Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-700V Network Security Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-700V/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9201
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:24:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
DFL-700 Datasheet (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
DFL-700 Diagram (0,7MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
DS-605 Datasheet (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware)

DFL-700 & DS-605 VPN FIREWALL BUNDLE
Meer>>>

D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware).
De DFL-700 is een gemakkelijk inzetbare firewall, ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), werkgroepen en afdelingen die een superieure kosten/batenverhouding nodig hebben. Dit toestel biedt een krachtige beveiligingsoplossing met een geïntegreerde netwerkadres-translatie (NAT), firewall, inhoudsfiltering, IDS-bescherming, bandbreedtebeheer en virtueel particulier netwerk (VPN)-ondersteuning. De DFL-700 is voorzien van een WAN-link ondersteuning, een veilige LAN-poort en een DMZ-poort om lokale e-mail en webservers te ondersteunen. Hij is zodanig compact dat hij overal past. De DFL-700 kan door de gebruiker gemakkelijk geïnstalleerd worden dankzij de intuïtieve web-gebaseerde interface en het eenvoudige proces.
Netwerkveiligheid VPN Client
Het is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf ervoor te zorgen dat werknemers die buiten het kantoor werken over een veilige toegang op afstand tot taakkritische elementen van uw bedrijfsnetwerk kunnen beschikken. Als zij een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossing willen, dan hebt u een veilige, flexibele en gemakkelijk te hanteren oplossing nodig. D-Link biedt u een oplossing die aan de behoeften van uw bedrijf en medewerkers voldoet.
Korte samenvatting D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-700V Network Security Firewall, 100 Mbit/s, 15 W
Lange samenvatting D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware) :

D-Link DFL-700V Network Security Firewall. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Typisch stroomverbruik: 15 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-700V Network Security Firewall firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
15 W
X