt en de kosten laag blijven.
Daarnaast kan het aantal gebruikers dat is gekoppeld aan een bepaalde SSID worden beperkt, waardoor de bandbreedte voor bepaalde toepassingen kan worden geregeld.

Geavanceerd netwerkbeheer
Netwerkbeheerders kunnen alle instellingen van de DWL-3260AP beheren via het meegeleverde configuratieprogramma (webinterface) of via Telnet. Met AP Manager of de D-View SNMP-beheermodule van D-Link is het ook mogelijk om verschillende access points te configureren en te beheren vanaf één locatie. Naast een efficiënt beheerproces kunnen netwerkbeheerders ook periodieke onderhoudscontroles uitvoeren zonder dat hiervoor personeel op pad hoeft te worden gestuurd om ter plaatse te controleren of het apparaat correct werkt.
Korte samenvatting D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 11g access point with PoE, 54 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt :

D-Link 11g access point with PoE. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 11g access point with PoE 54Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Beveiliging
MAC adres filtering
Yes
Energie
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet betekent dat het apparaat stroom kan verzenden of ontvangen via de netwerkkabel, zodat bepaalde aangesloten apparatuur geen verbinding met het stopcontact nodig heeft.
Yes
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
X