Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ADSL-ethernetmodem (Annex A)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSL-300T/EUX3
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19451
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter

K 3xModem EN ADSL ext Enet 10 100Mbps
Meer>>>

D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
ADSL-modem met Ethernet interface
De DSL-300T ADSL-modem voorziet in een eenvoudige en snelle aansluiting op een ADSL-breedbandlijn. Deze modem biedt een 10/100 Mbps dual speed Fast Ethernet-interface met automatische detectie voor een comfortabele aansluiting op een pc of Macintosh computer, een remote router of andere hosts. Dankzij deze modem, met snelle ADSL-ondersteuning tot 8 Mbps, een breed compatibiliteitsbereik, eenvoudige installatie en een lage prijs, beschikt u over een comfortabele en gebruikersvriendelijke internet- en WAN-verbinding.

Tot 8 Mbps snelheid
De DSL-300T voorziet in G.dmt-modulatie voor snelheden tot 8 Mbps afwaarts en 832 Kbps opwaarts. Hij ondersteunt ook G.lite - met het voordeel dat aan de abonneekant geen splitter geïnstalleerd hoeft te worden (wel een microfilter) -, zodat snelheden van 1.5 Mbps afwaarts en 512 Kbps opwaarts mogelijk zijn. De modem detecteert automatisch het aansluitingstype en selecteert automatisch het beste modulatieschema, G.mt of G.lite met behulp van het G.hs (handshake)-protocol.

Gebruikt bestaande telefoonlijn
Uw ADSL-modem werkt via de bestaande telefoonkabel en behoeft geen nieuw zendmedium. De DSL-300T maakt multimediadiensten, internettoegang en videovergadering op hoge snelheid voor u mogelijk, met behulp van een standaard koperen telefoonlijn.

Vaste verbinding of inbelverbinding met ISP
De DSL-300T ondersteunt zowel vaste verbindingen als inbelverbindingen met ISP. Bij vaste verbindingen hoeft u niet naar uw ISP te bellen. Deze oplossing is ideaal voor toepassingen zoals IP-telefonie. Met een inbelverbinding kunt u ISP-kosten besparen, aangezien u de verbinding met het internet kunt verbreken wanneer u die niet meer nodig hebt.Productkenmerken:

Tot 8 Mbps hoge prestaties
Host-interface: 10/100BASE-TX Ethernet-poort
Eenvoudig te configureren met een web-gebaseerd hulpprogramma
Onafhankelijk van besturingssysteem
Voldoet helemaal aan T1.413 punt 2, G.992.1 (G.dmt) Bijlage A, G.992.2 (G.lite) Bijlage A
G.994.1 (G.hs) automatische handshake voor verschillende ADSL-flavors
Protocolondersteuning: Ethernet met brug via ATM, Classical IP via ATM, PPP via ATM, PPP via Ethernet
Korte samenvatting D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A), Bedraad, USB, 8 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A). Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 8 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link ADSL-ethernetmodem (Annex A) 8Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
10/100BASE-TX
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
8 Mbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
ATM, IP ATM, PPP - ATM, PPP
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
10/100BASE-TX Ethernet, T1.413, G.992.1, G.992.2
X