Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Module SNMP management f DMC-1000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DMC-1002
Categorie
Device which changes signals on a copper cable to signals that run on fiber, letting a company introduce fiber in the network without making other changes.
netwerk media converters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 74501
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 sep 2017 15:30:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar.
Lange productnaam D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter

DMC-1002 managementmodule
Meer>>>

D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter.
Deze module biedt SNMP- en web-gebaseerd beheer van alle mediaconverters en voedingsmodules die in het DMC-1000-frame geïnstalleerd zijn. De module bezit een 32-bits RISC microprocessor met hoge prestaties die een real-time besturingssysteem uitvoert. Hij beschikt over een 10/100 Mbps Fast Ethernet poort voor netwerkverbinding en biedt de mogelijkheid om het systeem via een SNMP-beheerstation of vanaf een pc met webbrowser te configureren en te bewaken. De module voorziet tevens in een RS-232 poort voor aansluiting op een console (pc) om de configuratie in te stellen.

De beheermodule ondervraagt regelmatig alle converters en voedingen in het frame om informatie over de status en de basisinstellingen te verzamelen. Hij ontvangt ook traps voor gebeurtenissen zoals hot-swap van modules en stroomstoringen op het moment dat deze zich voordoen, alsmede waarschuwingstraps op basis waarvan geluidssignalen gegenereerd worden om u op de problemen te attenderen.
Korte samenvatting D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Module SNMP management f DMC-1000, 100 Mbit/s, Ethernet 10Base-T, Ethernet 100Base-TX, Bedraad, 0 - 40 °C, -25 - 70 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter :

D-Link Module SNMP management f DMC-1000. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s, Bekabelingstechnologie: Ethernet 10Base-T, Ethernet 100Base-TX. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, RS-232, Afmetingen (BxDxH): 88 x 120 x 25 mm, Vormfactor: Plug-in

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Module SNMP management f DMC-1000 100Mbit/s netwerk media converter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Netwerk
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
Ethernet 10Base-T, Ethernet 100Base-TX
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 70 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, RS-232
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
88 x 120 x 25 mm
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Elektromagnetische emissie
FCC Class B; CE Mark Class B; VCCI Class B
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45 1x RS-232
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Australia 7 distributor(s)
X