Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-2100AP/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 135452
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt

High-Speed Wireless Access Point, 802.11g
Meer>>>

D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt.
De AirPlusXtremeG DWL-2100AP is een uitgebreid draadloos Access Point volgens 802.119 voor gebruik binnenshuis en met hoge prestaties. Dit apparaat ondersteunt snelle draadloze netwerkcommunicatie tot 108 Mbps (turbo-modus) en biedt een naadloze interoperabiliteit met alle bestaande 802.11b draadloze apparatuur. Dit apparaat met hoge datatransmissiesnelheden, betere veiligheid en ingebouwde brugfunctie is de ideale draadloze oplossing en biedt een opwaardering tot een snelle, nieuwe technologie die uw eerdere investeringen beschermt dankzij de compatibiliteit met uw huidige netwerkapparatuur.

Een snelheid tot 108 op de 2,4 GHz frequentieband
Met transmissiesnelheden tot 108 Mbps (turbo-modus) op de populaire 2,4 GHz openbare frequentie is de DWL-2100 een ideale oplossing voor WLAN-toepassingen die de bandbreedte intensief gebruiken. In een karakteristieke werkomgeving met meerdere gebruikers die op hetzelfde moment toegang tot het netwerk willen hebben, kan de DWL-2100AP met een 15 keer grotere doorvoer dan de normale 802.11b draadloze LAN-apparatuur werken.

Compatibel met 802.11b
De compatibiliteit van de standaard 802.11g met de bestaande draadloze LAN-standaarden betekent dat u niet uw hele netwerk hoeft te veranderen om uw verbindingen te handhaven. De DWL-2100AP kan gegevens met een snelheid tot 108 Mbps overbrengen wanneer hij met de D-Link AirPlusXtremeG en andere 802.11g producten gebruikt wordt. Het is mogelijk dat u de snelheid van dit apparaat niet volledig kunt benutten wanneer u het in combinatie met uw bestaande 802.11b toestellen gebruikt, maar uw communicatievermogen zal niet worden aangetast.

Flexibele configuratie
De DWL-2100AP kan ingesteld worden om in een van de volgende 5 modi te werken: (1) draadloos Access Point, (2) point-to-point brugverbinding met een andere toegangpunt, (3) point-to-multipoint draadloze brugverbinding, (4) draadloze client-verbinding of (5) draadloze repeater. Met deze ingebouwde functies biedt de DWL-2100AP flexibiliteit om het apparaat op basis van de vereisten voor uw omgeving te configureren.

Eenvoudige migratie naar hogere bandbreedte
Door de compatibiliteit met uw bestaande draadloze netwerkapparatuur te behouden kunt u met de DWL-2100AP uw systeem naar een hogere snelheid opwaarderen wanneer u dit nodig acht. De DWL-2100AP en andere apparaten volgens 802.11g kunnen geleidelijk aan uw netwerk worden toegevoegd terwijl de toestellen van het oudere netwerk perfect aangesloten blijven.

Wi-Fi beveiligde toegang
Met de Wi-Fi beveiligde toegang wordt een verhoogde veiligheid geboden om gebruikers toestemming te geven en te identificeren op basis van een geheime code die automatisch met regelmatige tussenpozen verandert. In combinatie met een RADIUS server gebruikt WPA TKIP (protocol voor tijdelijke code-integriteit) om de tijdelijke code iedere 10.000 pakketten te veranderen. Dit biedt een veel grotere bescherming dan de standaard WEP-beveiliging, waarvoor codes gebruikt worden die handmatig veranderd moeten worden.

Authenticatie volgens 802.1x
De DWL-2100AP ondersteunt authenticatie volgens 802.1x ter bescherming tegen indringers op het netwerk. In combinatie met een RADIUS server biedt deze functie een manier om de identiteit van de client te controleren voordat er toegang tot het netwerk verleend wordt.

Vooraf gedeelde code
Deze functie biedt veel gemak (wanneer zij samen met andere 802.11g producten gebruikt wordt) voor gebruikers die geen RADIUS server in hun netwerken hebben. Door de modus voor de vooraf gedeelde code van WPA te gebruiken geeft de DWL-2100AP iedere gebruiker een nieuwe veiligheidscode iedere keer als hij met het 802.11g netwerk verbinding maakt. De gebruikers hoeven slechts één keer hun coderingsinformatie in het configuratiemenu in te voeren. Met de DWL-2100AP ontvangt iedere gebruiker automatisch een nieuwe code elke keer als hij verbinding legt, waarmee het ongemak van het handmatig invoeren van een WEP-code tot het verleden behoort.

Ingebedde DHCP-server
De DWL-2100AP is met een een ingebedde DHCP-server uitgerust die zodra hij geactiveerd wordt, automatisch de IP-adressen aan draadloze clients toekent. Door dit unieke kenmerk is de DWL-2100AP een ideale oplossing om een draadloos lokaal netwerk (WLAN) in kantoren of andere werkomgevingen snel op te zetten en uit te breiden.

Kenmerken:
- 2,4 Ghz volgens 802.11g.
- Datatransmissiesnelheid tot 108 Mbps (turbo-modus).
- 10/100BASE-TX-poort voor verbinding met Ethernet of DSL-/kabelmodem
- Compatibel met de bestaande 802.11b draadloze apparaten.
- Ingebouwde DHCP-server voor toegang van meerdere gebruikers.
- 5 werkingsmodi: AP, AP-client, point-to-point brugverbinding, point-to-multipoint brugverbinding, repeater.
- 64/128-bits WEP-datacodering.
- WPA-beveiliging met RADIUS gebruikersauthenticatie volgens 802.1x
- Web-gebaseerde configuratie & beheer.
Korte samenvatting D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point, 108 Mbit/s, 13 kanalen, 802.1x, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Lange samenvatting D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt :

D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s, Aantal kanalen: 13 kanalen. Autenticatiemethode: 802.1x. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point 108Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
13 kanalen
Web-gebaseerd management
Using a website/web application to manage something.
Yes
Protocollen
DHCP server
A server is a system which that responds to requests across a computer network to provide, or help to provide, a network service. DCHP servers uses the DCHP (Dynamic Host Configuration Protocol), which is a standardized networking protocol used by servers on an IP network to allocate IP addresses to computers. The purpose of DHCP is to automate the IP address configuration of a computer without a network administrator. IP addresses are typically selected from a range of assigned IP addresses stored in a database on the server and issued to a computer which requests a new IP address. An IP address is assigned to a computer for a set interval, after which, the computer must renew the IP address or acquire a new one.
Yes
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Beveiliging
Autenticatiemethode
802.1x
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Elektromagnetische emissie
FCC Class B, CE, CSA, UL, VCCI
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link DWL-2100AP High-Speed Wireless Access Point gevonden en de beoordeling is 71 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
71%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link DAP-1360 300Mbit/s WLAN toegangspunt D-Link DAP-1360 300Mbit/s WLAN toegangspunt
(show image)
DAP-1360/B DAP-1360 EUR 22,29
(excl. VAT)
EUR 26,75 (incl. VAT)
3com

3com 3CRWE776075-ME WLAN toegangspunt
(show image)
3CRWE776075-ME 3CRWE776075-ME  — 
3com

3com Wireless 8760 Dual Radio 11a/b/g PoE Access Point 108Mbit/s Power over Ethernet (PoE) WLAN toegangspunt
(show image)
3CRWE876075-ME Wireless 8760 Dual Radio 11a/b/g PoE Access Point  — 
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X