Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL800IPS12
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL800IPS12
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 69914
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:27:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar.
Lange productnaam D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding

IPS-abonnement van 12 maanden voor de DFL-800
Meer>>>

D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding.
Een firewall kan uw netwerk alleen optimaal beveiligen als de handtekeningen en patronen voor IPS (Intrusion Protection System) constant worden vernieuwd. IPS beschermt uw netwerk tegen aanvallen van hackers, ongeacht of het gaat om virussen, wormen, trojans of beveiligingslekken in webservers of e-mailservers.

De DFL-800 firewall wordt geleverd met een gratis IPS-abonnement van 3 maanden (registratie vereist). Het abonnement DFL800IPS12 biedt u de gelegenheid die periode te verlengen met 12 maanden. Patronen en handtekeningen voor IPS worden dan automatisch gedownload. U kunt het gratis abonnement van 3 maanden of het gewone abonnement van 12 maanden activeren door het product en abonnement te registeren in het NetDefend Center. Deze abonnementen zijn alleen geldig voor de DFL-800 en u moet het abonnement elke 12 maanden vernieuwen om van de dienst gebruik te kunnen blijven maken.
Korte samenvatting D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding:
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL800IPS12
Lange samenvatting D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding :

D-Link DFL800IPS12

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL800IPS12 softwarelicentie & -uitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
X