Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DKVM-8E/B
Categorie
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9383
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 19:12:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch

DKVM-8E, 8-poorts toetsenbord-video-muis switch, EU AC power adapter
Meer>>>

D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch.
Met de DKVM-8E toetsenbord, video, en muis switch (KVM) van D-Link kunt u acht verschillende server-pc's besturen met behulp van één enkel toetsenbord, monitor en muis. De switch is gebruikersvriendelijk, krachtig en schaalbaar. Bovendien kunnen acht DKVM-8E switches (banken) gestapeld worden om een totaal van maar liefst 64 pc's te besturen. De DKVM-8E gebruikt geadvanceerde microprocessor-emulatie om elke KVM-poort intelligent te beheren. Op die manier kunnen alle aangesloten pc's tegelijkertijd worden opgestart.

De DKVM-8Es intelligente microprocessors slaan voor elke pc de CAPSLOCK, NUM LOCK en SCROLL LOCK status op. Zij ondersteunen VGA, SVGA en multisynch monitoren met een resolutie van ten hoogste 1920 x 1440 en beschikken ook over ondersteuning voor AT type pc met seriële muispoorten door middel van muisconversietechnologie.

De DKVM-8E's on-screen display (OSD) verschaft een gebruikersvriendelijke interface, biedt de mogelijkheid om een bepaalde pc te identificeren of te selecteren en voorziet in wachtwoordbescherming voor geavanceerde beveiliging. Dankzij hot-plug, auto-scan, hoorbare terugkoppeling en sneltoetsen is dit apparaat eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Tevens maken twee bedieningsknoppen op het voorpaneel het mogelijk om uit de aangesloten DKVM-8E en alle gestapelde switches een bepaalde pc te selecteren.

Productkenmerken:
Mogelijkheid om maar liefst 8 CPU's op één enkel toetsenbord, monitor en muis aan te sluiten
Stapeling van maximaal 8 DKVM-8, die samen 128 CPU's kunnen ondersteunen
19" rekmontage
Ondersteunt VGA, SVGA en multisync monitoren
Korte samenvatting D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable, 1920 x 1440 Pixels, 0,2 GHz, 0 - 70 °C, 0 - 80 procent, 2,2 kg, Bedraad
Lange samenvatting D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch :

D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable. Maximum resolutie: 1920 x 1440 Pixels. Bandbreedte: 0,2 GHz. Gewicht: 2,2 kg. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Soort voeding: DC 12V, 1A, Afmetingen (BxDxH): 169 x 410 x 45 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable KVM-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1920 x 1440 Pixels
Prestatie
Bandbreedte
0,2 GHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
0 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,2 kg
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
DC 12V, 1A
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
169 x 410 x 45 mm
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
8x mouse PS/2 ports 8x keyboard PS/2 ports 8x display/video 15-pin D-Sub ports 1x power adapter port
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link DKVM-8E, 8-Port Keyboard-Video-Mouse Switch, Stackable gevonden en de beoordeling is 80 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X