Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Hot Spot Ticket Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSA-3100P/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Print uw eigen labels op professionele wijze.
labelprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13312
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 20:36:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter

Draadloze hot spot ticketprinter
Meer>>>

D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter.
D-Link, wereldmarktleider in vernieuwende netwerkproducten, biedt ondernemingen nu een eenvoudige en goedkope methode aan om hun eigen draadloze of bekabelde hotspot te creëren. De nieuwe AirspotTM DSA-3100P ticketprinter van D-Link is een optioneel accessoire dat speciaal ontworpen is voor gebruik met de AirspotTM DSA-3100 openbare/particuliere gateway van D-Link.

Met de DSA-3100 en de DSA-3100P ticketprinter kunnen ondernemingen en organisaties hun klanten of leden gratis of tegen betaling toegang tot het internet verschaffen. Nu kunnen cafés, restaurants, boekhandels, luchthavenvestibules en terminals, hotels, resorts, golfbanen, recreatiecentra en eigenlijk elk trefpunt voor zakenmensen een draadloze of bekabelde hot spot activeren om de dienstverlening naar hun klanten toe te verbeteren. Een DSA-3100- en DSA-3100P-ontvankelijk netwerk kan tevens aanvullende inkomstenbronnen opleveren. Een ingewikkeld factuursysteem is niet nodig en de operatoren en hun hotspotgebruikers krijgen toegang tot een snel en gemakkelijk internetgebruik.

De DSA-3100P is een probleemloze hot spot ticketprinter die communiceert met de DSA-3100 openbare/particuliere gateway om log-in gebruikersnamen en wachtwoorden voor de hotspotklanten aan te maken en af te drukken. De om zijn handige laadfunctie gepatenteerde DSA-3100P is op de DSA-3100 gateway aangesloten door middel van RS-232 seriële communicatie. Met de DSA-3100P kan de DSA-3100 gateway maximaal 2.000 gebruikersaccounts in zijn interne databank opslaan en beheren en op elk moment maximaal 50 aangemelde gebruikers ondersteunen.

Met behulp van de DSA-3100P kunnen de hotspotoperators toegang tot hun internetverbinding aanbieden, beheren en bewaken en zodoende een extra service aan hun betalende of preferente leden verlenen. Locaties die een hotspot bedienen met onbewaakte aanmeldingen lopen het risico niet-vaste-klanten in het gedeelte van het draadloze signaal te ontvangen die de internetverbinding gebruiken zonder
de producten of diensten van de hotspotoperator te kopen. Door de DSA-3100P ticketprinter samen met de DSA-3100 gateway te implementeren kunt u een dergelijk scenario voorkomen. De combinatie van beide producten waarborgt dat de hotspotgebruikers geautoriseerde en - indien van toepassing - betalende klanten zijn.

Wanneer de DSA-3100 gateway en de DSA-3100P ticketprinter geïnstalleerd zijn, kan uw onderneming of
organisatie uw klanten in luttele minuten van een bekabelde of draadloze internetverbinding voorzien en tegelijkertijd uw particuliere computernetwerk beschermen. Of het nu gaat om een eenmanszaak of een groepsinitiatief, een kleine firma of een groot concern, school of universiteit, dokter, tandarts, kerk of openbare bibliotheek, de AirspotTM DSA-3100P ticketprinter van D-Link biedt samen met de AirspotTM DSA-3100 openbare/particuliere gateway van D-Link een ideale hotspotoplossing.

Productkenmerken:
* Gemakkelijk te installeren en te configureren
* Duidelijk en leesbaar afdrukken
* Een ingewikkeld factuursysteem is niet nodig
Korte samenvatting D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer
Lange samenvatting D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter :

D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer labelprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link Wireless Hot Spot Ticket Printer gevonden en de beoordeling is 72 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
72%
X