Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Multi-Protocol Print Server with Single USB Port
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DP-301U/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 121737
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:03:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server

Multiprotocol printserver met enkelvoudige USB-poort
Meer>>>

D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server.
De DP-301U printserver voorziet in één USB 1.1-poort voor een aansluiting op een printer met USB-ondersteuning. Met dit apparaat kunt u gemakkelijk uw USB-printer met een groep gebruikers thuis of op het kantoor delen via een 10 Mbps ethernet of 100 Mbps Fast Ethernet netwerk. De prinserver, die meerdere netwerkbesturingssystemen ondersteunt, zorgt voor hoge flexibiliteit en prestaties bij het afdrukken.

Flexibele installatie
De DP-301U is ideaal voor zowel grote kantoren als kleine werkgroepen. Voor gebruik thuis, op kleine kantoren en kantoor aan huis met maar één gemeenschappelijke printer biedt deze printserver een enkele poort en bespaart u kosten. Voor grote kantoren met veel computergebruikers en meerdere verspreid opgestelde printers kunt u een prinserver op elke printer aansluiten om hen gemeenschappelijk op het netwerk te gebruiken.

Ondersteuning van meerdere netwerkbesturingssystemen
De DP-301U ondersteunt vele netwerkbesturingssystemen, onder meer Windows 95, 98, ME, NT 4.0, XP, Apple MacOS met AppleTalk, Linux, Solaris, SCO Unix en NetWare 5.x native NDS. Dit betekent dat u de printserver flexibel kunt installeren, ongeacht uw netwerkomgeving.

10/100Mbps LAN-poort
De verbinding met uw netwerk vindt plaats via een 10/100Mbps Fast Ethernet-poort, die automatisch de snelheid van uw netwerk detecteert en automatisch de hoogste beschikbare snelheid instelt.

Eenvoudige installatie
De printserver is eenvoudig te installeren met een op Windows gebaseerd menugestuurd programma dat u door alle nodige stappen leidt om uw netwerkprinter te installeren en te configureren. De SNMP en de nieuwste MIB-II MIB's zijn ook in de printserver ingebouwd zodat u dit toestel op elk gestandaardiseerd SNMP-netwerk kunt beheren.Productkenmerken:

Ondersteunt één USB-printer
10/100Mbps 100BaseTX-interface (RJ45)
Ondersteunt Windows & Unix besturingssystemen
Ondersteunt TCP/IP, NetBEUI & AppleTalk protocollen
Configuratie & beheer via webbrowser
Korte samenvatting D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server:
Deze korte samenvatting van de D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port, Ethernet LAN, IEEE 802.2,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, 121 g, 0 - 50 °C, 5 - 95 procent, 100 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server :

D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.2,IEEE 802.3,IEEE 802.3u. Gewicht: 121 g. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 90 x 81 x 40 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Multi-Protocol Print Server with Single USB Port Ethernet LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.2,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
121 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 81 x 40 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server
(show image)
DP-301P+/E Fast Ethernet Print Server EUR 50,31
(excl. VAT)
EUR 60,37 (incl. VAT)
D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server
(show image)
DP-301P+/B Fast Ethernet Print Server  — 
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
X