Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DU-H7 USB 7PORT HUB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DU-H7
Categorie
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10973
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:06:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator

DU-H7 USB 7PORT HUB NS (PC)
Meer>>>

D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator.
De DU-H7 hub biedt u 7 USB 1.1 poorten (type A downstream poorten) die op 7 USB-randapparaten kunnen worden aangesloten.

Elke hub heeft één upstream poort van het B-type voor aansluiting op uw pc, iMac of een andere USB-hub.

De hubs werken naadloos met Microsoft's OpenHCI, Intel's Universal HCI.

Als uw computers niet genoeg USB-poorten hebben, kunt u deze hubs gebruiken om USB-poorten toe te voegen. Sluit de USB A-poort van uw computer op de USB B-poort van de hub aan, dan beschikt u over een aantal USB A-poorten om op USB-apparaten aan te sluiten.

Hubs kunnen in cascade samengevoegd worden (door de USB A-poort van één hub op de USB B-poort van een andere hub aan te sluiten) om de poortdichtheid tot maximaal 127 poorten uit te breiden.
Korte samenvatting D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator:
Deze korte samenvatting van de D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB, 12 Mbit/s, Microsoft Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 8.6 and later
Lange samenvatting D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator :

D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 8.6 and later

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DU-H7 USB 7PORT HUB 12Mbit/s hub & concentrator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal poorten *
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
7
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
7x USB 1.1 Type A 1x USB 1.1 Type B
Prestatie
Overdrachtssnelheid *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 8.6 and later
Elektromagnetische emissie
FCC Class B,CE Mark
X