Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DSL-2740B draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DSL-2740B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSL-2740B/EU
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 62387
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:49:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DSL-2740B draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DSL-2740B draadloze router

RangeBooster N Draft-11n ADSL2+ Modem Router
Meer>>>

D-Link DSL-2740B draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DSL-2740B draadloze router.
- Overdracht van oorspronkelijke gegevens tot 270 Mbps
- Krachtige beveiliging met WPA/WPA2 gegevensencryptie
- Meervoudige SSID's.

De DSL-2740B Wireless N ADSL2/2+ modemrouter is een veelzijdige en hoogwaardige externe router thuis en kleine kantoren. Deze router beschikt over geïntegreerde ADSL2/2+ met een downloadsnelheid van maximaal 24 Mbps, firewallbeveiliging, Quality of Service (QoS), een draadloos 802.11n LAN-netwerk (draft 1.0) en 4 Ethernet switchpoorten, zodat hij alle functies biedt die een thuisgebruiker of een klein kantoor nodig heeft voor veilige en snelle internetverbinding.

Ultieme draadloos verbinding met maximale beveiliging
Dankzij zijn Wireless N-technologie biedt deze router tot 4 maal hogere draadloze snelheden dan 802.11g1. Maximale draadloze prestaties krijgt u als deze router aansluit op computers die zijn uitgerust met de draadloze Wireless N interface. Zo blijft u vrijwel overal thuis en op het kantoor online. U kunt de router ook gebruiken met draadloze 802.11g en 802.11b netwerken als u een aanmerkelijk betere ontvangst wenst. Hij ondersteunt WPA/WPA2 en WEP voor flexibele beveiliging met gebruikerstoegang en gegevensencryptie.

Beveiliging met firewall
De router biedt beveiliging door een firewall met Stateful Packet Inspection (SPI) en logboekregistratie van aanvallen met het oog op Denial of Service-beveiliging (DoS). Met SPI wordt de inhoud van alle inkomende pakket-headers gecontroleerd om te bepalen welke pakketten worden doorgelaten. Er is toegangsbeheer met pakketfilters op basis van poort en bron/bestemming MAC/IP-adressen. Met Virtual Server Mapping kunnen alleen bepaalde diensten op een lokale server, zoals web, FTP of games, toegankelijk worden gemaakt vanaf internet, zodat de rest van de machine beschermd is tegen hackers. VPN pass-through is er om mobiele gebruikers van thuis uit veilig toegang tot bestanden en mail op kantoor te bieden.

Quality of Service Features
De DSL-2740B ondersteunt multiple priority queues, zodat groepen thuis- of kantoorgebruikers van een goede aansluiting profiteren zonder de nadelen van overbelast netwerk. Deze ondersteuning voor Quality of Service (QoS) zorgt voor transmissie zonder vertraging voor toepassingen zoals VoIP en streaming van multimedia via internet.
Afkomstig die aantonen dat Wireless N veel beter presteert dan oudere draadloze technologieën.

Maximale draadloze overdrachtssnelheid afgeleid van IEEE-norm 802.11g en draft 802.11 specificaties. 802.11n snelheden haalbaar bij gebruik van RangeBooster N™ producten. De werkelijke gegevensdoorvoersnelheid zal afwijken. De werkelijke doorvoersnelheid kan negatief worden beïnvloed door netwerk- en gebruiksomstandigheden. Denk hierbij aan het netwerkverkeer, het materiaal en de constructie van het gebouw. Het bereik van het draadloze signaal kan door omgevingsfactoren worden beïnvloed.
RangeBooster ™ producten zijn gebaseerd op draft IEEE 802.11n specificaties en zijn niet gegarandeerd voorwaarts compatibel met toekomstige versies van de IEEE 802.11n specificaties. Compatibiliteit met draft 802.11n apparaten van andere producenten wordt niet gegarandeerd. Alle verwijzingen naar snelheid zijn alleen ter vergelijking.

Het uitzicht van het product kan afwijken van de afbeelding op deze pagina.
Korte samenvatting D-Link DSL-2740B draadloze router:
Deze korte samenvatting van de D-Link DSL-2740B draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DSL-2740B, WPA/WPA2, 0,27 Gbit/s
Lange samenvatting D-Link DSL-2740B draadloze router :

D-Link DSL-2740B. Beveiligingseigenschappen: WPA/WPA2, Max. overdrachtssnelheid: 0,27 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DSL-2740B draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
4
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
Overige specificaties
Beveiligingseigenschappen
WPA/WPA2
Max. overdrachtssnelheid
0,27 Gbit/s
xDSL-verbinding
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 15 proffesionele recensies verzameld voor D-Link RangeBooster N Draft-11n ADSL2+ Modem Router. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X