Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G ADSL Router Modem
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSL-G604T/EU
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8666
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 okt 2017 23:06:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router

Draadloze ADSL-router (Annex A)
Meer>>>

D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router.
ADSL-router met ingebouwd 802.11g draadloos LAN & 4-poorts-switch
De DSL-G604T is een ADSL-router die voor kantoorgebruik ontworpen is. Met deze router kunt u zich snel en gemakkelijk verbinden met snel breedband-internet en uw ADSL-lijn met anderen delen. Met zijn ingebouwde ADSL-interface, zijn 802.11g snel en draadlooos LAN, zijn vier 10/100BASETX Ethernet switchpoorten en geavanceerde routerfuncties biedt dit toestel uw bedrijf een comfortabele en kosteneffectieve manier om een veilig en snel netwerk te installeren met een knelpuntvrije verbinding met de buitenwereld.

Vereenvoudigde breedbandverbinding
Met deze router kunt u zich gemakkelijk met uw ADSL-breedbandlijn verbinden om vanuit uw kantoor of thuis het internet op te gaan. Dit toestel maakt automatisch voor elke gebruiker een IP-nummer aan, waardoor het voor iedereen eenvoudiger wordt om zich aan te melden.

Ingebouwde ADSL-interface en Ethernet switchpoorten
Met ingebouwde gestandaardiseerde ADSL-modem voor een snelle verbinding met internet. De router omvat tevens vier 10/100Mbps Ethernet switchpoorten die voor een vlotte verbinding voor de werkstations en servers zorgen en u tegelijkertijd de kosten en moeite besparen om een afzonderlijke Ethernet switch te installeren.

Ingebouwd snel en draadloos LAN
De router voorziet tevens in een snel en draadloos LAN volgens de recentste 802.11g standaard, dat een vlotte verbinding met draadloze gebruikers waarborgt. Het nieuwe draadloze LAN, met snelheden tot 54Mbps en een reële doorvoer die tot 8 keer sneller is dan de 802.11b, zorgt voor het vermogen dat voor bandbreedte-intensieve toepassingen noodzakelijk is. Bovendien is het ook compatibel met de bestaande 802.11b en 802.11b+ en kunt u met alle draadloze apparatuur binnen de 2,4 GHz frequentieband communiceren.

Snelle internettoegang
Ingebouwd 802.11g snel en draadloos LAN
Vier ingebouwde 10/100BASE-TX Ethernet switchpoorten
Ingebouwde ADSL-interface met breedste DSLAM-comptabiliteitsbereik
Web-gebaseerde configuratie
Firewall
Ondersteuning van virtueel particulier network (VPN)-doorvoer
DMZ- en virtuele server mapping-ondersteuning
Voldoet aan ADSL (ANSI T1.413 punt 2, G.dmt Bijlage A, G.lite Bijlage A)
Korte samenvatting D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless G ADSL Router Modem, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, 256 entries, Ethernet, Fast Ethernet, Telnet, TFTP, VPN Pass Through: L2TP, PPTP, IPSec, Stroom, Status, WLAN
Lange samenvatting D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router :

D-Link Wireless G ADSL Router Modem. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, MAC-adrestabel: 256 entries, Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet. VPN eigenschappen: VPN Pass Through: L2TP, PPTP, IPSec. LED-indicatoren: Stroom, Status, WLAN. Typisch stroomverbruik: 12 W. Gewicht: 363 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless G ADSL Router Modem draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
MAC-adrestabel
The MAC address is the 'Media Access Control Address'. It is a unique address given to a network interface controller (NIC) in a device. A MAC address table shows the addresses in a table format.
256 entries
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Telnet, TFTP
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
VPN Pass Through: L2TP, PPTP, IPSec
Design
LED-indicatoren
Stroom, Status, WLAN
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
12 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
363 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
176,8 x 139,8 x 29,5 mm
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12V AC, 1.2A
Netwerkfuncties
LAN, VPN
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Beheerplatform
HTTP Web Management
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
ADSL
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
Yes
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Upstream data snelheid
0,640 Mbit/s
Downstream data snelheid
8 Mbit/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x RJ-11 Port for Connection to ADSL 4x 10/100 Ethernet Ports for Connection to Ethernet-enalbed devices
Technische details
13 channels
Frequentiebereik
2400 ~ 2484.5Mhz ISM Band
X