Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSM-G600+ST3200822A
Categorie
A hard disk enclosure is a specialized casing designed to hold and power hard disks while providing a mechanism to allow them to communicate to one or more separate computers.
opslagbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22072
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 apr 2017 17:06:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB

Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB
Meer>>>

D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB.
D-Link introduceert de DSM-G600 Wireless G Network Storage Enclosure voor het integreren van extra apparatuur in een draadloos netwerk. Gebruik de DSM-G600 bijvoorbeeld om een vaste schijf* aan te sluiten op het netwerk om zo de beschikbare opslagruimte te vergroten. Met de DSM-G600 kunt u eenvoudig documenten, bestanden en digitale media zoals muziek, video en foto's opslaan en delen met iedereen die al dan niet draadloos met het netwerk is verbonden.

U kunt de DSM-G600 gebruiken met een interne 3,5” ATA/ IDE vaste schijf, zodat u de flexibiliteit hebt om altijd de opslagcapaciteit te kiezen die gewenst is voor het netwerk. De twee extra USB 2.0-poorten zorgen ervoor dat u de opslagmogelijkheden nog verder kunt uitbreiden door externe USB-schijven* aan te sluiten.

Afgezien van de opslagmogelijkheden, kan de DSM-G600 ook functioneren als een Access Point of draadloze client. U kunt vervolgens eenvoudig een draadloos 802.11g-netwerk inrichten door de DSM-G600 aan te sluiten op een niet-draadloze router. Dit is een erg goede oplossing voor omgevingen met een niet-draadloze router waarin tegelijkertijd behoefte is aan zowel opslagmogelijkheden als draadloze functionaliteit. Dat kan nu allemaal met 1 product.

Door zelf vaste schijven toe te voegen aan de DSM-G600, kunt u gemakkelijk digitale inhoud opslaan, bekijken en delen met iedereen die al dan niet draadloos met het netwerk is verbonden. Als een centrale opslaglocatie voor gegevens is de DSM-G600 een zeer handige oplossing voor het netwerk.

Aangezien de DSM-G600 door iedereen in het netwerk kan worden benaderd, kunt u het product gebruiken voor het delen van bestanden of het samenwerken aan projecten.

Met de DSM-G600 Wireless G Network Storage Enclosure kunt u ruimte vrijmaken op de computer en gegevens geordend opslaan op het netwerk.
Korte samenvatting D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB, HDD, LAN, Stroom, USB, WLAN, 0 - 55 °C, -20 - 70 °C, 5 - 90 procent, 47 g, 195 x 176 x 62 mm
Lange samenvatting D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB :

D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB. LED-indicatoren: HDD, LAN, Stroom, USB, WLAN. Gewicht: 47 g. Afmetingen (BxDxH): 195 x 176 x 62 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless Network Storage Enclosure + Barracuda 7200.7 200GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
LED-indicatoren
HDD, LAN, Stroom, USB, WLAN
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
47 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
195 x 176 x 62 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link Wireless Network Storage Enclosure D-Link Wireless Network Storage Enclosure
(show image)
DSM-G600 Wireless Network Storage Enclosure  — 
X