Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless 802.11g USB Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DP-G310/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 101441
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 okt 2017 17:10:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server

Draadloze USB-printserver
Meer>>>

D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server.
Draadloze 802.11g USB-printserver
De DP-G310 draadloze printserver voorziet in een snelle USB 2.0 printerpoort voor aansluiting op een printer met USB-ondersteuning. Dankzij dit apparaat met 10/100BASE Ethernet en snelle 802.11g (802.11b) draadloze LAN-interface kunt u uw printer comfortabel delen met een groep thuis- of kantoorgebruikers, zowel met als zonder netwerkkabels. Deze printserver, die meerdere netwerkbesturingssystemen ondersteunt, zorgt voor een hoge flexibiliteit en prestaties bij het afdrukken.

Flexibele installatie
De DP-G310 is ideaal voor zowel grote kantoren als kleine werkgroepen. Voor gebruik thuis, op kleine kantoren en kantoor aan huis met maar één gemeenschappelijke printer biedt deze printserver een enkele poort, zodat u kosten kunt besparen. Voor grote kantoren met veel computergebruikers en meerdere verspreid opgestelde printers kunt u een printserver op elke printer aansluiten voor gemeenschappelijk gebruik binnen het netwerk.

Ethernet en draadloze interfaces
Twee LAN-interfaces zijn voorzien op deze printserver:
(1) een 10/100BASE-TX Ethernet-poort en
(2) een hogesnelheids-802.11g draadloze LAN-interface die een gegevensoverdracht tot 54 Mbps ondersteunt.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen zowel Ethernet gebruikers als draadloze gebruikers bestanden via de printserver afdrukken.

Draadloze netwerkveiligheid
De DP-G310 levert de vereiste veiligheid voor draadloze gebruikers dankzij het selecteerbare 64/128-bit versleutelingsprotocol volgens de industriestandaard WEP (equivalent van kabelnetprivacy). Het dataprivacymechanisme is gebaseerd op een shared key algoritme, zoals in de draadloze LAN-standaard beschreven is.

Ondersteuning van meerdere netwerkbesturingssystemen
De DP-G310 ondersteunt vele netwerkbesturingssystemen, onder meer Windows, Apple MacOS, Linux, Solaris, SCO Unix en NetWare 5.x native NDS. Dit betekent dat u de printserver flexibel kunt installeren, ongeacht uw netwerkomgeving.

Eenvoudige installatie
De printserver is eenvoudig te installeren met een op Windows gebaseerd menugestuurd programma dat u door alle nodige stappen leidt om uw netwerkprinter te installeren en te configureren. De SNMP en de nieuwste MIB-II MIB's zijn in de printserver ingebouwd zodat u dit toestel op elk gestandaardiseerd SNMP-netwerk kunt beheren.Productkenmerken:

Hogesnelheids-USB 2.0 printerpoort
Ingebouwde snelle 802.11g draadloze interface (terugwerkend compatibel met 802.11b)
10/100BASE-TX Ethernet-poort
Drukt bestanden van Windows, Unix, NetWare, Macintosh af
Eenvoudig beheer via internet
Op Windows gebaseerd programma voor eenvoudige installatie/beheer van afdrukopdrachten
SNMP en MIB-II (RFC 1213) ondersteuning voor beheer, onafhankelijk van platform
Compact, lichtgewicht
Korte samenvatting D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless 802.11g USB Print Server, Draadloze LAN, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.2, 147 g, 0 - 50 °C, 100 Mbit/s, 90 x 81 x 40 mm
Lange samenvatting D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server :

D-Link Wireless 802.11g USB Print Server. Netwerkconnectietype: Draadloze LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.2. Gewicht: 147 g. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 90 x 81 x 40 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless 802.11g USB Print Server Draadloze LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Draadloze LAN
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.2
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
147 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 81 x 40 mm
X