Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVG-1402S/B
Categorie
A gateway is a router or a proxy server that routes between networks. A controller is a chip, an expansion card, or a stand-alone device that interfaces with a peripheral device.
gateways/controllers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8182
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:18:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller

2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch
Meer>>>

D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller.
D-Link introduceert de DVG-1402S VoIP-gateway. De DVG-1402S is bedoeld voor zakelijke of privé-netwerken voor toegang tot Internet en Voice Over IP* via één gateway.De DVG-1402S maakt het mogelijk standaardtelefoons te gebruiken voor spraakgesprekken over Internet. Telefoneren via Internet (VoIP) betekent dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van investeringen in een breedbandnetwerk en is een voordelige manier om telefoongesprekken te voeren. Met de DVG-1402S worden interlokale gesprekken ook een stuk goedkoper.De gateway kan via uw kabel- of DSL-modem worden aangesloten op een bestaande breedbandverbinding. U kunt maximaal twee gewone telefoons aansluiten op de DVG-1402S. In combinatie met een geschikt abonnement op een internet-telefoonservice kunt u dan zonder problemen VoIP-gesprekken voeren. Met de DVG-1402S is bellen over Internet net zo eenvoudig als het bellen met een gewone telefoon. De DVG-1402S biedt ondersteuning voor verschillende handige gespreksfuncties, zoals nummerweergave, voicemail, conferentiegesprek en wisselgesprek.De DVG-1402S fungeert ook als een router voor het netwerk, met ruimte voor het aansluiten van maximaal 4 computers die zo een breedband-internetverbinding kunnen delen. Met alle essentiële functies van een router en PPPoE-ondersteuning voor DSL-accounts, routerfunctionaliteit voor toegang tot Internet en firewall-voorzieningen voor het beschermen van het netwerk tegen ongewenste bezoekers, is de DVG-1402S een uitstekende oplossing voor thuis, kantoor of kantoor aan huis.U moet beschikken over een abonnement op een Internet-telefoonservice (VoIP-service). Services, tarieven en mogelijkheden voor VoIP verschillen per provider. D-Link is geen provider van telefoonservices of VoIP-telefoonservices.De DVG-1402S is een product dat uitsluitend wordt geleverd als onderdeel van projecten en is, op dit moment, niet leverbaar via gangbare verkoopkanalen. Neem voor meer informatie contact op met een vestiging van D-Link bij u in de buurt.
Korte samenvatting D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller:
Deze korte samenvatting van de D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch, SIP2 (RFC3261), SIP1 (RFC2543), V.21/V.25, DHCP NAT PPP, 192 x 118 x 31 mm, 12VDC/1.2A, 0 - 50 °C, -10 - 55 °C
Lange samenvatting D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller :

D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch. Beheerprotocollen: SIP2 (RFC3261), SIP1 (RFC2543), V.21/V.25, Ondersteunde protocollen: DHCP NAT PPP. Afmetingen (BxDxH): 192 x 118 x 31 mm. Stroomvoorziening: 12VDC/1.2A. Veiligheid: UL/CUL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 2-Port VoIP Station Gateway with Built-in 4-Port Switch gateway/controller, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SIP2 (RFC3261), SIP1 (RFC2543), V.21/V.25
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
DHCP NAT PPP
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100BASE-T Ethernet 4x 10/100BASE-TX Fast Ethernet 2x FXS RJ-11
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
192 x 118 x 31 mm
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12VDC/1.2A
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL/CUL
Elektromagnetische emissie
FCC Class B, CE Class B
X