Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link D-View SNMP Network Management System

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
D-View SNMP Network Management System
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DS-510S
Categorie
Computer program(s) used to manage a computer network.
network management software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33436
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:38:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar.
Lange productnaam D-Link D-View SNMP Network Management System :
De korte redactionele beschrijving van D-Link D-View SNMP Network Management System

D-View SNMP netwerkbeheersysteem
Meer>>>

D-Link D-View SNMP Network Management System:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link D-View SNMP Network Management System.
Het D-View SNMP-netwerkbeheersysteem is een algemeen standaard-gebaseerd beheerinstrument dat ontworpen is om fundamentele netwerkkenmerken, zoals beschikbaarheid, aanspreekbaarheid, herstellingsvermogen en veiligheid, op een samenhangende wijze centraal te beheren. Deze flexibele en veelzijdige software herbergt een breed scala aan nieuwe D-Link en third-party apparaten waaronder draadloze brugverbindingen en toegangspunten, meerlagige switches, remote routers en CO breedbandapparaten die door meerdere huurders gedeeld worden. D-View biedt nuttige tools die u in staat stellen om de basisinstellingen van apparaten, fouttolerantie, prestaties, veiligheid en boekhoudkundige diensten effectief te beheren.

Modulaire opbouw
D-View is gestructureerd als een verkoper-onafhankelijk platform met plug-in gebruikersmodules. Het platform bestaat uit vijf hoofdcomponenten, te weten de alarm-/trapbeheerder, ontdekking/ontleding, MIB-voorzieningen, internettools en de *gebruikersaccountbeheerder. Er zijn plug-in modules voor de apparaten die u wilt beheren. Als u een apparaat kiest dat u wilt beheren, zoekt D-View de plug-in module van het apparaat op en geeft deze op het beeldscherm weer.

Beheren van third-party apparaten
U kunt ook SNMP-apparaten die niet van D-Link zijn zonder plug-in modules beheren. D-View voorziet u van een MIB-compiler om MIB-bestanden van de verkoper van het apparaat in een voor het systeem herkenbaar formaat bijeen te brengen en vervolgens in een gegevensbank te laden. De compiler kan met uw netwerkapparaat communiceren om de huidige waarden te krijgen of nieuwe waarden voor de MIB-objecten waarin u geïnteresseerd bent, in te stellen. Alle MIB's worden in een grafische boomstructuur omgezet en u kunt de MIB-browser gebruiken om het apparaat te beheren. De D-view module-wizard zoekt de gecompileerde MIB-bestanden, organiseert ze en geeft ze op het beeldscherm voor u weer.

Gegevensbank in Microsoft Access formaat
De MIB-inhoud in de gegevensbank die door de MIB-compiler aangemaakt is, wordt volgens het formaat van Microsoft Access gestructureerd. Hiermee wordt de integratie van uw omgeving verhoogd. U kunt kiezen om uw gegevensbank met D-View of gewoon met Microsoft Access software te bewerken,
Korte samenvatting D-Link D-View SNMP Network Management System:
Deze korte samenvatting van de D-Link D-View SNMP Network Management System-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link D-View SNMP Network Management System, 256 MB, 550 MHz, 100 MB, Microsoft Windows 2000/Windows XP, Engels
Lange samenvatting D-Link D-View SNMP Network Management System :

D-Link D-View SNMP Network Management System. Minimale RAM: 256 MB, Minimale processor: 550 MHz, Minimaal benodigde schijfruimte: 100 MB. Taalversie: Engels

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link D-View SNMP Network Management System, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Taal
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Engels
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
550 MHz
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
100 MB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000/Windows XP
X