Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DGS-3324SR
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43517
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:24:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch

Beheerde laag 3 Gigabit stapelbare switch
Meer>>>

D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch.
Stapelbare gigabit ethernet laag 3 beheerde switch
De DGS-3324SR stapelbare gigabit switch is een hoog performante laag 3 die bedoeld is voor de aansluiting van ondernemingen in de bedrijfswereld. Het voorziet 24 1000BASE-T koperen gigabitpoorten, 4 combo SFP (Mini GBIC) poorten voor fiberaansluiting, redundante voedingsondersteuning en verschaalbare ondersteuning via switchstapeling. Deze switch verenigt kabelsnelheid pakketroutering met heel wat functies die typisch worden aangetroffen in duurdere chassisgebaseerde oplossingen, inclusief performantie, hoge poortdensiteit, eenheid hotswap en redundante stroomreserve, met de prijs en flexibiliteit van een stapelbare switch.

Hoge poortdensiteit, hoge performantie
In een laag profiel rekgemonteerde doos geeft de DGS-3324SR u 24 10/100/1000BASE-T gigabit-poorten voor 24 gigabit-aansluitingen op uw bestaande Cat. 5 TP-kabel. Daarnaast geeft het u ook 4 SFP (Mini-GBIC) poorten voor een flexibele fiberaansluiting. U kunt ervoor kiezen om de optionele zendontvangermodules in deze sleuven te installeren voor korte, gemiddelde of lange afstands glasvezelbackbone-aansluiting. Het gebruik van de SFP GBIC schakelt de overeenkomstige ingebouwde 10/100/1000BASE-T aansluitingen uit.

Verschaalbare uitbreiding
Elke DGS-3324SR wordt geleverd met dubbele 10-gigabitstapelpoorten, die toestaan dat tot 12 eenheden van DGS-3324SR samen gestapeld worden in een herstelbare ringarchitectuur. Anderzijds kunnen 6 eenheden van DGS-3324SR worden gestapeld met een DGS-3324Sri stapelmodel in een defectvrije sterarchitectuur. U kunt eenheden toevoegen zodat een maximum van 288 gigabit-poort per ringstapel wordt bereikt, of 168 gigabit-poorten in een sterstapel. De switches worden samen gestapeld via hoge snelheid stapelkabels die meervoudige gigabit-aansluitingen voorzien, zodat de volledige stapel als een enkele IP-entiteit kan functioneren. Op de 7-segment weergave op het frontpaneel van elke switch, kunnen gebruikers eenvoudig het ID-nummer zien van de switches die samen gestapeld zijn.

Redundante stroomondersteuning
Elke switch in de stapel kan worden aangesloten op een externe voedingsbron voor redundante stroomreservedoeleinden. In geval de ingebouwde interne stroomtoevoer mislukt, levert de optionele redundante stroomtoevoer automatisch alle benodigde stroom om een continue werking te garanderen.

Kabelsnelheid IP-routing
De switch voorziet een basis IP-routing, met directe ondersteuning voor Windows, Unix en Internetomgevingen. Ingebouwde kabelsnelheid niet-blokkerend switchweefsel levert hardwaregebaseerde pakketfiltering/doorsturing. De pakketroutering wordt uitgevoerd door on-board ASIC's, aan snelheden die heel wat sneller zijn dan CPU-gebaseerde routers.

Poortbundels voor samengestelde bandbreedtes
Poortbundels die de 802.3ad Link samenstellingsstandaard ondersteunen, laten toe dat tot 8 gigabitpoorten samen worden gecombineerd om een multi-link belastingsdelende samengestelde bandbreedte te creëren. De poortbundelingen overspannen meervoudige eenheden van de stapel voor defectvrije connectiviteit op missie-kritieke servers en het netwerkmidden. Voor een stapel kunnen tot 8 multilink bundelingen worden geconfigureerd.

VLAN's voor geoptimaliseerde beveiliging en prestatie
VLAN's verbeteren de beveiliging en het gebruik van de bandbreedte, door de broadcastdomeinen te beperken en het intergroep verkeer binnen de segmenten te begrenzen. Om het netwerk in segmenten op te splitsen, kunnen de werkstations die IEEE 802.1Q VLAN-tagging ondersteunen en die zijn aangesloten op de switch, gegroepeerd worden in verschillende virtuele LAN's (VLANs). De switch ondersteunt ook GVRP (GARP VLAN Registration Protocol) voor automatische VLAN-configuratiedistributie.

Geavanceerd netwerktoegangbeheer
Poortgebaseerde en MAC-gebaseerde 802.1x-functies laten de gebruikerslegitimatie toe voor elke poging tot netwerktoegang. De poortbeveiligingsfuncties stellen u in staat om het aantal MAC-adressen per poort te beperken, zodat u het aantal stations voor elke poort kunt controleren. Voor elke poort kunnen statische MAC-adressen worden gedefinieerd, om te garanderen dat alleen geregistreerde toestellen de toegang krijgen. Door deze beide functies in te schakelen, kunt u een toegangsmechanisme realiseren op basis van gebruikers- en toestelidentiteiten, alsook het aantal toegangsstations controleren.

