Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Information Security Gateway gateway/controller

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Information Security Gateway
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-M510
Categorie
A gateway is a router or a proxy server that routes between networks. A controller is a chip, an expansion card, or a stand-alone device that interfaces with a peripheral device.
gateways/controllers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18720
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:37:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Information Security Gateway gateway/controller :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Information Security Gateway gateway/controller

Information Security Gateway
Meer>>>

D-Link Information Security Gateway gateway/controller:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Information Security Gateway gateway/controller.
De D-Link NetDefend DFL-M510 Information Security Gateway (ISG) is een nieuw type beveiligingsproduct ontworpen om uw netwerk te beschermen tegen alle mogelijke beveiligingsrisico's. Het toenemende gebruik van IM-berichten (expresberichten) en peer-to-peer toepassingen (P2P) via internet betekent dat bedrijven steeds vaker geconfronteerd worden met allerlei beveiligingsproblemen. Zonder efficiënte beheer- en controlemechanismen is een bedrijf kwetsbaar voor diverse risico's, variërend van virussen en wormen tot het lekken van vertrouwelijke gegevens, het niet nakomen van interne voorschriften en wettelijk vastgelegde regels en zelfs diefstal van identiteiten.

De NetDefend Information Security Gateway (ISG) is de aangewezen oplossing om uw bedrijf tegen deze risico's te beschermen. De gateway is in staat onbeheerd en onbevoegd gebruik van IM-berichten en P2P-toepassingen in het netwerk te herkennen, zodat u gegevensstromen van uw bedrijf naar de buitenwereld efficiënt kunt controleren en beheren. Voorbeelden van de verkeersstromen die u kunt controleren en beheren met de ISG zijn IM-berichten, peer-to-peer toepassingen, bestandsoverdrachten, e-mail en streaming media vanaf het intranet.

IM/P2P en beheer van bandbreedte
Met de NetDefend Information Security Gateway (ISG) kunt u niet alleen de internetactiviteiten van uw werknemers beter beheren, maar ook mogelijk misbruik van IM- en P2P-toepassingen voorkomen. De implementatie kan worden gebaseerd op beleidsregels van het bedrijf en de werking is zowel automatisch als transparant. De belangrijkste voordelen van deze oplossing zijn optimaal gebruik van kostbare netwerkbandbreedte en voorkoming van mogelijk lekken van bedrijfsgegevens via onbevoegd en onbeheerd gebruik van IM en e-mail.

Hackers maken geen kans meer
Hackers en scammers worden steeds inventiever bij hun aanvallen op kwetsbare netwerken. Inmiddels worden er technieken toegepast die veel verder gaan dan het distribueren van virussen en gemanipuleerde agents. Wat te denken van gecombineerde aanvallen, het vergroten van de perimeterbeveiliging voor andere scam-methoden, het vermenigvuldigen van mutaties van initiële aanvallen en het migreren van nieuwe bedreigingen. De D-Link NetDefend Information Security Gateway kan uw bedrijf beschermen tegen deze ernstige risico's door illegale agents te blokkeren die zijn verstopt tussen het normale netwerkverkeer, schadelijke programma's te elimineren, bedreigde computers te identificeren en via zonebescherming een proactief netwerkmechanisme te realiseren voor het afschermen van geïnfecteerde computers. U kunt dubieuze verkeersstromen opsporen en verwijderen, inclusief paarden van Troje, illegale agents en netwerkwormen. Hiervoor moeten beleidsregels worden ingesteld die gelden voor specifieke groepen, hosts, IP-adressen en subnets.

Naadloze integratie
De NetDefend Information Security Gateway (ISG) kan eenvoudig worden geïntegreerd met alle gangbare netwerkinfrastructuren, inclusief netwerkapparaten van andere leveranciers, en biedt dus maximale flexibiliteit en controle. De gateway wordt opgesteld tussen het interne netwerk van uw bedrijf en een netwerkfirewall. In de zogenaamde in-line mode kan de gateway worden geïnstalleerd zonder dat de huidige netwerkarchitectuur hoeft te worden aangepast. De Information Security Gateway beschikt over een bypass-functie voor hardware waarmee uitgevallen apparatuur wordt omzeild en dus ook bij hardwarestoringen een optimale netwerkverbinding kan worden gegarandeerd.

De ondersteuning van hardwarematige Layer 7 payload-inspectie betekent dat dit product de ideale oplossing is voor alle mogelijke beveiligingsproblemen. U kunt bestaande investeringen upgraden door bescherming tegen virussen en IM-spam toe te voegen, maar ook verificatie en beheer van identiteiten, registratie en archivering van sessiegegevens, en detectie- en gebruiksrapportage. De uitgebreide mogelijkheden van dit product betekenen niet alleen een grotere productiviteit, maar ook minder kans op het verzaken van wettelijke verplichtingen, een optimaal gebruik van uw IT-resources en een uitstekende beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.

Functies en mogelijkheden:
Information Security Gateway (ISG)
1 WAN-poort van 10/100Mbps
1 LAN-poort van 10/100Mbps
Plug & Play-installatie zonder aanpassing van bestaand netwerk
Transparante in-line mode, naadloze integratie met andere netwerkapparaten
Configuratie via webinterface met Java-ondersteuning
Beheer van IM/P2P-toepassingen

o Ondersteuning van vrijwel alle IM/P2P-toepassingen
o Blokkeren van virusverspreiding via IM/SPIM
o Voorkomen van misbruik van IM/P2P-toepassingen

Beheer van bandbreedte
o Beheer van bestandsoverdracht/streaming media over HTTP
o Beheer van persoonlijke e-mail
o Beheer van webgebruik
o QoS-bandbreedtebeheer

Voorkomen van dubieuze verkeersstromen
o Blokkeren van spyware, netwerkwormen, paarden van Troje
o Opsporen en verwijderen van illegale agents
o Identificeren van bedreigde computers
o Bescherming tegen DOS/DDOS
o Zonebescherming als proactief netwerkmechanisme

Monitoring en rapportage van verkeersstromen
o Verkeersstromen in real time controleren
o Multi-layer TOP N-rapporten
Korte samenvatting D-Link Information Security Gateway gateway/controller:
Deze korte samenvatting van de D-Link Information Security Gateway gateway/controller-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Information Security Gateway
Lange samenvatting D-Link Information Security Gateway gateway/controller :

D-Link Information Security Gateway

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Information Security Gateway gateway/controller, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Ethernet WAN 1x Ethernet LAN
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
X