Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVG-2001S VoIP Phone Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVG-2001S
Categorie
A gateway is a router or a proxy server that routes between networks. A controller is a chip, an expansion card, or a stand-alone device that interfaces with a peripheral device.
gateways/controllers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10667
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 10:00:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller

DVG-2001S VoIP Phone Adapter
Meer>>>

D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller.
De D-Link DVG-2001S is een VoIP-adapter met 1 poort waarmee u thuis en op kantoor eenvoudig kunt beschikken over Internet-telefonie. De adapter combineert de laatste ontwikkelingen op het gebied van Voice over IP-netwerktechnologie met geavanceerde communicatiefuncties en is compatibel met elke telefoonaansluiting. Het apparaat zet spraakverkeer om in gegevenspakketten voor verzending via Internet. Het is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor privé- en zakelijke gebruikers met veel interlokale en internationale gesprekken, die de telefoonkosten aanzienlijk reduceert.

Lagere telefoonkosten met bestaande apparatuur
De DVG-2001S biedt thuisgebruikers en bedrijven de mogelijkheid om zonder aanschafkosten voor nieuwe telefoon- en faxapparatuur eenvoudig en met een kleine investering over te stappen op Internet-telefonie. Het grote voordeel van deze adapter is dat u bestaande telefoons, speakerphones en faxapparaten gewoon kunt blijven gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat er slechts een geringe en duurzame investering nodig is om de overstap naar IP-telefonie te maken.

Ideaal voor privé-gebruik en kantoor aan huis
De compacte en gunstig geprijsde DVG-2001S heeft een Ethernet-poort voor aansluiting van een DSL- of kabelmodem en een FXS-poort voor aansluiting van een gewone telefoon of fax. Voor privé-gebruikers en kleine bedrijven die vaak interlokaal en internationaal moeten bellen, is dit apparaat de ideale manier om op een eenvoudige manier veel kosten te besparen. De DVG-2001S kan softwarematig worden geconfigureerd door serviceproviders of eindgebruikers.

Handige gespreksfuncties
De DVG-2001S ondersteunt diverse handige gespreksfuncties, zodat de serviceproviders deze functies ook daadwerkelijk kunnen aanbieden aan hun abonnees. Als uw telefoon ook ondersteuning biedt voor deze functies, kunt u er probleemloos gebruik van maken. Enkele voorbeelden van ondersteunde gespreksfuncties zijn: gecontroleerd doorschakelen, in de wacht zetten, wisselgesprek, nummerweergave beller en conferentiegesprek (3 personen).

Perfecte geluidskwaliteit
De DVG-2001S voldoet aan internationaal erkende normen voor spraak- en gegevensnetwerken en levert daardoor een uitstekende geluidskwaliteit. Uiteraard zijn ook faxtransmissies van de hoogste kwaliteit. De adapter ondersteunt QoS-functies (Quality of Service) die garanderen dat de gesprekskwaliteit die wordt ontvangen via Internet net zo goed is als de gesprekskwaliteit via een gewone telefoon, of misschien zelfs wel beter!
Korte samenvatting D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller:
Deze korte samenvatting van de D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter, SIP, PPPoE, IP TCP UDP ARP HTTP , IEEE 802.3 10M Ethernet, IEEE 802.3u 100M Ethernet, 90 x 82,46 x 31 mm, 12V AC, 1.2A, 0 - 40 °C
Lange samenvatting D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller :

D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter. Beheerprotocollen: SIP, PPPoE, Ondersteunde protocollen: IP TCP UDP ARP HTTP . Netwerkfuncties: IEEE 802.3 10M Ethernet, IEEE 802.3u 100M Ethernet. Afmetingen (BxDxH): 90 x 82,46 x 31 mm. Stroomvoorziening: 12V AC, 1.2A

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DVG-2001S VoIP Phone Adapter gateway/controller, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SIP, PPPoE
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IP TCP UDP ARP HTTP
Netwerk
Netwerkfuncties
IEEE 802.3 10M Ethernet, IEEE 802.3u 100M Ethernet
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
RJ-11, FXS Port RJ-45 Ethernet Port
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 82,46 x 31 mm
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12V AC, 1.2A
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-10 - 55 °C
Technische details
Beveiligingseigenschappen
SIP Authentication, Password Encryption HTTP Digest Authentication Configuration Download HTTPS, SSL/TLS Clients Certification Encryption & Authentication Configuration File Encryption VoIP NAT Traversal (SIP/STUN)
Compatibele producten
G.711, G.723.1, G.726, G.729A, G.168, G.711, RFC2833
Onderhoudseigenschappen
Manageability, DMI, TopTools characteristics of the product, by manufactuer and/or coined name and version"
TFTP Client HTTP Web Interface DHCP TELNET TFTP Client
X