Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ADSL Ethernet Modem
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSL-300T/EU
Categorie
Device which converts digital data from computers into electric signals which can be transmitted over a telephone line, and convert electric signals which it receives into digital data for computers.
modems
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8736
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Diagram (0,7MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem :
De korte redactionele beschrijving van D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem

ADSL-ethernetmodem (Annex A)
Meer>>>

D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem.
ADSL-modem met Ethernet interface
De DSL-300T ADSL-modem voorziet in een eenvoudige en snelle aansluiting op een ADSL-breedbandlijn. Deze modem biedt een 10/100 Mbps dual speed Fast Ethernet-interface met automatische detectie voor een comfortabele aansluiting op een pc of Macintosh computer, een remote router of andere hosts. Dankzij deze modem, met snelle ADSL-ondersteuning tot 8 Mbps, een breed compatibiliteitsbereik, eenvoudige installatie en een lage prijs, beschikt u over een comfortabele en gebruikersvriendelijke internet- en WAN-verbinding.

Tot 8 Mbps snelheid
De DSL-300T voorziet in G.dmt-modulatie voor snelheden tot 8 Mbps afwaarts en 832 Kbps opwaarts. Hij ondersteunt ook G.lite - met het voordeel dat aan de abonneekant geen splitter geïnstalleerd hoeft te worden (wel een microfilter) -, zodat snelheden van 1.5 Mbps afwaarts en 512 Kbps opwaarts mogelijk zijn. De modem detecteert automatisch het aansluitingstype en selecteert automatisch het beste modulatieschema, G.mt of G.lite met behulp van het G.hs (handshake)-protocol.

Gebruikt bestaande telefoonlijn
Uw ADSL-modem werkt via de bestaande telefoonkabel en behoeft geen nieuw zendmedium. De DSL-300T maakt multimediadiensten, internettoegang en videovergadering op hoge snelheid voor u mogelijk, met behulp van een standaard koperen telefoonlijn.

Vaste verbinding of inbelverbinding met ISP
De DSL-300T ondersteunt zowel vaste verbindingen als inbelverbindingen met ISP. Bij vaste verbindingen hoeft u niet naar uw ISP te bellen. Deze oplossing is ideaal voor toepassingen zoals IP-telefonie. Met een inbelverbinding kunt u ISP-kosten besparen, aangezien u de verbinding met het internet kunt verbreken wanneer u die niet meer nodig hebt.Productkenmerken:

Tot 8 Mbps hoge prestaties
Host-interface: 10/100BASE-TX Ethernet-poort
Eenvoudig te configureren met een web-gebaseerd hulpprogramma
Onafhankelijk van besturingssysteem
Voldoet helemaal aan T1.413 punt 2, G.992.1 (G.dmt) Bijlage A, G.992.2 (G.lite) Bijlage A
G.994.1 (G.hs) automatische handshake voor verschillende ADSL-flavors
Protocolondersteuning: Ethernet met brug via ATM, Classical IP via ATM, PPP via ATM, PPP via Ethernet
Korte samenvatting D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem:
Deze korte samenvatting van de D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link ADSL Ethernet Modem, 8000 Kbit/s, 0,512 Mbit/s, 1,5 Mbit/s, 5 - 40 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem :

D-Link ADSL Ethernet Modem. Modemsnelheid: 8000 Kbit/s. Upstream data snelheid: 0,512 Mbit/s, Downstream data snelheid: 1,5 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link ADSL Ethernet Modem 8000Kbit/s modem, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Modem
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
8000 Kbit/s
Data-uitwisseling
Upstream data snelheid
0,512 Mbit/s
Downstream data snelheid
1,5 Mbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link Modem EN ADSL ext Win USB 8000Kbit/s modem D-Link Modem EN ADSL ext Win USB 8000Kbit/s modem
(show image)
DSL-200 Modem EN ADSL ext Win USB  — 
X