Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 1-poorts KVM-switch over IP

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1-poorts KVM-switch over IP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DKVM-IP1
Categorie
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34196
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:37:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 1-poorts KVM-switch over IP :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 1-poorts KVM-switch over IP

1-poorts KVM-switch over IP
Meer>>>

D-Link 1-poorts KVM-switch over IP:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 1-poorts KVM-switch over IP.
De D-Link DKVM-IP1 KVM-Switch over IP verleent een server vanop afstand KVM-toegang via LAN, WAN of internetaansluiting. Deze KVM over IP- toepassing werd speciaal ontworpen voor serverbesturing met VGA-, PS/2- en USB-ondersteuning en combineert KVM, Ethernet interface en externe modemondersteuning in één apparaat.

Eén of meerdere servers besturen
De DKVM-IP1 beschikt over de veilige en uiterst performante KVM Over IP-technologie met een rechtstreekse verbinding naar de backbone van uw server. U kunt deze KVM-switch ook aansluiten op een multipoorts KVM-switch om meerdere servers te besturen.

Verbinding vanop afstand
De DKVM-IP1 beschikt over een standaard IP-adres dat u makkelijk kunt veranderen in een ander IP-adres dat door uw netwerk wordt gebruikt. Vanop afstand kan uw IT-beheerder het IP-adres van de DKVM-IP1 via een webbrowser invoeren om een server op afstand te besturen. Door deze besturing vanop afstand beperkt u de kosten voor onderhoud en herstellingen ter plaatse tot een minimum en voorkomt u dringende telefoontjes van uw afgelegen datacenters bij noodgevallen. Deze KVM-switch is niet alleen handig om problemen op te lossen, maar biedt een IT-beheerder ook de kans om PC's te upgraden of te configureren via het Internet. Verder kan deze KVM-switch ook gebruikt worden om massageheugens vanop afstand te beheren.

Beveiliging
De DKVM-IP beschikt over het SSL-encryptieprotocol (tot 256-bit) om inbreuken op de beveiliging te voorkomen.

Device interfaces
De DKVM-IP1 switch beschikt over een interface naar een server, inclusief videoaansluiting, een aansluiting voor een PS/2-toetsenbord, een aansluiting voor een PS/2-muis en een USB 2.0-aansluiting. De console is uitgerust met een videopoort, een poort voor een PS/2-muis en een poort voor een PS/2-toetsenbord. De verbinding vanop afstand wordt gerealiseerd via een 10/100BASE-TX Ethernetpoort die kan worden aangesloten op een LAN of op een router op afstand. Indien uw netwerk uitvalt, worden externe modems ondersteund via een RS-232 COM-poort.
Korte samenvatting D-Link 1-poorts KVM-switch over IP:
Deze korte samenvatting van de D-Link 1-poorts KVM-switch over IP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 1-poorts KVM-switch over IP, PS/2, PS/2, VGA, 1600 x 1200 Pixels, Zwart
Lange samenvatting D-Link 1-poorts KVM-switch over IP :

D-Link 1-poorts KVM-switch over IP. Aansluiting toetsenbord: PS/2, Aansluiting muis: PS/2, Aansluiting video: VGA. Maximum resolutie: 1600 x 1200 Pixels. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 1-poorts KVM-switch over IP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal computers *
The amount of computers controlled by this device.
1
Aansluiting toetsenbord *
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
PS/2
Aansluiting muis *
PS/2
Aansluiting video *
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1600 x 1200 Pixels
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x RJ-45 1x RS-232
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X