Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL1600IPS12
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL1600IPS12
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40908
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:27:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar.
Lange productnaam D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade

IPS-abonnement van 12 maanden voor de DFL-1600
Meer>>>

D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade.
Een firewall kan uw netwerk alleen optimaal beveiligen als de handtekeningen en patronen van IPS (Intrusion Protection System) constant worden vernieuwd. IPS beschermt uw netwerk tegen aanvallen van hackers, ongeacht of het gaat om virussen, wormen, trojans of beveiligingslekken in webservers of e-mailservers.

De DFL-1600 firewall wordt geleverd met een gratis IPS-abonnement van 3 maanden (registratie vereist). Het abonnement DFL1600IPS12 biedt u de gelegenheid die periode te verlengen met 12 maanden. Patronen en handtekeningen voor IPS worden dan automatisch gedownload. U kunt het gratis abonnement van 3 maanden of het gewone abonnement van 12 maanden activeren door het product en abonnement te registeren in het NetDefend Center. Deze abonnementen zijn alleen geldig voor de DFL-1600 en u moet het abonnement elke 12 maanden vernieuwen om van de dienst gebruik te kunnen blijven maken.
Korte samenvatting D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade:
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL1600IPS12
Lange samenvatting D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade :

D-Link DFL1600IPS12

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL1600IPS12 software license/upgrade, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X