Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-700 SMB Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-700/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10335
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 jan 2018 06:47:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware)

DFL-700 SMB Firewall
Meer>>>

D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware).
De DFL-700 is een gemakkelijk inzetbare firewall, ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), werkgroepen en afdelingen die een superieure kosten/batenverhouding nodig hebben. Dit toestel biedt een krachtige beveiligingsoplossing met een geïntegreerde netwerkadres-translatie (NAT), firewall, inhoudsfiltering, IDS-bescherming, bandbreedtebeheer en virtueel particulier netwerk (VPN)-ondersteuning. De DFL-200 is voorzien van een WAN-link ondersteuning, een veilige LAN-poort en een DMZ-poort om lokale e-mail en webservers te ondersteunen. Hij is zodanig compact dat hij overal past. De DFL-700 kan door de gebruiker gemakkelijk geïnstalleerd worden dankzij de intuïtieve web-gebaseerde interface en het eenvoudige proces.

Multifunctionele veiligheidstoepassing
De DFL-700 beschikt over functies die typisch zijn voor firewalls voor ondernemingen, zoals pakketinspectie (SPI), detectie/afwering van binnendringende pakketten, ingebedde VPN, een fysieke DMZ- poort, meerdere afgebeelde IP's en meerdere virtuele servers. De DFL-700 verbindt uw kantoor zonder problemen met een breedbandmodem, zoals een kabel of een DSL, via een externe 10/100BASE-TX WAN-poort.

Volledige firewall functies
De DFL-700 biedt complete firewall functies, met inbegrip van NAT-modus, PAT-modus (poortadres-translatie), transparante modus, routeringsmodus en SPI. Hij ondersteunt eveneens persoonlijk aangepast profiel en virtuele server configuratie. Beheerders kunnen het netwerk gemakkelijk beheren aan de hand van grafische statistieken in een registratie-/ bewakingssysteem.

Hoge prestatie IPSec VPN ondersteuning
De DFL-700 is uitgerust met ingebedde VPN-ondersteuning, zodat u meerdere IPSec tunnels naar sites/clients op afstand kunt creëren. IPSec op de DFL-700 maakt gebruikt van sterke versleuteling met DES, 3DES, AES en geautomatiseerd sleutelbeheer via IKE/ISAKMP. Een VPN tunnel kan vanuit de DFL-700 naar een locatie op afstand of een mobiele gebruiker geactiveerd worden teneinde een beveiligd dataverkeer te garanderen dankzij de driedubbele DES-versleuteling. Dat stelt gebruikers in de gelegenheid om zich een vertrouwelijke toegang te verschaffen en gevoelige informatie te verzenden. Meerdere VPN-tunnels kunnen gemakkelijk gecreëerd worden zonder dat IKE-protocollen (Internet Key Exchange) ontwikkeld hoeven te worden.

Toegangscontrolelijst (ACL)
De URL-versperring maakt onderdeel uit van de basiskenmerken die de DFL-700 aanbiedt. Deze functies hebben het voordeel dat de toegang tot ongewenste websites beperkt kan worden. Logboek van real-time webverkeer, alarmen of internet
aanvallen en melding van webnavigatie-activiteiten worden vastgelegd en kunnen via e-mailkennisgevingen gerapporteerd worden.

De DFL-700 ondersteunt RADIUS-authenticatie zodat u gebruik kunt maken van uw bestaande RADIUS-server en gebruikersinformatie.

Geavanceerde kenmerken voor volledige beveiliging
De DFL-700 beschikt over geavanceerde kenmerken zoals inhoudsfiltering, IDS (inbreukdetectiesysteem) en bandbreedtebeheer voor een volledige beveiliging van het gebruikersnetwerk. Met de inhoudsfiltering kunt u uw netwerk filteren of beschermen volgens uw persoonlijke profiel. Bandbreedtebeheer staat garant voor de toewijzing van bandbreedte aan de verschillende aangeboden diensten.

