Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
802.11g Wireless VPN Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DI-824VUP+/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30628
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:49:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Diagram (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router

802.11g draadloze VPN-router
Meer>>>

D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router.
De DI-824VUP+ is een draadloze VPN-router volgens de standaard 802.11g die gemeenschappelijk gebruik van breedband internet combineert met een robuuste VPN firewall beveiliging, printserver en ingebouwde 4-poorts switch voor snelle printer- en werkstationverbinding. De router is ontworpen voor kantoorgebruikers die op zoek zijn naar hoge draadloze snelheid, veilige VPN-verbindingen, geavanceerde firewall beveiliging en een veilige profiel-gebaseerde inhoudfiltering. Hij biedt uw bedrijf een kosteneffectieve manier om een veilig en snel netwerk te installeren met een koppeling naar de buitenwereld die vrij van knelpunten is.

Snelle netwerkverbinding
Met ingebouwd draadloos LAN, 4-poorts switch en printserver biedt deze router een snelle verbinding voor werkstations, file servers en printers, met of zonder netwerkkabels. Met deze ingebouwde functies bespaart u zich de kosten en moeite van het installeren van een afzonderlijk draadloos toegangspunt, een Ethernet switch en een printserver.

Verhoogde draadloze snelheden
Bij maximaal 54 Mbps biedt de router draadloze LAN-gebruikers een zeer hoge gegevensoverdrachtsnelheid wanneer zij met andere 801.11g draadloze gebruikers werken. Bovendien is deze router ook compatibel met de bestaande 802.11b en 802.11b+ draadloze toestellen. Het is mogelijk dat u de hoge draadloze snelheid van de router niet volledig kunt benutten wanneer u hem in combinatie met uw bestaande 802.11b en 802.11b+ toestellen gebruikt, maar uw communicatievermogen zal niet worden aangetast.

Veilige VPN-verbindingen
De router is uitgerust met ingebouwde VPN-ondersteuning, waarmee u meerdere IPSec-tunnels naar locaties/clients op afstand kunt maken. IPSec maakt gebruik van een sterke codering met DES, 3DES, AES en geautomatiseerd sleutelbeheer via IKE/ISAKMP. Een VPN-tunnel kan vanaf de router naar een plek op afstand of een mobiele gebruiker geactiveerd worden teneinde een veilige verkeersstroom middels drievoudige DES-codering te garanderen. Dit stelt gebruikers in de gelegenheid om op een betrouwbare basis toegang tot vertrouwelijke informatie te hebben en deze informatie te versturen. Er kunnen gemakkelijk meervoudige VPN-tunnels worden gecreëerd zonder dat daarvoor een IKE-beleid (code-uitwisseling op internet) opgesteld hoeft te worden. Naast VPN-tunnels ondersteunt de router ook VPN-doorvoer voor degenen die hun eigen VPN-clientsoftware willen gebruiken.

Firewall beveiliging
Firewall beveiliging omvat een inbreukdetectiesysteem (IDS) en pakketfiltering middels pakketinspectie (SPI). De router beschermt uw netwerk tegen aanvallen en registreert alle aanvallen, zodat u in het logboek kunt nakijken wat er gebeurd is.

Toegangscontrole
URL-blokkering en domeinfiltering maken deel uit van de basiskenmerken die de router biedt. Deze functies hebben als voordeel dat de toegang tot ongewenste internetsites beperkt kan worden.

Virtuele mapping en DMZ-ondersteuning
De router kan poorten blokkeren of omleiden om de diensten te beperken waartoe externe gebruikers op uw netwerk toegang hebben. Virtuele server-mapping wordt gebruikt om diensten opnieuw aan meerdere servers toe te wijzen. U kunt de router op zodanige wijze instellen dat afzonderlijke FTP-, web- en spelservers met meerdere spelers toelating krijgen om hetzelfde op internet zichtbare IP-adres te delen, zonder dat de beveiliging van uw servers en werkstations tegen hackers in het gedrang komt.

Het is mogelijk om een DMZ-instelling toe te passen op een welbepaalde client (bijvoorbeeld een webserver) achter de router, zodat die geheel en al aan het internet wordt blootgesteld en volledige compatibiliteit met de internettoepassingen wordt gewaarborgd, zelfs zonder dat de specifieke poort bekend is. Hierdoor is het voor u mogelijk om websites en e-commerce activiteiten vanuit uw kantoor op te zetten terwijl de beveiliging voor de LAN van het overige deel van uw kantoor gehandhaafd blijft.

Printserver die parallele USB-printers ondersteunt
De router biedt een bi-directionele parallele printerpoort en een USB-printerpoort waardoor kantoorgebruikers een parallele en een USB-printer kunnen delen om bestanden en webpagina's af te drukken.

Productkenmerken

10/100BASE-TX-poort voor modemverbinding met kabel/DSL
Extra COM-poort voor WAN-link backup
De WAN-poort ondersteunt PPPoE voor de DSL-inbelmodus om de kosten van een ISP-verbinding uit te sparen
4 ingebouwde 10/100BASE-TX schakelpoorten met automatische MDI/MDIX-ondersteuning
Ingebouwd WLAN volgens 802.11g met maximale draadloze snelheid van 54 Mbps*
Ingebouwde printserver die parallele en USB-printers ondersteunt
VPN ondersteunt IPSec met maximaal 40 tunnels voor 40 locaties op afstand en VPN-doorvoer
Pakketinspectie (SPI)
URL-blokkering, domeinfiltering
Inbreukdetectie, veiligheidslogboek
DMZ en virtuele server mapping ondersteuning
Network Time Protocol, UPnP ondersteuning
Web-gebaseerde configuratie
Installatiewizard voor snelle installatie
Korte samenvatting D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router:
Deze korte samenvatting van de D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 802.11g Wireless VPN Router, 13 kanalen, 320 g, 0 - 55 °C, -20 - 70 °C, 5 - 95 procent, 192 x 118 x 31 mm
Lange samenvatting D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router :

D-Link 802.11g Wireless VPN Router. Aantal kanalen: 13 kanalen. Gewicht: 320 g. Afmetingen (BxDxH): 192 x 118 x 31 mm, Max. overdrachtssnelheid: 0,054 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 802.11g Wireless VPN Router draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Draadloos LAN
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
13 kanalen
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
320 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
192 x 118 x 31 mm
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
xDSL-verbinding
No
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link 802.11g Wireless VPN Router gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Netgear RP614 draadloze router Netgear RP614 draadloze router
(show image)
RP614FS RP614  — 
D-Link DI-514/E Fast Ethernet Zwart, Zilver draadloze router D-Link DI-514/E Fast Ethernet Zwart, Zilver draadloze router
(show image)
DI-514/E DI-514/E EUR 102,71
(excl. VAT)
EUR 118,12 (incl. VAT)
Eminent (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431 draadloze router Eminent (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431 draadloze router
(show image)
7431 (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431  — 
SMC

SMC ADSL2 Barricade Router draadloze router
(show image)
SMC7904BRA EU ADSL2 Barricade Router  — 
SMC

SMC ADSL2 Barricade Router draadloze router
(show image)
SMC7904BRA NE ADSL2 Barricade Router  — 
X