Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DS-601
Categorie
Computer programs which allow individual files, programs or systems to be protected using passwords, face recognition etc.
databeveiligingsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27680
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:23:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 90-Day Software Warranty
Lange productnaam D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License)

VPN software voor toegang op afstand (1 gebruikerslicentie)
Meer>>>

D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License).
Netwerkveiligheid VPN Client
Het is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf ervoor te zorgen dat werknemers die buiten het kantoor werken over een veilige toegang op afstand tot taakkritische elementen van uw bedrijfsnetwerk kunnen beschikken. Als zij een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossing willen, dan hebt u een veilige, flexibele en gemakkelijk te hanteren oplossing nodig. D-Link biedt u een oplossing die aan de behoeften van uw bedrijf en medewerkers voldoet.


IPSec Client
De D-Link VPN-clientsoftware is een veelzijdige, veilige en goedkope IPSec-client. Hij is ontworpen voor virtuele particuliere netwerkproducten (VPN) en eindigt bij IPSec-gateways, zoals D-Link VPN-routers en NetDefend firewalls. De verbinding kan plaatsvinden over een bekabeld of draadloos netwerk, het openbare internet of een particulier netwerk.

De software ondersteunt alle IPSec-standaarden die in de RFC's vervat zijn. Het product voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Een geïntegreerde persoonlijke firewall biedt bescherming tegen aanvallen vanaf internet. De nieuwste coderingsalgoritmes beschermen vertrouwelijke gegevens tijdens de verzending.


Eenvoudig te gebruiken veiligheidsoplossing
Met de D-Link VPN Client beschikken uw mobiele gebruikers over een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk. De VPN-clientsoftware biedt mobiele gebruikers een veilige en betrouwbare toegang tot de bedrijfsmiddelen via breedband, draadloze en inbelverbindingen.

Datacodering en gebruikersauthenticatie
De D-Link VPN Client maakt gebruik van een vernieuwende technologie voor strakkere integratie, meer gebruiksgemak en betere handelbaarheid. VPN Client biedt een kosteneffectieve, veilige toegang voor mobiele gebruikers vanaf iedere locatie, middels een internetverbinding, in om het even welke IP-netwerkomgeving. De D-Link VPN Client gebruikt de standaard IPSec implementatie met geavanceerde 3DES/AES codering en algemene Windows-ondersteuning. Deze software biedt transparente NAT-capaciteit om met de meeste home-gateways en NAT-routers te werken. RADIUS authenticatie wordt door centraal gegevensbankbeheer voor gebruikers ondersteund.

Hardware-ondersteuning
De D-Link VPN-clientsoftware biedt verbinding vanaf mobiele gebruikers op afstand met alle D-Link VPN-routers en firewalls, waaronder DI-804HV, DI-808HV, DI-824VUP+, DFL-80, DFL-100, DFL-200, DFL-300, DFL-500, DFL-600, DFL-700, DFL-900*, DFL-1100 en DFL-1500.


Productkenmerken

Beschermt uw internetverbinding
Eenvoudig inzetbare VPN-clientsoftware
Standaard-gebaseerd IPSec tunneling
Geavanceerde 3DES/AES codering
Werkt in Windows-omgevingen
Ondersteunt alle D-Link VPN-routers en firewalls
* DFL-900 zal in de nabije toekomst de dynamische VPN-toegang op afstand ondersteunen.
Korte samenvatting D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License):
Deze korte samenvatting van de D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License), • CPU: 550MHz or above • DRAM: 128MB • 15MB • Windows XP/2000
Lange samenvatting D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License) :

D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License). Minimale systeemeisen: • CPU: 550MHz or above • DRAM: 128MB • 15MB • Windows XP/2000

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DS-601 NETDEFEND VPN Client Software (1-User License), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Aantal licenties
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Technische details
Beveiligingseigenschappen
• NAT Traversal (NAT-T) • IKE • Set MTU size • DDNS • DPD • Pre-shared • RADIUS • NT Domain (Windows NT) • XAUTH
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
• CPU: 550MHz or above • DRAM: 128MB • 15MB • Windows XP/2000
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Cisco

Cisco CVPN-CLIENT-K9= databeveiligingsoftware
(show image)
CVPN-CLIENT-K9= CVPN-CLIENT-K9=  — 
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X