Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DUB-H4/B
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0790069243912
Categorie
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26670
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 13:40:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator

Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub
Meer>>>

D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator.
De DUB-H4 is een 4-poorts USB 2.0 hub waarmee u tot 4 USB 2.0 randapparaten en toestellen op uw voor USB 2.0 geschikte pc of iMac kunt aansluiten. Voorzien van een zo-uit-de-doos-klaar-voor-gebruik bus volgens industriestandaard kunt u met dit zakformaat apparaat uw pc en Mac uitbreiden door 4 USB 2.0 poorten aan uw systeem toe te voegen.

• Naadloze aansluitingen
De DU-H4 is ontworpen voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de 4 type A downstream poorten om randapparaten met USB 2.0-ondersteuning en andere USB-hubs en -apparaten aan te sluiten. Eén type B upstream poort is voor aansluiting met de servercomputer of een andere USB-hub voorzien. De DUB-H4 wordt rechtstreeks door het besturingssysteem geconfigureerd en werkt naadloos met Microsofts OpenHCI, Intels UniversalHCI en de EHCI-specificatie van de jongste generatie USB 2.0.

• Ondersteuning van lage en hoge snelheden met data buffering
Als standaard USB-hub slaat deze hub de USB-gegevens van aangesloten randapparaten of toestellen tijdelijk op overeenkomstig de USB-specificatie versie 1.1 om een onzichtbare uitbreiding van de USB-bus tot stand te brengen. Compatibel met apparaten met een lage snelheid van 1,5 Mbps en een hoge snelheid van 12 Mbps legt elke poort een brugverbinding tussen de periferie en de servercomputer.

• Rijk aan kenmerken en eenvoudig in gebruik
Het apparaat is bovenaan van diagnose LED's voorzien om de gebruiker over de toestand van de voeding en de poortstatus in te lichten. De DUB-H4 wordt geleverd met een 2 meter lange USB 2.0 A-naar-B kabel en een DC 5V/2,5A externe wisselstroomvoeding.

Productkenmerken:
• USB 2.0 standaard
• 4 type A poorten
• 1 type B poort
• Compatibel met de eerdere USB 1.1
• Zakformaat, lichtgewicht
• Diagnose LED's meegeleverd
• Via een wisselstroomadapter op een externe wisselstroombron aan te sluiten
Korte samenvatting D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator:
Deze korte samenvatting van de D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub, USB 1.x or USB 2.0 support , 0 - 40 °C, 5 - 95 procent, USB, 99,6 x 59,5 x 25,7 mm, OHCI, EHCI
Lange samenvatting D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator :

D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub. Minimale systeemeisen: USB 1.x or USB 2.0 support . Interface: USB, Afmetingen (BxDxH): 99,6 x 59,5 x 25,7 mm, Voldoet aan industriestandaarden: OHCI, EHCI

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub hub & concentrator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x upstream USB Type "B" receptacle 4x downstream USB Type "A" receptacles
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
USB 1.x or USB 2.0 support
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
99,6 x 59,5 x 25,7 mm
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
OHCI, EHCI
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Self Powered -12.6W, 2.1 A @ 5 VDC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/ME/2000/98 Mac OS X
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X