Meerlagige toegangscontrolelijst (ACL)
Toegangscontrolelijsten (ACL) laten de netwerkbeheerder toe om beleidsplannen op netwerkverkeercontrole te bepalen. De switch ondersteunt uitgebreide en meerlagige ACL's, waardoor een krachtig hulpmiddel voor netwerkbeheer wordt geleverd. De switch kan bijvoorbeeld worden ingesteld om kwaadaardig bulkverkeer van specifieke clients (op basis van hetzij MAC- of IP-adressen) te blokkeren. Of tijdens een virusaanval kan de switch worden ingesteld om de instroom te beperken op basis van het unieke patroon van een virus (TCP/UDP poortnummer).

Geavanceerde QoS-ondersteuning
De switch ondersteunt niet alleen laag 2 802.1p prioriteitswachtrijcontrole, maar ook een hele reeks manieren om de netwerkpakketten te prioriteren. Meerlagige informatie van L2 op L4 kan gebruikt worden om pakketprioriteiten in te delen. Met deze functie kunt u IP-telefonietoestellen of videoservers vastmaken aan de switch zodat vertragingsgevoelige toepassingen zoals videoconferentie kunnen worden uitgevoerd.

Flexibele transmissieprogrammering
De switch ondersteunt 2 methoden voor pakkettransmissieprogrammering: Stricte prioriteitsprogrammering en Round-Robin. U kunt opteren voor de stricte prioriteitsprogrammering om uw prioriteitswachtrijen strict te verstevigen, of Round-Robin om de bandbreedtebeperkingen bij piektijden aan te pakken. Round-Robin zorgt ervoor dat aan elke wachtrij een ander percentage van de bandbreedte van de uitvoerpoort kan worden toegekend, zodat de wachtrijen met lagere prioriteit niet de toegang wordt geweigerd, om de ruimte en poortbandbreedte te bufferen.

IGMP-snooping voor broadcastcontrole
De switch luistert naar IGMP-(Internet Group Management Protocol) berichten om een kaarttabel te bouwen en de vooruitsturende filters hieraan te koppelen. Deze configureert de switchpoorten dynamisch zodat het IP-multicast verkeer allen naar die poorten met mulicasthosts worden doorgestuurd.

Broadcaststormcontrole
Om te voorkomen dat te veel broadcast/multicast het netwerk overstroomt, wordt broadcast/multicast stormcontrole geconfigureerd om intensief verkeer te controleren. Voor elke poort zijn grenswaarden beschikbaar om de frequentielimiet te controleren. De pakketten worden genegeerd wanneer de respectievelijke telling de geconfigureerde bovengrens overstijgt binnen een gegeven tijdsinterval. Het mogelijke bereik van bovengrenswaarde gaat van 0 tot 255k pakketten per seconde.

Poortspiegeling
Met deze functie kunt u aangrenzende poorten spiegelen, met het doel om de inkomende en uitgaande pakketten te analyseren, waar de pakketpatronen kunnen bestudeerd worden.

802.1D compatibele & 802.1w Rapid Spanning Tree
Voor missiekritische omgevingen met meervoudige switches die STP ondersteunen, kunt u de stapel configureren met een redundant reserve brugpad, zodat de transmissie en ontvangst van pakketten kan gegarandeerd worden in geval van een defecte switch op het netwerk.

Meervoudige beheerinterfaces
SNMP v.1, v.2c, v.3 netwerkbeheer met enkelvoudig IP-adres per stapel wordt ondersteund. RMON-controle en SYSLOG zijn voorzien voor een effectief centraal beheer. De switch voorziet ook een Command Line Interface (CLI) en een webgebaseerde GUI. CLI maakt snelle systeemconfiguratie voor beheerders die vertrouwd zijn met command line-bediening mogelijk. De embedded webgebaseerde interface geeft u eenvoudig toegang tot de switch van overal op het netwerk en biedt u de kans deze in real-time op te lossen. U kunt bijvoorbeeld door de MAC-adrestabel bladeren via de webbrowser en een zoekopdracht uitvoeren om de plaats van een werkstation te identificeren. De grafieken voor poortgebruik maken een real-time verkeercontrole en diagnostische informatie mogelijk.
Korte samenvatting D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch, IEEE 802.1D,IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1w,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE..., 16000 entries, 1 Gbit/s, 0 - 40 °C, -25 - 55 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch :

D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch. MAC-adrestabel: 16000 entries. Netwerkstandaard: IEEE 802.1D,IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1w,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Managed Layer 3 Gigabit Stackable Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.1D,IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1w,IEEE 802.1x,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3U,IEEE 802.3z
Data-uitwisseling
MAC-adrestabel *
The MAC address is the 'Media Access Control Address'. It is a unique address given to a network interface controller (NIC) in a device. A MAC address table shows the addresses in a table format.
16000 entries
Max. overdrachtssnelheid
1 Gbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-25 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
441 x 207 x 44 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link Managed Layer 3 Gigabit Master Stacking Switch D-Link Managed Layer 3 Gigabit Master Stacking Switch
(show image)
DGS-3324SRI Managed Layer 3 Gigabit Master Stacking Switch  — 
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
X