De DFL-700 beveiligt uw netwerk tegen aanvallen. Hij kan zo ingesteld worden dat alle aanvallen geregistreerd worden, dat het IP-bronadres vanwaar de aanval plaats vindt gelokaliseerd wordt, dat het bericht met de melding van de aanval naar een bepaald e-mailadres gestuurd wordt en dat maatregelen worden genomen om het binnenkomende verkeer vanuit specifieke IP-adresbronnen aan banden te leggen. Netwerkbeheerders kunnnen e-mailadressen opgeven waar ze de alarmmelding van de DFL-700 willen ontvangen. Wanneer inbreukincidenten waargenomen worden, zal de DFL-700 deze vastleggen en een alarmbericht versturen. De beheerder kan het logbestand op de router raadplegen
om na te gaan wat er gebeurd is.

1 DMZ-poort, 1 vertrouwde LAN-poort
De DFL-700 beschikt over 10/100BASE-TX LAN-poorten met automatische detectie die een verbinding leggen met uw interne kantoornetwerk en een fysieke DMZ (gedemilitariseerde zone)-poort die contact met uw web, mail of FTP-servers kan leggen voor toegang vanaf het internet. De DMZ-functie is handig omdat zij voorkomt dat het verstopte serververkeer het interne netwerk binnenkomt en uw kantoorcomputers behoedt voor internetaanvallen door hen achter de firewall te verbergen.

Eenvoudige installatie
De DFL-700 biedt een gebruikersvriendelijke interface die met een wachtwoord beschermd wordt, maar toch gemakkelijk toegankelijk blijft via om het even welke internetbrowser. Zowel de in- en uitgaande profielen voor firewall verkeer als de configuratie kunnen dankzij deze web-gebaseerde interface gemakkelijk gedefinieerd worden.

Features:
- Eén 10/100BASE-TX LAN-poort, één 10/100BASE-TX DMZ-poort, één 10/100BASE-TX WAN-poort voor kabel-/DSL-modemaansluiting
- IPSec VPN-tunnelondersteuning, 200 tunnels ondersteund
- IPSec VPN-doorvoerondersteuning
- Aggressieve/main client-modus voor VPN
- Firewall beveiliging met pakketinspectie (SPI)
- Toegangsweigering (DoS) en afwering tegen DDoS-aanvallen
- Netwerkadres-translatie (NAT)/Netwerkadres/poort-translatie (NAPT)
- NAT apllicatieniveau-gateway (ALG)-ondersteuning
- DHCP-controle server/client en kinderslot
- Inhoudsfiltering, URL-/domeinversperring en controle sleutelwoord
- Web-gebaseerde configuratie voor beheer & real-time &bewaking
Korte samenvatting D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-700 SMB Firewall, 100 Mbit/s, Bedraad, Ethernet, Fast Ethernet, SNTP, SNMP, HTTPS, 3DES,DES, NAT, SPI, DoS, ICMP Filter, MADI
Lange samenvatting D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware) :

D-Link DFL-700 SMB Firewall. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Beheerprotocollen: SNTP, SNMP, HTTPS. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 3DES,DES, Firewall: NAT, SPI, DoS, ICMP Filter, MADI, VPN eigenschappen: - IPSec PPTP, L2TP - IPSec/PPTP/L2TP pass through. LED-indicatoren: LAN, Stroom, Status, WAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-700 SMB Firewall firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
200
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNTP, SNMP, HTTPS
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
3DES,DES
Firewall
NAT, SPI, DoS, ICMP Filter, MADI
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
- IPSec PPTP, L2TP - IPSec/PPTP/L2TP pass through
Beheerfuncties
LED-indicatoren
LAN, Stroom, Status, WAN
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
15 W
Prestatie
Type processor
x86 300MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
235 x 162 x 35,6 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
513 g
Overige specificaties
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL, TUV/GS, LVD (EN60950), ICSA
Autenticatiemethode
MD5 & SHA-1, User Authentication
Netwerkfuncties
WAN, LAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100BASE-TX LAN 1x 10/100BASE-TX DMZ 1x 10/100BASE-TX WAN 1x Serial COM (console) 1x Power
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link DFL-700 SMB Firewall gevonden en de beoordeling is 80 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X