Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DGE-560SX
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 45204
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:26:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Gigabit glasvezel PCI Express x4-adapter
Meer>>>

D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De DGE-560SX PCI Express x4-adapter is een zeer krachtige netwerkkaart voor installatie in de PCI Express (PCIe)-slots van servers die bedrijven in staat stelt de netwerkprestaties te verbeteren met Gigabit-glasvezelverbindingen. De PCIe-architectuur zorgt ervoor dat de adapter altijd over een vaste I/O-bandbreedte beschikt, met als resultaat zeer goede prestaties voor Gigabit Ethernet-verbindingen in glasvezelnetwerken, zonder dat het nodig is de bus te delen.

PCI Express-interface
De DGE-560SX ondersteunt een overdrachtssnelheid van 2Gbps tussen de adapter en de serverhost. De kaart is uitermate krachtig, betrouwbaar en levert uitstekende prestaties. De DGE-560SX is dan ook de ideale oplossing voor het koppelen van de I/O-kanalen van een breed spectrum van server-, opslag- en SAN-netwerken (system area networks). PCI Express is de opvolger van de interfaces PCI en PCI-X. Veel van de nadelen van deze parallelle architecturen zijn dan ook verdwenen in PCIe. De DGE-560SX heeft minder pinnen en dus een lager stroomverbruik. Dit is gunstig voor het totale stroomverbruik van een systeem. PCI Express is neerwaarts compatibel met de adressering van PCI en PCI-X, wat inhoudt dat alle bestaande toepassingen en besturingssystemen ongewijzigd kunnen worden gebruikt.

Glasvezelaansluiting
Met glasvezelkabel zijn afstanden mogelijk tot 550 m en netwerksnelheden van 2000Mbps (full-duplex). De adapter ontlast het besturingssysteem van de host door zelf de IP-header te controleren en TCP/UDP-checksums voor ontvangen gegevens uit te voeren. Hierdoor wordt processorkracht van de server vrijgemaakt voor andere bewerkingen.

Ondersteuning van VLAN en QoS
De DGE-560SX beschikt over geïntegreerde functies voor het screenen van VLAN-tagged Ethernet-frames die voldoen aan IEEE 802.1Q. Hierdoor kan de server in een op standaards gebaseerde omgeving functioneren in een flexibele en veilige netwerkconfiguratie. De adapter ondersteunt 802.1p-prioriteitwachtrijen voor een verbeterde aflevering van gegevens waarvoor vertragingen onacceptabel zijn, zoals in spraak- en videotoepassingen.

Geavanceerde functies
De DGE-560SX ondersteunt diverse geavanceerde functies, zoals jumbo-frames van maximaal 9 KB en de modus Promiscuous. Daarnaast ondersteunt de adapter ACPI-specificaties (Advanced Configuration and Power Interface) om via OSPM (OS-directed configuration and power management) moederborden in servers te inventariseren en te configureren. De adapter ondersteunt SNMP-agents voor beheer op een SNMP-beheerd platform.

Hot swapping
Het is vaak lastig of zelfs onmogelijk om een server te plannen voor downtime, zodat er randapparatuur kan worden vervangen of geïnstalleerd. Aangezien de DGE-560SX een PCI Express-kaart is, ondersteunt de kaart hot plugging en hot swapping. Hierdoor is de kaart ideaal voor installatie in een server. De ondersteuning voor hot swapping betekent dat netwerkbeheerders met minimale downtime van de server I/O-randapparatuur kunnen installeren, vervangen of verwijderen.
Korte samenvatting D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter , Bedraad, PCI-E, 2000 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter . Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI-E. Overdrachtssnelheid (max): 2000 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Gigabit PCI-Express x4 1000BaseSX (LC) Adapter 2000Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI-E
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
2000 Mbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
2 Gbit/s
Bandbreedte
2,5 GHz
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
550 m
Datastroombeheer
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
1000Base-SX
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
-Windows 2000/2000 Server. -Windows 2003 Server/2003 Server x64 edition. -Windows XP/XP x64. -Linux kernel 2.4.x & 2.6.x.
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
X