Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DIR-100 bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DIR-100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DIR-100
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 109735
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:11:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DIR-100 bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DIR-100 bedrade router

Ethernet-breedbandrouter
Meer>>>

D-Link DIR-100 bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DIR-100 bedrade router.
- Internet delen via kabel-/DSL-modem
- WAN-poort ondersteunt PPPoE voor verbinding op verzoek
- Firewall met functies zoals NAT, MAC/IP/URL-filtering, domeinblokkering en scheduling

De D-Link DIR-100-breedbandrouter maakt het mogelijk dat een groep gebruikers een breedbandinternetverbinding deelt via een DSL- of kabelmodem. Deze router kan gemakkelijk worden ingesteld en gebruikt en is ideaal voor thuisgebruikers en kleine bedrijven die voor het eerst een netwerk opzetten.

Goede prestaties
De DIR-100-breedbandrouter gebruikt het nieuwste chipsetontwerp dat zeer hoge prestaties combineert met lagere basiskosten.

Quality of Service (QoS)
De DIR-100 ondersteunt Quality of Service (QoS) door prioriteit te geven aan verkeer dat gevoelig is voor vertraging, zoals internettelefonie, streaming multimedia of online games. Hierdoor hebben gebruikers een ononderbroken verbinding en ondervinden ze geen hinder van netwerkopstoppingen.

Totale netwerkbeveiliging
De DIR-100-router bevat een SPI-firewall (Stateful Packet Inspection) voor bescherming tegen DoS-aanvallen (Denial of Service) via internet. SPI controleert de inhoud van de headers van alle binnenkomende pakketten alvorens te besluiten welke pakketten worden doorgelaten. De toegangscontrole maakt gebruik van pakketfiltering op basis van poortnummer en MAC/IP-bron- en doeladressen.
Met Virtual Server Mapping kan ervoor worden gezorgd dat alleen specifieke services op een lokale server, zoals web, FTP of games, toegankelijk zijn via internet, zodat de rest van de computer beveiligd blijft tegen hackers. Elk van de ingebouwde LAN-poorten van de router kan zo nodig fungeren als DMZ-poort. Via ouderlijk toezicht kunnen ouders en netwerkbeheerders ongeschikte URL's uitfilteren, domeinen blokkeren en bepalen op welke tijdstippen internettoegang is toegestaan.

Eenvoudige configuratie
De DIR-100 wordt geleverd met D-Link Click’n Connect, de interactieve installatiewizard. Met deze wizard kan iedereen zonder technische kennis binnen enkele minuten de router installeren en verbinding maken met internet, eenvoudig door de product-cd te starten. In slechts enkele stappen wordt de gebruiker geholpen de fysieke aansluitingen (stroom en kabel) tot stand te brengen, de basisinstellingen voor het apparaat te configureren en verbinding te maken met de internetprovider.
Korte samenvatting D-Link DIR-100 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de D-Link DIR-100 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DIR-100, IEEE 802.3x, 228 g, 0 - 55 °C, -25 - 55 °C, 5 - 95 procent, 5 - 95 procent
Lange samenvatting D-Link DIR-100 bedrade router :

D-Link DIR-100. Netwerkstandaard: IEEE 802.3x. Gewicht: 228 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 148 x 114 x 32 mm, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DIR-100 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
No
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.3x
ISDN-aansluiting
No
Beveiliging
MAC adres filtering
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
228 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 114 x 32 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Land Distributor
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Czech Republic 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X