Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-260
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-260
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40118
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 aug 2017 17:18:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware)

UTM-firewall voor kleine bedrijven/werkgroepen
Meer>>>

D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware).
De D-Link DFL-260 NetDefend UTM-firewall (Unified Threat Management) is een krachtige beveiligingsoplossing die is ontworpen om kleine tot middelgrote bedrijven te beveiligen tegen allerlei netwerkbedreigingen. Deze firewall biedt geïntegreerde routering op afstand, Network Address Translation (NAT), Virtual Private Network (VPN), proactieve netwerkbeveiliging, een systeem voor inbraakpreventie (IPS), filtering van webinhoud (WCF), antivirusbeveiliging (AV), verdeling van het netwerkverkeer en bandbreedtebeheer, alles in één compacte desktopbehuizing die gemakkelijk in een bestaand netwerk kan worden geïntegreerd.

Geavanceerde firewallbeveiliging
De DFL-260 biedt uitgebreide, geavanceerde beveiligingsfuncties voor het beheren, controleren en onderhouden van een gezond en veilig netwerk. De functies voor netwerkbeheer omvatten: beheer op afstand, beleid voor bandbreedtecontrole, blokkering van URL's/trefwoorden, toegangsbeleid en SNMP. Voor netwerkcontrole ondersteunt deze firewall e-mailwaarschuwingen, een systeemlogboek, consistentiecontroles en real-time statistieken.

Krachtige VPN-prestaties
Voor een optimale VPN-configuratie bevat de DFL-260 een geïntegreerde VPN-client en -server, zodat vrijwel elk vereist VPN-beleid wordt ondersteund. Hierdoor kan een extern kantoor op veilige wijze verbinding maken met het hoofdkantoor of met een vertrouwd partnernetwerk, terwijl mobiele gebruikers die thuis of op andere locaties werken eveneens veilig verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk en toegang hebben tot bedrijfsgegevens en e-mail.

Unified Threat Management
De DFL-260 omvat een geïntegreerd systeem voor inbraakdetectie en -preventie (IDP/IPS), gateway-antivirus (AV) en filtering van inhoud/web-URL's voor een superieure categorisatie en beveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van een hardwareversneller om IPS- en AV-doorvoer te versnellen en van een online database met miljoenen URL's voor filtering van webinhoud (WCF). Services voor real-time updates van de IPS-, antivirus- en URL-databases beveiligen het bedrijfsnetwerk tegen misbruik van toepassingen, netwerkwormen en schadelijke codeaanvallen, en bieden alles wat een bedrijf nodig heeft om de internettoegang te beheren.

UTM-services
De drie databases die de DFL-260 gebruikt, worden altijd actueel gehouden. Om te zorgen voor een extra krachtige beveiliging, biedt D-Link optionele abonnementen op NetDefend-services voor UTM-firewalls, bestaande uit afzonderlijke updates voor NetDefend-services voor elk aspect van de beveiliging: IPS, antivirus en WCF.

Krachtige inbraakpreventie
De DFL-260 en DFL-860 gebruiken een unieke IPS-technologie. Deze op componenten gebaseerde handtekeningen herkennen alle varianten van bekende en onbekende aanvallen en beveiligen het netwerk hiertegen. Bovendien kunnen ze alle belangrijke aspecten van een aanval of mogelijke aanval opvangen, zoals payload, NOP-sled, infectie en misbruik. De IPS-database bevat informatie over aanvallen en gegevens van een wereldwijd sensornetwerk en gebruikt gegevens die afkomstig zijn van openbare sites, zoals National Vulnerability Database en Bugtrax.

Op streaming gebaseerde virusscanning
De DFL-260 scant bestanden van elke grootte met behulp van een op streaming gebaseerde virusscantechnologie. Hierdoor hoeven binnenkomende bestanden niet in de cache te worden geplaatst. Door deze scanmethode nemen de prestaties toe, terwijl er minder knelpunten optreden in het netwerk. De firewall gebruikt virushandtekeningen van het bekende, gerenommeerde antivirusbedrijf Kaspersky.

Filtering van webinhoud
Dankzij filtering van webinhoud kunnen IT-beheerders het gebruik van en de toegang tot internet door werknemers controleren en beheren. De DFL-260 implementeert meerdere wereldwijde indexservers met miljoenen URL's en real-time informatie over websites, waardoor de prestaties toenemen en de beschikbaarheid van de service maximaal is. Deze firewall gebruikt verspreid beleid en expliciete zwarte/witte lijsten om de toegang tot bepaalde soorten websites al dan niet toe te staan voor elke combinatie van gebruikers, interfaces en IP-netwerken. De internetinhoud wordt actief verwerkt, waarbij mogelijk schadelijke objecten, zoals Java-applets, JavaScripts/VBScripts, ActiveX-besturingselementen en cookies, kunnen worden verwijderd.

Hardwareversneller
De DFL-260 is voorzien van hardwareversnellers en kan daardoor de functies voor IPS, antivirusscanning en filtering van inhoud tegelijkertijd uitvoeren, zonder dat de prestaties van firewall en VPN daardoor afnemen. Dankzij deze krachtige versnellers biedt deze firewall een veel hogere doorvoer dan andere UTM-firewalls met antivirusfuncties.
Korte samenvatting D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-260, 80 Mbit/s, 100 Mbit/s, 25 Mbit/s, 50 gebruiker(s), Bedraad, SNMP 1, 2c
Lange samenvatting D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware) :

D-Link DFL-260. Firewall throughput: 80 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s, VPN throughput: 25 Mbit/s. Aantal gebruikers: 50 gebruiker(s). Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Beheerprotocollen: SNMP 1, 2c. Firewall: DoS/DDoS, PPPoE, NAT, PAT, ALG, Content filtering: IPS, WCF, VPN eigenschappen: IPSec, NAT, DES, 3DES, AES, Blowfish, Twofish, CAST-128, RADIUs, LDAP.

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-260 80Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Firewall throughput *
The average rate of successful data delivery over through a Firewall. The throughput is usually measured in bits per second (bit/s or bps), and sometimes in data packets per second or data packets per time slot.
80 Mbit/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
VPN throughput
25 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
100
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
50 gebruiker(s)
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP 1, 2c
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
DoS/DDoS, PPPoE, NAT, PAT, ALG
Content filtering
IPS, WCF
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IPSec, NAT, DES, 3DES, AES, Blowfish, Twofish, CAST-128, RADIUs, LDAP.
Beheerfuncties
Registratie en bewaking
Description of the logging and monitoring characteristics of the product
SYSLOG
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x 10/100Base-TX LAN 1 x 10/100Base-TX WAN 1 x DMZ 1 x RS-232
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor D-Link DFL-260 firewall (hardware). Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 60 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
60%
Land Distributor
Chile 1 distributor(s)
X