Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DSA-3100 Wireless Service Gateway
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSA-3100/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
A gateway is a router or a proxy server that routes between networks. A controller is a chip, an expansion card, or a stand-alone device that interfaces with a peripheral device.
gateways/controllers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8668
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller

Draadloze service gateway
Meer>>>

D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller.
De DSA-3100 draadloze servicegateway is een systeem ter controle van de netwerktoegang (NACS) dat garanties biedt voor een intelligent beheer van de AAA (authenticatie, autorisatie en accounting) voor alle bekabelde en draadloze netwerkgebruikers. Dit beveiligingsapparaat coördineert ISO laag-2, -3, -4 bewerkingen om uw netwerk van veelzijdige functies te voorzien, onder meer IP plug-and-play, stationafzondering, verkeersbeheer en accounting en de handhaving van het netwerkprofiel.

Netwerktoegangsveiligheid
De DSA-3100 draadloze servicegateway biedt u een comfortabele en veilige wijze om vertrouwde computers toegang tot uw LAN/WAN te verschaffen. Dit systeem waarborgt dat alleen geregistreerde gebruikers van de netwerkresources gebruik kunnen maken.

AAA-functieuitvoering
De DSA-3100 verricht voor u de authenticatie, autorisatie en accounting (AAA), drie grondbeginselen die men in vele netwerkdiensten tegenkomt. Voorbeelden van deze diensten zijn de inbeltoegang tot internet, elektronische verkoop, internet afdrukken en mobiele IP. Authenticatie is bedoeld om een identiteit te verifiëren zodat toegang tot een resource geautoriseerd kan worden. Accounting verzamelt resourceverbruiksgegevens ten behoeve van de trendanalyse en capaciteitsplanning, facturatie, werkingscontrole en kostenuitsplitsing.

Bruikbaar op een commercieel netwerk
De DSA-3100 kan ook geïnstalleerd worden in een commercieel netwerk om diensten aan het publiek aan te bieden. Authenticatie is noodzakelijk om u ervan te vergewissen dat de servicegebruiker daadwerkelijk is wie hij zegt te zijn. Dat is heel belangrijk, want u wilt uiteraard niet dat iemand de service gebruikt zonder te betalen. Na de gebruikersauthenticatie dient u zich ervan te vergewissen dat de gebruiker geautoriseerd is om de dingen te doen waarom hij vraagt. Gewone gebruikers hebben bijvoorbeeld geen toestemming om alle bestanden van een bestandsysteem te bezoeken. Gewoonlijk wordt autorisatie gegeven met behulp van toegangscontrolelijsten of profielen. Accounting verzamelt informatie van het netwerkgebruik voor facturatie, capaciteitsplanning en andere doeleinden.

Kenmerken:
Drie 10/100Mbps Fast Ethernet poorten voor WAN-aansluiting, vertrouwde LAN-verbinding beheert tot 250 gebruikeraccountdata met interne gebruikeraccount databank
Ondersteunt tot 50 on-line gebruikers
Authenticatie en autorisatie via ID/wachtwoord
POP3, RADIUS en LDAP extern authenticatiemechanisme
On-line statusbewaking en overzicht historische verkeersgegevens
Met SSL beschermde toegang tot de beheerinterface en interface gebruikersauthenticatie
Aanpasbaar gebruikerslogin, logout webinterface
Aanpasbare logout-timer gebruiker
Aanpasbare doel-URL
Ingebouwde DHCP-server
Ideaal voor draadloze hot spots
Korte samenvatting D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller:
Deze korte samenvatting van de D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway, 0,1 Gbit/s, Ethernet/Fast Ethernet, 215 x 163 x 45 mm, 0 - 50 °C, -25 - 55 °C, UL, CSA, TUV/GS, T-Mark
Lange samenvatting D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller :

D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway. Overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Netwerkfuncties: Ethernet/Fast Ethernet. Afmetingen (BxDxH): 215 x 163 x 45 mm. Veiligheid: UL, CSA, TUV/GS, T-Mark

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DSA-3100 Wireless Service Gateway gateway/controller, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,1 Gbit/s
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100Mbps Ethernet ports 1x Console port:RS-232
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
215 x 163 x 45 mm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 55 °C
Technische details
Type processor
NS GX-1 300 MHz
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Workstations, Servers
Technische details
32MB SDRAM
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL, CSA, TUV/GS, T-Mark
X