Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-800
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 115427
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 aug 2017 17:17:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware)

DFL-800 Firewall met ZoneDefense voor kleine bedrijven of werkgroepen
Meer>>>

D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware).
Bedrijven worden met de dag afhankelijker van hun netwerk. Dit houdt in dat uw investering in een betrouwbare netwerkoplossing van essentieel belang is. D-Link NetDefense biedt bedrijven nu een serie krachtige oplossingen voor netwerkbeveiliging met de allernieuwste technologie. NetDefend is het antwoord op de groeiende zorg over netwerkveiligheid, aanvallen van hackers, virusdreigingen en groeiende privacyeisen. Iedere firewall uit deze serie biedt een hoog rendement op uw investering met krachtige beveiligingsfuncties, flexibele configuratie en een maximale netwerkbeveiliging.

De DFL-800 firewall biedt kleine bedrijven en werkgroepen de zekerheid van een gegarandeerde netwerkbeveiliging en is voorzien van geïntegreerde functies zoals een firewall, gegevensverkeerspreiding, fault tolerance (minimaliseren gegevensverlies), ZoneDefense, filtering van inhoud, gebruikersverificatie, blokkering expresberichten (IM-berichten) en peer-to-peer toepassingen, Denial of Service (DoS) beveiling en een veilige externe VPN-verbinding. De DFL-800 voldoet aan alle veiligheidseisen voor externe verbindingen voor bedrijven die hoge prestaties eisen tegen concurrerende prijzen. Geavanceerde voorzieningen zijn geïntegreerd in één apparaat om uw netwerkbeheerders een hoogwaardige alles-in-één beveiligingsoplossing in handen te geven.

Om de gevolgen van schadelijke acties op uw hele netwerk tot een minimum terug te brengen, is de DFL-800 voorzien van een speciale functie, ZoneDefense. Dit is een mechanisme dat naadloze prestaties levert in combinatie met D-Link LAN-switches voor een proactieve netwerkbeveiliging. ZoneDefense schermt geïnfecteerde computers automatisch af van de rest van het netwerk en voorkomt dat dubieus verkeer uw netwerk binnenstroomt.

De DFL-800 is voorzien van een indrukwekkend pakket hardware waaronder uiterst snelle processors, grote databases en een krachtige firewall met een verwerkingscapaciteit van maximaal 25.000 sessie tegelijk. De DFL-800 komt met interfaces die voor meerdere gebruikers geconfigureerd kunnen worden, waaronder 2 stuks 10/100Mbps WAN-poorten, 7 stuks 10/100Mbps LAN-poorten en een DMZ-poort voor flexibele en geschaalde netwerkimplementatie waarmee gebruikers binnen een klein bedrijf of werkgroep met elkaar verbonden kunnen worden. Dit alles tegen een uiterst gunstige prijs.

De DFL-800 kan op afstand worden beheerd via een webgebaseerde interface of middels een gereserveerde VPN-verbinding. Ook is de DFL-800 voorzien van flexibele functies, waaronder e-mailwaarschuwingen, systeem-logboeken en real-time statistieken, om het netwerk te monitoren en in goede, veilige staat te houden. In combinatie met de mogelijkheid tot firm-ware upgrades biedt deze firewall nu én in de toekomst uiterst hoge prestaties en veiligheid voor uw netwerk.

Functies en mogelijkheden:
- Krachtige en gunstig geprijsde firewall voor kleine bedrijven of werkgroepen
- Geschikt voor netwerken met maximaal 150 gebruikers
- 2 stuks 10/100Mbps WAN-poorten voor Traffic Load Sharing
- 7 stuks 10/100Mbps LAN-poorten
- Eén 10/100Mbps DMZ-poort
- Proactieve netwerkbeveiliging met ZoneDefense mechanisme
- Verwerkingscapacitiet firewall maximaal 120Mbps (cleartext)
- Maximaal 300 expliciete VPN-tunnels
- VPN-prestatie tot 60 Mbps (3DES/AES)
- Beleidsgebaseerd beheer van bandbreedte voor gegevensverkeer binnen het netwerk
- High Availability (HA), WAN fail-over
- Beleidsgebaseerde routing
- Dynamische routering middels OSPF
- 802.1Q VLAN
- PPPoE, NAT, PAT, transparantie modus
- Application Layer Gateway (ALG)
- Intrusion Detection System (IDS) met meer dan 1.500 patronen
- DES, 3DES, AES, Blowfish, Twofish, CAST-128
- Behandelt gelijktijdig tot maximaal 25.000 sessies
- Maximaal 1.000 beleidsinstellingen
- SNMP v1, v2c
- Configuratie via webinterface
- 19” montage-rek bijgeleverd
Korte samenvatting D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall, 120 Mbit/s, 100 Mbit/s, 150 gebruiker(s), Bedraad, SNMP v1, v2c, 3DES,DES
Lange samenvatting D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware) :

D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall. Firewall throughput: 120 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Aantal gebruikers: 150 gebruiker(s). Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Beheerprotocollen: SNMP v1, v2c. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 3DES,DES, Firewall: NAT, DoS

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-800 Small Office/Workgroup Firewall 120Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Firewall throughput *
The average rate of successful data delivery over through a Firewall. The throughput is usually measured in bits per second (bit/s or bps), and sometimes in data packets per second or data packets per time slot.
120 Mbit/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
300
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
150 gebruiker(s)
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP v1, v2c
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
3DES,DES
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
NAT, DoS
Beheerfuncties
Beheerplatform
Web-based
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Fast Ethernet
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.1Q
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x 10/100 WAN 7x 10/100 LAN 1x DMZ 10/100 1x Power
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X