Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DS-605
Categorie
Computer programs which allow individual files, programs or systems to be protected using passwords, face recognition etc.
databeveiligingsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36420
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:44:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN :
De korte redactionele beschrijving van D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN

VPN software voor toegang op afstand (5 gebruikerslicenties)
Meer>>>

D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN.
Netwerkveiligheid VPN Client
Het is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf ervoor te zorgen dat werknemers die buiten het kantoor werken over een veilige toegang op afstand tot taakkritische elementen van uw bedrijfsnetwerk kunnen beschikken. Als zij een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossing willen, dan hebt u een veilige, flexibele en gemakkelijk te hanteren oplossing nodig. D-Link biedt u een oplossing die aan de behoeften van uw bedrijf en medewerkers voldoet.


IPSec Client
De D-Link VPN-clientsoftware is een veelzijdige, veilige en goedkope IPSec-client. Hij is ontworpen voor virtuele particuliere netwerkproducten (VPN) en eindigt bij IPSec gateways, zoals D-Link VPN-routers en NetDefend firewalls. De verbinding kan plaatsvinden over een bekabeld of draadloos netwerk, het openbare internet of een particulier netwerk.

Deze software ondersteunt alle IPSec-standaarden die in de RFC's vervat zijn. Het product voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Een geïntegreerde persoonlijke firewall biedt bescherming tegen aanvallen vanaf internet. De nieuwste coderingsalgoritmes beschermen vertrouwelijke gegevens tijdens de verzending.


Eenvoudig te gebruiken veiligheidsoplossing
Met de D-Link VPN Client beschikken uw mobiele gebruikers over een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk. De VPN-clientsoftware biedt mobiele gebruikers een veilige en betrouwbare toegang tot de bedrijfsmiddelen via breedband, draadloze en inbelverbindingen.

Datacodering en gebruikersauthenticatie
De D-Link VPN Client maakt gebruik van een vernieuwende technologie voor strakkere integratie, meer gebruiksgemak en betere handelbaarheid. VPN Client biedt een kosteneffectieve, veilige toegang voor mobiele gebruikers vanaf iedere locatie, middels een internetverbinding, in om het even welke IP-netwerkomgeving. De D-Link VPN Client gebruikt de standaard IPSec implementatie met geavanceerde 3DES/AES codering en algemene Windows-ondersteuning. De software biedt transparente NAT-capaciteit om met de meeste home-gateways en NAT-routers te werken. RADIUS authenticatie wordt door centraal gegevensbankbeheer voor gebruikers ondersteund.

Hardware-ondersteuning
De D-Link VPN-clientsoftware biedt verbinding vanaf mobiele gebruikers op afstand met alle D-Link VPN-routers en firewalls, waaronder DI-804HV, DI-808HV, DI-824VUP+, DFL-80, DFL-100, DFL-200, DFL-300, DFL-500, DFL-600, DFL-700, DFL-900*, DFL-1100 en DFL-1500.
Korte samenvatting D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN:
Deze korte samenvatting van de D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN, 15 MB, 128 MB, Engels
Lange samenvatting D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN :

D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN. Minimaal benodigde schijfruimte: 15 MB, Minimale RAM: 128 MB. Taalversie: Engels

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link VPN Remote Access Software (5 User Licenses), EN, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Taal
Taalversie
Engels
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
15 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X