Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DI-604/E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DI-604/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 53455
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router

4-Port Broadband Router
Meer>>>

D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router.
Met ingebouwde SPI-firewall en 4-poorts-switch - Met deze internetgateway kunt u een DSL- of kabelmodem en ISP-account met een groep gebruikers delen.
Deze apparatuur, ontworpen voor een klein kantoor (aan huis), bespaart u kosten doordat het overbodig wordt een aparte modem en gebruikersaccount voor elke computer te installeren.
Een ingebouwde 4-poorts Fast Ethernet switch voorziet in verdere kostenbesparingen en vlotte verbindingen voor vier computers.

De ingebouwde NAT en DHCP-server maakt voor elke computer automatisch een IP-adres aan, waardoor de aanmeldprocedure voor iedereen vereenvoudigd wordt en eenieders interne IP-adres op het internet verborgen blijft, zodat het voor hackers moeilijk wordt een computer op uw netwerk aan te vallen.

De aansluiting op internet is mogelijk via een Ethernet poort vanwaar u een breedband ADSL- of kabelmodem kunt aanhaken.


Firewall beveiliging
' Omvat (1) NAT-bescherming plus VPN-doorvoer voor extra veiligheid, (2) Virtuele server mapping voor meerdere serveromgevingen, (3) pakketinspectie (SPI) bewaakt binnenkomende pakketten en autoriseert of weigert toegang tot uw LAN op grond van regels die daarvoor geconfigureerd kunnen worden, (4) Ping-antwoord aan- of uitzetten om ping-aanvallen af te weren, (5) Logbestand om een archief van de firewall activiteiten bij te houden.

DMZ-host
-- U kunt alle ingebouwde LAN-poorten configureren om als een DMZ-poort te fungeren. Afzonderlijke FTP, web- en spelservers kunnen hetzelfde op internet zichtbare IP-adres van de DMZ-poort delen. Hiermee kunt u webpagina's en e-commerce of spelletjes opzetten terwijl voor de rest van uw netwerkcomputers de beveiliging van kracht blijft.

Geschikt voor UPnP
Voor gemakkelijke en krachtige verbindingen tussen heterogene gestandaardiseerde netwerkapparatuur. Computers kunnen rechtstreeks communiceren met de DI-604 om UDP/TCP-poorten automatisch te openen en te sluiten om zoveel mogelijk baat te hebben van de geleverde veiligheid, zonder dat de functionaliteit van de on-line toepassingen wordt aangetast.

Network Timing Protocol (NTP)
' Hiermee kunt u een tijdserver achter de router installeren om de tijd voor alle NTP-bewuste apparaten op uw netwerk te synchroniseren. De nauwkeurigheid van de tijdsinstelling is onontbeerlijk voor real-time toepassingen en netwerkbewaking en -bediening.


Kenmerken:
DSL/kabelmodem om internet te delen
Vier 10/100 Mbps switchpoorten
Eén 10BASE-T poort voor ADSL-/kabelmodem aansluiting
Eén tunnel virtueel particulier netwerk (VPN)-doorvoer
IPSec doorvoer
NAT-routering
DMZ- en virtuele server mapping
Enkele poort verzending/poortbereik verzending
Ingebouwde firewall met pakketinspectie (SPI)
Network Timing Protocol (NTP)
Configuratie via internet & op afstand
Korte samenvatting D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router:
Deze korte samenvatting van de D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DI-604/E, 10,100 Mbit/s, Ethernet (RJ-45), ADSL, IEEE 802.3,IEEE 802.3u, NAT, VPN Pass Through: PPTP, L2TP, IPSec
Lange samenvatting D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router :

D-Link DI-604/E. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100 Mbit/s. WAN-poort: Ethernet (RJ-45). type xDSL aansluiting: ADSL. Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE 802.3u. Firewall: NAT, VPN eigenschappen: VPN Pass Through: PPTP, L2TP, IPSec

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DI-604/E Ethernet LAN ADSL Zwart, Roestvrijstaal bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
De verschillende snelheden van de Ethernet LAN-verbinding in megabit per seconde.
10,100 Mbit/s
Poorten & interfaces
WAN-poort *
Ethernet (RJ-45)
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x 10/100 Ethernet
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
ADSL
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.3,IEEE 802.3u
ISDN-aansluiting
No
Beheerfuncties
Web-gebaseerd management *
Yes
Beveiliging
MAC adres filtering
Yes
Firewall
NAT
Beveiliging
URL- filtering
Yes
IP-adresfilter
Yes
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
VPN Pass Through: PPTP, L2TP, IPSec
Design
Kleur van het product *
Zwart, Roestvrijstaal
LED-indicatoren
Yes
Energie
Stroom
2.4
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Breedte
108,8 mm
Diepte
142 mm
Hoogte
Hoogte van het product
31 mm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FCC, UL
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor D-Link 4-Port Broadband Router. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link DI-304/E bedrade router D-Link DI-304/E bedrade router
(show image)
DI-304/E DI-304/E  — 
D-Link DI-704P/E bedrade router D-Link DI-704P/E bedrade router
(show image)
DI-704P/E DI-704P/E  — 
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X