Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-3200AP/B
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22995
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:24:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 Jaar
Lange productnaam D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt

DWL-3200AP 108 Mbps managed draadloos Access Point met PoE-ondersteuning
Meer>>>

D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt.
D-Link introduceert een oplossing voor bedrijven die een krachtig en betrouwbaar draadloos LAN willen inrichten. Het D-Link AirPremier DWL-3200AP managed Access Point is speciaal ontworpen voor zakelijke omgevingen in grote of zeer grote ondernemingen, met als doel veilige LAN's in te richten die eenvoudig door de netwerkbeheerder kunnen worden onderhouden.

De DWL-3200AP stelt netwerkbeheerders in staat zeer veilige draadloze netwerken op te zetten die bovendien flexibel en uitgebreid kunnen worden beheerd. Dit Access Point is voorzien van twee zeer gevoelige antennes voor een optimale draadloze dekking. De DWL-3200AP bevindt zich in een met lucht gevuld metalen chassis met een hoge brandwerendheidklasse en is dan ook uitermate veilig. Voor geavanceerde installaties is dit nieuwe en snelle Access Point uitgerust met een geïntegreerde 802.3af PoE-poort (Power over Ethernet), waardoor het apparaat ook kan worden geïnstalleerd in omgevingen waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

De DWL-3200AP biedt zeer betrouwbare draadloze prestaties met standaard 802.11g draadloze doorvoersnelheden van maximaal 54 Mbps. Bij gebruik in combinatie met de SuperG-technologie van D-Link zijn snelheden mogelijk van maximaal 108 Mbps. De DWL-3200AP is echter ook nog volledige compatibel met de normen IEEE 802.11b en 802.11g.

Aangezien de beveiliging van draadloze communicatie zeer belangrijk is voor bedrijven, maakt de DWL-3200AP gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van draadloze beveiligingstechnologieën. Dit betekent dat zowel WPA/WPA2-Enterprise als 802.1x wordt ondersteund om netwerken maximaal te kunnen beveiligen. Bovendien is de DWL-3200AP geschikt voor 802.11i en wordt dus ook deze verbeterde vorm van draadloze beveiliging ondersteund. Andere beveiligingsfuncties van dit Access Point zijn filtering van MAC-adressen, indeling in segmenten van een draadloos LAN, SSID-broadcast uitschakelen, meerdere SSID's, 802.1Q VLAN-ondersteuning en ondersteuning voor AES-encryptie (Advanced Encryption Standard).

Om optimaal te kunnen profiteren van uw investering, kan de DWL-3200AP in een van de volgende drie werkstanden worden gebruikt: Access Point, Point-to-Point (PtP) bridge met een andere DWL-3200AP of Point-to-Multipoint (PtMP) bridge. De ondersteuning van verschillende werkstanden met WDS (Wireless Distribution System) betekent dat netwerkbeheerders het product op diverse manieren kunnen implementeren. Netwerkbeheerders kunnen alle instellingen van de DWL-320AP beheren via het bijgeleverde configuratieprogramma (webgebaseerd) of met Telnet. Voor meer geavanceerde netwerkbeheertaken kunnen beheerders de AP Manager van D-Link of de D-View SNMP-beheermodule gebruiken om verschillende Access Points te configureren en te beheren vanaf één locatie. Naast een efficiënt beheerproces, kunnen netwerkbeheerders ook periodieke onderhoudscontroles uitvoeren zonder dat hiervoor personeel op pad hoeft te worden gestuurd. AP Manager is gratis en kan HIER worden gedownload.

Geïntegreerde PoE-ondersteuning, uitgebreide beheermogelijkheden, diverse werkstanden en uitstekende beveiligingsfuncties zijn de kernwoorden die ervoor zorgen ervoor dat het DWL-3200AP managed draadloze Access Point alles biedt een business-class oplossing voor het installeren van draadloze netwerken in grote ondernemingen.

Kenmerken:
· 108 Mbps SuperG managed draadloos access point
· Met lucht gevuld metalen chassis dat veilig aan een muur kan worden bevestigd
· IEEE 802.11g
· SuperG-prestaties bij gebruik met andere D-Link SuperG-producten
· Compatibel met 802.11b-producten
· 10/100 Mbps Ethernet-poort met 802.3af PoE-ondersteuning
· Inclusief power injector en netvoeding
· Kan worden gebruikt als Access Point, Point-to-Point (PtP) bridge met een andere DWL-3200AP of Point-to-Multipoint (PtMP) bridge
· WDS (Wireless Distribution System)
· Ondersteuning van meerdere SSID's en 802.1Q VLAN
· WPA (WiFi Protected Access), WPA/WPA2
· 802.1x (EAP-TLS/PEAP/TTLS/MD5)
· 64/128-bits WEP-encryptie
· Afneembare 5 dBi-antennes voor aansluiting externe antenne (omgepoolde SMA-contrastekker)
· Webgebaseerde configuratie of via Telnet
· AP Manager of D-View-beheermodule voor beheer van verschillende access points (AP Manager kan gratis worden gedownload)
· SNMP-ondersteuning
Korte samenvatting D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE, 108 Mbit/s, 2.4 - 2.4835, Web-based, AP Manager, Telnet, SNMP v3, 5dBi, LAN, Stroom
Lange samenvatting D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt :

D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s, Frequentieband: 2.4 - 2.4835, Beheerplatform: Web-based, AP Manager. Beheerprotocollen: Telnet, SNMP v3. Soort antenne: 5dBi. LED-indicatoren: LAN, Stroom. Afmetingen (BxDxH): 155 x 277,7 x 45 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE 108Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.4835
Beheerplatform
Web-based, AP Manager
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Telnet, SNMP v3
Antenne
Soort antenne
5dBi
Design
LED-indicatoren
LAN, Stroom
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 65 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
155 x 277,7 x 45 mm
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
94 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
350m
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.3af, IEEE 802.1Q
Draadloze technologie
Wi-Fi
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FCC
Netwerkfuncties
Wireless LAN, Ethernet LAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-01
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link DWL-3200AP 108Mbps Enterprise Managed Wireless AP with PoE gevonden en de beoordeling is 93 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
93%
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
X